A Void Dance

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Void Knight Island
Besorolás Közepes
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések Druidic Ritual,Quiet before the swarm,Wolf Whistle
Képességek 54 Thieving, 52 Woodcutting, 49 Herblore, 48 Summoning, 47 Construction, 47 Mining, 46 Hunter, képesség egy 110 leveles Black Knight Guardian legyőzéséhez
Tárgyak pickaxe, 100 coins, Spade,Sextant,Watch,Chart, jó fegyver, páncél és étel.
Jutalom
50 Commendation pont, 10k Hunter xp, 10k Herblore xp, 8k Summoning xp, 8k Woodcutting xp, 5k Thieving xp, 5k Construction xp, 5k Mining xp, 2 pörgetésAvdicon.png


1.Beszélj Commodore Tyrrel a Void Knight szigeten. Azt akarja, hogy te, Jessika és Korasi keressétek meg az eltűnt szörnyet. Ők már Port Sarimban várnak rád.

2. Beszélj Korasival. Arra kér, hogy kérdezősködj a kikötőben.

3. Először beszélj Captain Tobiassal. (nem messze tőletek)

4. Ezután menj a Fishing shopba és beszélj Gerrantal. Miután beszéltél vele a háza előtt megjelennek a nyomok.

Pestgoonyom.png

5. A lila nyomok körül kutasd át a köveket,bokrokat,növényeket. A nyomok a Rusty Anchor kocsmáig vezetnek. Vizsgáld meg a gödröt.

Finalnyom.png

6. Ha ez megvan, akkor beszélj Korasival.

7. Menj vissza a kocsmába és beszélj a pultossal (bartender). Mondd neki, hogy le szeretnél menni a pincébe. Leengedne, de nincs nála a kulcs. Kutasd át a kis kupacokat a földön, amíg meg nem találod a kulcsot. (Broken anchor cellar key). Ha megvan a kulcs már lemehetsz a pincébe a csapóajtón.

8. Lent Jessika észrevesz egy nyílást a falban. Vizsgáld meg és törd fel. A falból lila folyadék fog folyni. Jessikának szüksége lesz egy hordóra. A hordót úgy szerezheted meg ha megcsinálod a puzzlet. Ad neked egy sípot is. Ezt akkor használhatod, ha elrontottad.

Barrel puzzle

A feladatban ki kell hoznod az üres hordót, de a többi hordó miatt ez nem lehetséges. A következő képeken rajta van a puzzle megoldása. Ha mindent pontosan követsz, akkor nem hibázhatsz.

Barrelssolution1.jpg
Barrel2.jpg
Barrelmegoldas3.jpg
Barrelmegoldas4.jpg


9. Ha végeztél beszélj Korasival és menj fel. Beszélj a pultossal. Két lehetőséged van: 1. elmondod az igazat, vagy 2. ha hazudsz. A választásod nem befolyásolja a küldetés folytatását.

10. Most menj a kikötőbe, beszélj Korasival és utazz Musa Pointra (Beszélj Captain Tobiassal).

11. Ha ott vagy megint beszélj Korasival. Arra kér, hogy beszélj a helyiekkel.

12. A helyi boltban beszélj Shopkeeper Kofival. Látta a szörnyet, de nem mutatja meg addig, amíg nem javítod meg a bolt falát.

Musapoint1.png

12. A sarokban van egy asztal. Azon megtalálsz mindent, ami a fal javításához kell(plank,logs,chisel,hammer). Használd a chiselt a plankon, így kapsz 2 fadarabot, ezeket használd egymáson. Menj ki, keresd meg a bolt falán a rést és javítsd meg.

13. Beszélj Kofival megint és megmutatja a nyomokat. Most ugyanazt kell tenned, amit a kocsmánál tettél(keresni a nyomokat). A nyomok végén ismét találsz egy gödröt, amiben egy waxwood doboz darabjai vannak.

Pestclues.jpg

14. Menj Rimmingtonba és kérdezd Rommikot a waxwoodról.

Rommikh1.png

14. Rommik házától nyugatra van a Chemist háza. Itt beszélj Korasival. Jessika és Korasi arra kérnek, hogy segíts a tudósnak elemezni a lila anyagot. 16 üres helyre lesz szükséged.

Chemical puzzle

Vds1.gif

a feladatod, hogy irányítsd a gépet és közben belerakd a megfelelő hozzávalókat. Egyensúlyban kell tartanod a hőt és az energiát. Mindkettőre van 2 gép. A játékablak bal felső sarkában vannak az instrukciók. Ha az energia vagy a hő low növelni kell ha high csökkenteni. Ugyanott megtalálod, hogy jelenleg milyen hozzávaló van a gépben (sample is) és hogy mit kell belőle készítened(Turn sample to:). A jobb felső sarokban megtalálod, hogy mely anyagokból mi lesz.

