All Fired Up

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből
Kezdőpont 17px-Quest map icon.pngBeszélj King Roaldal, Varrock Kastély trónterem.
All Fired Up icon.png
Besorolás Könnű
Hosszúság Rövid
Követelmények
Quest.pngKüldetések
Priest in peril

43 18px-Firemaking-icon.pngFiremaking

Ellenségeket legyőzni Nincs
Tárgyak 45 egyfajta log és egy tinderbox. Varrock teleport, energy pot és woodcutting axe előnyös lehet.
Jutalom

1. Tehát menj oda Varrock uralkodójához, King Roald-hoz. Beszélj vele és a megszokott módon vállald el a feladatot, s légy megint hős. Ha nem lesz sárga az All fired up quest ikonja, akkor bizony rosszul járatod a szavakat.
All fired up start.jpg

2. King Roald elmeséli, hogy le kéne tesztelni a jelzőrendszert, hogy rendesen működik-e. Ehhez el kell menned Blaze Sharpeye-hez. Vigyél magaddal 20 logsot, egy tinderboxot és egy varrock telét/woodcutting axet.
All fired up map.png
Sharpeye a jobb szélső kis kőtoronynál lesz, a bal szélső pedig a második célállomás.

3. Beszélj Sharpeye-vel és mond neki, hogy segíteni jöttél. Megkér téged, hogy gyújtsd meg a mellette lévő jelzőtornyot. Add hozzá a húsz azonos fajta logsodat és gyújtsd meg. Legalább olyan szépen ég, mint a gondatlanságból felgyújtott karácsonyfa. Ezt Sharpeye is így gondolhatja, hisz elégedettnek tűnik és elküld téged a közelben lévő jelzőtoronyhoz, hogy gyújtsd meg azt is.
All fired up sharpeye.png

4. Menj bankolni és vegyél magadhoz most 25 logsot és egy tinderboxot vagy a közelben van egy rakatnyi sima fa, vágj ki belőlük 25 darabot. Akárhogy is csinálod, keresd fel a tornyot és azt is az előző pontban leírt módszerrel gyújtsd meg.

5., Menj vissza Sharpeye-hez, aki le van nyűgözve, hisz látja a jelzőtüzet, tehát működik a rendszer. S ezen a ponton kiderül, hogy Sharpeye nem véletlenül lett a tüzek "őre". Kicsit piromániás szegény...teljesen kivan akadva, hogy a saját jelzőtornyának lángja ilyen alacsony. Megkér, hogy rakj hozzá még öt logsot. Tedd meg és most méteres lángot csapnak elő, Sharpeye szemében pedig a megszállottság költözik.
All fired up fire.png

6., Le kéne lépni innen, tehát gyorsan beszélj Sharpeyevel, aki visszaküld King Roaldhoz. Menj is vissza gyorsan, mielőtt belőled is tűzifát akarna csinálni kedves ismerősünk. Beszélj a királlyal, aki megjutalmazz a segítségért. Gratulálok! Kész a quest!

All Fired Up rewards.jpg

by Hajron