Animal Magnetism

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj Ava-val a Draynor manorban. Egy rejtett szobában ügyködik egy ágynál. A bejutáshoz egy könyvespolcot kell átkutatni (search) ami teljesen úgy néz ki mint egy két szárnyas ajtó, és rögtön bejutsz. A kijutáshoz a bent lévő kart kell meghúzni.
Besorolás Közepes
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések Restless Ghost, Ernest the chicken, Priest in peril
Képességek 18 Slayer, 30 Ranged, 35 Woodcutting, 19 Crafting, 15 Thieving
Tárgyak 20 Ecto-token, Ghostspeak amulet, 5 Iron bar, Hammer, Mithril axe(hatchet- csak mithril lehet), Holy symbol, Polished buttons (HAM-októl lehet lopni), Hard leather

Ajánlott: Amulet of glory(4), Games Necklace vagy Falador teleport, Ectophial, Súlykönnyítő tárgyak

Jutalom
1 quest point, 1000 Crafing xp, 1000 Fletching xp, 1000 Slayer xp, 2500 Woodcutting xp, Ava felszerelése (íjász skilltől függő ajándék)


Állati Vonzerő

Ehhez a részhez tárgyak
Szükséges

20 ecto-token, Ghostspeak amulet

Ajánlott

Ectophial, Amulet of Glory


1. Beszélj Ava-val, aki elmondja, hogy szüksége lenne pár cuccra, hogy kidekorálja a szobáját, hogy jobban nézzen ki. Felajánlja, hogy segíthetsz neki, amit értelemszerűen fogadj is el. Elmondja, hogy először az ágyat kéne rendbeszedni, amihez pár élőhalott csirkére lenne szüksége, amelyeket Port Phasmatystől nyugatra szerezhetsz be egy farmszerűségen.

2. Legyen nálad a 20 db ecto-token(beszerzésének leírása itt) és a ghost speak amulett. Menj a Port Phasmatystól északnyugatra található farmra, majd ott beszélj Alice-szal a boltossal. Mondd neki, hogy egy küldetés miatt keresed. Megkér, hogy beszélj a férjével, aki a ház közvetlen szomszédságában lévő elkerített tehénfarmon egy szellem. Vedd fel a ghost speak amulettet és beszélj vele.

3. A szellem megkér, hogy mondd meg a feleségének, hogy ő még mindig szereti.

4. Beszélj Alice-szal, aki megkér, hogy kérdezd meg a férjét (a szellemet), hogy hol a családi vagyonuk. Menj hát vissza a szellemhez és kérdezd meg, hogy hol a családi vagyon. Elmondja, hogy a Varrocki bankban van.

5. Menj vissza Alice-hoz és beszélj vele, megkér, hogy kérdezd meg a férjét, hogy mi a bank kódja. Menj tehát a férjéhez megint a tehenek közé aki nem akarja megmondani, hogy mi az, mert fél, hogy akkor te meglopnád őket.

6. Menj vissza Alice-hoz, aki megkér, hogy csinálj egy olyan ghostspeak amulettet, ami segítségével ő is tudna beszélni a férjével. Elmondja, hogy van egy banya a farmtól nyugatra, aki tudna neked segíteni egy olyan amulett elkészítésében.

7. Menj a farmtól nyugatra, egészen Fenkenstrain kastélyán túl, az utat követve a mauzóleum felé vezető úton addig ameddig meg nem látsz egy tavat, a tavak mentén meg fogod találni a banya házát, akivel beszélned kell.

Animal Magnetism banya.jpg

8. Beszélj a banyával, aki elmondja, hogy azon speciális amulett elkészítéséhez, amit te akarsz, szüksége van egy ghostspeak amulettre. Vedd le a ghostspeak amulettedet és beszélj újra vele. A táskádban a ghostspeak amuletted mellé meg fog jelenni egy „crone made amulett” nevű amulett is, amit majd oda kell adnod a szellemnek (Alice férjének a farmon).