Funkció Gép neve
Hő növelése Stoke Furnace
Hő csökkentése Open Furnace
Energia növelése Increase Power
Energia csökkentése Apply Brake

15. Ha ezzel megvagy Jessika elteleportál titeket Sir Tiffyhez.

16. Jelentsd neki e történteket. Mesél neked Ali Tistről, aki waxwood dobozokat árul. Őt Falador bankja mögött találod meg.

17. Beszélj vele és vegyél tőle egy dobozt. Próbáld meg kinyitni, de sajnos nem fog sikerülni.

18. Menj vissza Sir Tiffyhez és beszélj vele. Válassz egy módszert a kinyitására. Mindhárman megpróbáljátok kinyitni, de a sikertelen próbálkozások után Korasi fogja és széttöri a dobozt.

19. Menj vissza Ali Tisthez és próbáld meg kideríteni honnan szerezte a dobozt. Nem akarja elárulni szóval vissza Sir Tiffyhez. Megkér, hogy szerezz egy parancsot Sir Amik Varzetól (Falador kastély, legfelső emelet).

20. Ha megvan a parancs menj és beszélj Ali Tistel. Adni fog egy clue scrollt. Vissza kell menned Sir Tiffyhez.

Clue Hunt

Legyen nálad a sextant,watch,chart és egy spade.

Első Clue

Clueterkep1.png

Ezen a képen láthatod, hol kell ásnod:

Elsocluemegoldas1.png

Második Clue

A második clue utasításokat tartalmaz. A crafting Guild mellett bóklászik egy ember (MAN). Neki kell egy hagymát (onion) adnod. Van egy mező a Crafting Guild mellett, ott szedhetsz ha kell. Ha odaadtad neki a hagymát, kérni fogja a titkos jelzést. A jelzés a wave emote.

Clue3.png

Harmadik Clue

A harmadik clue egy farmra vezet. A farmon keress egy ládát, abban megtalálod a következő cluet.

Clue2megoldas.png

Negyedik Clue

A negyedik clue az Edgeville melletti Monasteryre vezet. Itt egy virág alatt kell ásnod.

Clue4.png

Utolsó Clue

Ez egy koordinátát tartalmaz, ami elvezet a Black Knight bázisra.

Finishclue.png

21. Próbáld meg kinyitni a csapóajtót. Nem fog sikerülni, ezért Korasi és Jessika eljönnek segíteni. Lent Korasi leüti az őrt.

22. Beszélj Korasival. Megpróbál bemenni az ajtón, de nem engedik be, mert nem tudja a jelszót.

23. Jessika ad egy kis lényt, amit el kell helyezned valahol az ajtó közelében(az ajtó nyugati oldalán) egy dobozon. Ha egy munkás kimondja a jelszót, a lény megjegyzi.

24. Ha a lény megszerezte a jelszót vedd fel és beszélj Jessikával. Megpróbál bemenni a jelszóval, de még mindig nem engedik be. Ezúttal egy azonosítót kell szerezned. Várd meg, amíg egy munkás elindul az ajtóhoz és pickocketeld.

25. Ha megvan az azonosító beszélj Korasival. Ha bejutottatok választhatsz: vagy megölöd vagy megkötözöd az őrt.

26. A következő szobában van 4 asztal(workbench). Kutasd át az asztalokat. Az egyiken találni fogsz egy szerszámot. A szerszámot használd mindegyik asztalon: mindegyik asztal után újat kell szerezned(ugyanonnan ahonnan az elsőt) 3 tárgyat fogsz kapni.

27. A 3 tárgyat használd egymáson és kapsz egy botot. A következő ajtónál a nyugati oldalon van egy polc és rajta egy kulcs. Használd a botot a polcon és megkapod a kulcsot. Így már át tudsz menni a következő szobába. Most készülj fel a harcra!!!!

28. Öld meg a 110-es Black Knightot. Ajánlom, hogy a harcot prayer nélkül kezd el, mert a prayedből feltöltheti az életét.

29. Megint választás előtt állsz. Vagy életben hagyod, vagy megölöd a szörnyet.

Pesttrapped.png

30. Korasi elteleportál Commodore Tyrhez. Beszélj vele és kész a küldetés :)

A Void Dance rewards.png

Images taken from: www.zybez.net and www.tip.it

by Ericck