A Clockwork Syringe

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont A saját házad.
Besorolás Közepes
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések Rocking Out
Képességek 50 Dungeoneering, 61 Slayer, 62 Construction, 65 Summoning, 74 Smithing, 74 thieving, 76 Defence
Tárgyak jó felszerelés harchoz, Anti-poison , Super Restore, kaja
Jutalom
1 quest pont, 5k Dungeoneering XP, 11k Slayer XP, 11 250 Construction XP, 15k Summoning XP, 18k Smithing XP, 18k Thieving XP, 19 Defence XP, Használhatod a rejtett dungeont.


Acsicon.png

Bevezetés

Barrelchest Mk II.png

1. Próbálj meg bemmenni a saját házadba a P.O.H. portálon keresztül. Postie Pete megfog jelleni és elmondja, hogy hagyott egy csomagot a házadban. A küldetést akkor kezded el, ha a bejutáskor a Clockwork Syringe opciót választod. A csomag egy 188 leveles Barrelchest Mk II 'szörnyet' tartalmaz. A szörny olyan Ranged támadást használ, ami csökkenti a maximum életpontodat,ezért használj Super-restore italt. Csak akkor vizsgáld meg a csomagot, ha készen állsz a harcra!!!

2.Miután legyőzted, megjelenik az Estate Agent, aki ingyen megjavítja a házad. Ha elment beszélj a zombi fejjel. Nem fog elárulni semmit sem, ezért meg kell kínoznod (:D).

Zombie stress level.png

Mingid azt a lehetőséget válaszd, amelyik éppen elérhető. Ezt addig csináld, amíg a zombi megnem gondolja magát.

A zombit Rabid Jack küldte, hogy megöljön téged és ezután egy hadsereggel hadjáratot indítson Mos Le'Harmless ellen. Fogd a zombit és informáld Bill Teach-et a történtekről.( Port Phasmatys)


Csbillteach.png

Bill Teach

Cssarok.png

3. Beszélj Bill Teach-el a hajóján. Arra kér, hogy menj el Joe bárjába, ülj a sareokban lévő asztalhoz és rendelj egy Long Drop-ot. Így lekerülsz a pincébe Bill-hez.

4. Beszélj Billel, majd rakd a zombi fejet az asztalra, de a zombi itt már semmit sem fog elárulni. Bill arra kér, hogy beszélj Captain Braindeath-el. Keress egy tiszta helyet és használd a tekercset, amit adott.

5. Beszélj Braindeath kapitánnyal. Odaadja neked amit szeretnél, ha segítesz neki megtaláni a kalózait. Kapsz tőle egy búvárruhát is.


6. Ezen a térképen láthatod, hogy hova kell menned és mit kell keresned:

Csresourcedungeon.png

7. A barlangban 3 holttestet kell megtalálnod és megvizsgálnod. A szörnyeket nem fontos megölni. Ha mindet megtaláltad, menj vissza Braindeath kapitányhoz, aki odaadja neked a Twiblik Night Specialt.

8. Menj vissza Bill Teachhez (Joe bárja). A ládában, amit kaptál egy sminkkészlet van. Most ki kell választanod, milyen színeket fogsz használni a zombin, aki a kínzás után ismét beszélni fog.

9.Menj a kikötőbe és beszélj Billel a hajóján. Miután elindultatok a sziget felé a hajótokat megtámadják.

10. Készítened kell egy barrel-boat-ot, amivel kijuthatsz a szigetre.

11. Menj le a hajóba és kutasd át a ládákat. Ezekre a tárgyakra lesz szükséged: chain (lánc), cannonball, barrel, 3 gunpowder, tinderbox, hammer.

12. Használd a gunpowder-t a láncon. Most a láncot használd az üllőn (anvil). A kapott tárgyat használd a hordón (barrel) és megkapod a 'hajót'.

A sziget

13. Menj fel és lődd ki magad az ágyúból.

14. Vizsgáld meg a sziklát és beszélj a seagullal.

15. Neked kell majd írányítanod a seagullt, és ledobni a bombákat a szörnyekre.

Csseagullinterface.png

16. Ha mind a 4 ellenség meghalt, akkor indulj vissza Billhez. Most már közelebbjöhet a szigethez, így bejuthatsz a gyárba.

17. A bejárattal szemben vannak a felszerelések. Ezekre lesz szükséged: 4 barrel, barrel chest kit, surgical mask, 1 bandage, 3 gunpowder.

18. Menj be a gyárba és hagyd, hogy kapjanak el. Törd fel a zárat és menj vissza a hajóra.

19. Beszélj Billel, és ő csinál neked egy Barrelchest disguiset. (Ha elsőre nem ad, akkor beszélj vele újra.) Ezután irány vissza a szigetre.

20. Menj be a gyárba és vedd fel az álruhát. Minden szobában van 1 Noticeboard, amit el kell olvasnod. Ezért el kell tüntetned a zombikat az egyes szobákból.

21. Menj abba a szobába, ahol a Barrelchesteket készítik. Beszélj az Attendantal. Használd a puskaporos hordókat az asztalokon lévő barrelchesteken. Most pedig robbantsd fel őket és olvasd el a Noticeboardot. Kapni fogsz egy Evidence file-t.

22. Keresd meg a szobát, ahol a Resideadek vannak. A lekötött kezeket oldozd el. A mészárlás után olvasd el a Noticeboardot.

23. Menj a következő szobába (surgery bed) és beszélj az egyik részeg zombival. Most pedig olvasd el a Noticeboardot.

24. A következő szobában 96 leveles Grimternek vannak. Öld meg mindet, és olvasd el a Noticeboardot.

25. Az utolsó szobában Dis-orderly-k vannak. A szobában van pár gázpalack, amelyet ki kell nyitnod (sabotage). Mesélj nekik vicceket, amíg megnem halnak. Olvasd el a Noticeboardot.

26. Ha mind az 5 Noiceboardot elolvastad, menj vissza és beszélj Billel.

27. Bill Bundle o'keg-et fog neked adni, amelyet a gyár lerombolására fogsz használni. Most pedig vissza a szigetre.

28. Menj a szobába, ahol a szállítószalagok (conveyor belt) vannak. Húzd meg a kart és rongáld meg a szalagokat.

Scconveyorbelt.png

29. Mássz át a lerombolt falon és menj a kikötőbe.

30. Szállj be a Zomboat-ba és öld meg az összes menekülő ellenséget. Ha ezzel megvagy, elkerülsz Mos Le'Harmless.

31. Menj Joe bárjának pincéjébe és beszélj Billel.

32. Gratulálok. Kész a küldetés :).

A Clockwork Syringe Rewards.png