9. Menj vissza a farmra és add oda az újonnan kapott amulettet a szellemnek. Beszélj újra a szellemmel, és fel fogja ajánlani, hogy odaadja neked a 2 élőholt csirkét, hogyha adsz neki 20 darab ecto-tokent. Fogadd is el az ajánlatát, s menj vissza Ava-hoz a 2 élőholt csirkével. (Érdekességképpen: Ezeket a csirkéket lehet viselni is, méghozzá fegyverként, ha kell 1, akkor érdemes 30 ecto-tokent vinni és 2 darabot kérni, majd újra beszélni a szellemmel és később 1 darabot kérni tőle így lesz 3, és így 1-et megtarthatsz.)

Mágnes elkészítése

Ehhez a részhez tárgyak
Szükséges

5 Iron bar, Hammer, Mithril Axe, Holy Symbol

Ajánlott

Games Necklace vagy Falador teleport, Amulet of Glory


10. Menj vissza 2 élőholt csirkével, aki el fogja tőled venni és felajánlja, hogy segíthetsz neki jutalom ellenében készíteni egy kifogyhatatlan toll (feather) készletet. Fogadd el az ajánlatot és beszélj a szomszéd szobában lévő boszorkánnyal.

11. A boszorkány meg fog kérni, hogy szerezz neki 5 darab vas tömböt (5 iron bars), hogy tudjon belőle készíteni mágnest. Add oda neki az öt darab vastömböt és készít neked egy selected iront. Elmondja, hogy a selected ironból a Rimmingtoni bányában észak felé fordulva tudsz majd mágnest kovácsolni.

Animal Magnetism rimington iron.jpg

12. Vidd el a selected iront a bányába és az elmondottak alapján, a bányán belül észak (N) felé fordulva használd (use) a nálad lévő kalapáccsal. Készíteni fogsz egy „bar magnetet”.

13. Vidd el a bar magnetet Ava-hoz. Elmondja, hogy most kéne csinálnod egy „regenerating woodot”. Megkér, hogy vágj ki egy olyan fát a manor (kúria) elől, amik meg szoktak támadni. (Amik ha közel mész, elkezdenek rád hajlongani és sebeznek.)

14. Menj hát ki és próbálj meg egyet kivágni. Rá fogsz döbbenni, hogy nem tudod kivágni, úgyhogy menj vissza Ava-hoz.

15. Ava elküld Turael-hez a Burthorpe-i slayer mesterhez. Vedd magadhoz a mithril baltát és a holy symbolt. Leggyorsabban a games necklaceval tudsz odajutni, de ha nincs akkor teleportálj Faladorba és kövesd a térképen bejelölt útvonalat.

Animal Magnetism burthorpe turael.jpg

16. Beszélj vele a küldetésedről és elmondja, hogy szükséged lesz egy megáldott (blessed) baltára a fa kivágására. Felajánlja, hogy odaadja a sajátját, ha adsz neki egy Mithril Axe-t és egy Holy Simbolt, hogy később készíthessen magának egy újat. Add neki a cuccokat és megkapod a blessed axet.

Befejezés

Ehhez a részhez tárgyak
Szükséges

Blessed Axe (amit az imént kaptál), Polished buttons, Hard leather

Ajánlott


17. Juss vissza a Draynor Manor-ba és vágj ki egy "élő" fát a blessed baltával. Kapni fogsz egy ág félét.

18. Vidd el Ava-nak ezt az ágat és következő lépésnek ad egy tervet, amelyet neked kell megfejtened, hogy tulajdonképpen hogy is kell elkészíteni azt a valamit amin már ennyi ideig ügyködtél. A bonyolult terv megfejtése a következő:

Animal Magnetism tervrajz.jpg

19. Miután megfejtetted, beszélj Ava-val. Következő lépésben ad egy dizájn szerűséget, amihez szerezned kell egy hard leathert meg gombokat. Polished buttons-t a HAM-októl tudsz lopni a HAM rejtekhelyen.

20. Használd a gombokat és a hard leathert a dizájnon, és kapni fogsz egy containert, amit vissza kell vinned Avanak.

21. Miután visszavitted, végeztél a küldetéssel.

Animal Magnetism rewards.JPG

Jutalmul egy táskát is kapsz. Ez a táska kétféle lehet. Ava’s Attractor, vagy pedig Ava’s Accumlator(<<50 ranged szinttől) íjász szinttől függően. Ezek adnak íjász bónusz pontokat, palástként viselheted őket. Az accumlator a nálad lévő (nyíltartóban lévő) steel arrowjaidat egyenként bővíti időről időre.