A Tail of Two Cats

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj Unferthtel, aki Burthorpeban van.
Besorolás Közepes
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések Icthlarin's Little Helper, Gertrude's cat
Képességek
Tárgyak Kitten vagy egy macska, CatSpeak amulet, 5 Death rune, Chocolate cake, Tinderbox, Bucket of Milk, 4 Potato seed, Rake, Logs, Shears, Vial of water, Desert Robes, 3 waterskins (4), 800 coins
Jutalom
2 Quest pont, 2 laps (mind a kettő 2500 xp ad 30 vagy annál nagyon skilledre), Játékegér a macskádnak, 2 pörgetés


A Quest

Tail of two Cats kezdöpontja.png

Unferth.png
1. Menj Burthorpeba Unferthez. Vedd fel a Catspeak amulettet és beszélj vele. Azt fogja mondani, hogy Bob a macskája eltűnt és megkér, hogy segíts rajta. Természetesen elfogadod. Ezután menj Hildhez, aki keletre van Unferth házától.

2. Beszélj vele és kérdezz Bobról erre a macskád és Hild elkezd egymással beszélni, majd miután befejezték a kellemes csevejt, akkor Hild 5 Death Rune-t fog kérni tőled, majd megbűvöli az amulettedet.

3. Most nyisd ki az amulettedet(jobb egérgomb az amulettre és ott Open), és egy macska feje fog megjelenni. Most a bajuszára kattintva keresd meg Bob irányát.

Ha megvan az iránya az amuletten lévő macska szeme világítani a szája meg mozogni fog. Keresd meg Bobot az amulet segítségével.

Cat amulet.png

4. Most beszélj Bobbal. Elhagyta Unferthet, mert beleszeretett egy macskába, aki a sivatagban van (Neite). Ezután menj Gertrudehoz és kérdezd meg tőle kik Bob szülei. Nem tud túl sokat róluk, de Bobról beszél egyest, mást.

5. Most akkor menj Reldohoz a Varrock könyvtárosához. Ő majd mesél neked Robertről és Strongról. Ezekkel az információkkal menj vissza Bobhoz és kérdezd meg tőle, hogy ő tud-e valamit róluk, de sajnos semmit se tud.

Sphinx.png
6. Beszélj Sphinxel. Ő Sophanemben van a sivatag legdélibb részén, majd ő beszél neked róluk, de amikor megkérdezed választanod, kell, hogy vagy 1 videót akarsz megnézni róluk, vagy egy könyvet akarsz elolvasni, ami a videó összefoglalása.

7. Miután végeztél, menj vissza Bobhoz. Ő fontos dolgot fog kérni tőled, hogy foglalkozz Unferthtel amíg ő, távol van és kapsz tőle egy cetlit, amin házimunkák vannak. Menj vissza Unferth házához és végezd el az alábbi feladatokat.

Házimunka.png

Tidy House – Tedd rendbe az ágyát a sarokban.
Warm Human – Gyújts, tűzet a kandallóban.
Feed Human – Rakj az asztalon lévő pohárba tejet, és a tányérra a chocolate caket.
Tidy Human – Shearsel vágjad le Unferthnek a haját.
Tend Garden – Ültess Potatoes a kertben és várd, meg míg kinő.

8. Ha végeztél ezeket a munkákkal akkor, beszélj Unferthtel és kiderül, hogy beteg. Akkor menj Varrockba Apothecaryhoz (ha a térképet nézed a kard és a ruhás bolt, közelében van egy olyan bolt, aminek a jele egy lila váza) beszélj vele, ad neked egy nővér vagy doktor sapkát. Szerezz egy Vial of water-t (tölts meg egy üres fiolát, vízzel).Legyen rajtad a Desert robe bottom és a Desert robe top meg a nővér vagy doktor sapka. A vizet (vial of water) add oda Unferthnek és meggyógyul. Ezután menj és beszélj Bobbal, majd látsz egy bejátszást. Ezután menj vissza Unferthez. Beszélj vele és utána kész is vagyunk.

Gratulálok kész a küldetés!

Tail of Two Cats rewards.png

By:Ricskos