Armoured Zombie

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Miért éri meg itt trainelni?

Szerintem ez az egyik legjobb training módszer RuneScape-ben, Meleevel utoljára egy óra alatt 89k xp-t és 133k Coinst szereztem, rangeddel körülbelül 60k xp-t és 102k Coinst.

Követelmények

Szükséges

-Defender of Varrock küldetés

Ajánlott

-Salve amulet (e) (Haunted Mines küldetés és The lair of Tarn Razorlor mini küldetés szükséges hozzá; csak akkor kell, ha Meleet szeretnél trainelni)
-70 Prayer és King's Ransom küldetés (ha Meleet szeretnél trainelni)
-68 Summoning
-Magas combat


Armoured zombie

A zombie7.png

Odajutás

A zombie1.png

Melee

A zombie2.png

Ha nagy a Defence-ed és nincs szükséged jó armourra, vagy ha kicsi a Defence-ed és mindig Protect from Melee/Protect from Rangedelsz.

A zombie3.png

Ha nem Protect from Melee/Protect from Rangedelsz, de szükséged van jó armourra.

A zombie5.png
Inventory

Kapcsold be az Auto retaliate-t, a Pietyt, igyál 1-1 dose Super attackot és Super Strengthet és idézz meg egy Bunyipot! Menj le a létrán! Ha kicsi a Defence-ed, akkor kapcsold be a Protect from Meleet vagy a Protect from Rangedet attól függően, hogy Melees vagy Rangedes Armoured zombie támad! Ha elfogy a Prayered, akkor menj fel a létrán, imádkozz az Altarnál és menj vissza! Ha már nem agresszívek az Armoured zombie-k, akkor menj északnyugatra, ahol a másik csoport Armoured zombie van, majd menj vissza, és újra agresszívek lesznek! Én utoljára 94 Attackkel és 94 Strength-dzsel 1 óra alatt 89 168 Defence xp-t, 133 294 Coins értékű itemet és 17 Gold, 8 Green, 2 Crimson és 5 Blue charmot szereztem.

Ranged

A zombie4.png
Felszerelés

A zombie6.png
Inventory


Kapcsold be az Auto retaliate-t, az Eagle eye-t, a Steel skint, igyál 1 dose Ranging potiont és idézz meg egy Bunyipot! Menj le a létrán! Ha kicsi a Defence-ed (vagy éppen low hp-d van), akkor kapcsold be a Protect from Meleet vagy a Protect from Rangedet attól függően, hogy Melees vagy Rangedes Armoured zombie támad! Ha elfogy a Prayered, akkor menj fel a létrán, imádkozz az Altarnál és menj vissza! Ha már nem agresszívek az Armoured zombie-k, akkor menj északnyugatra, ahol a másik csoport Armoured zombie van, majd menj vissza, és újra agresszívek lesznek! Én 87 Rangeddel 1 óra alatt körülbelül 60k Ranged xp-t, 102k értékű itemet és 14 Gold, 9 Green, 4 Crimson és 5 Blue charmot szerzek.

Készítette: Blaez Knight