Bank Transfer

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Feltételek:

- Magyarországon csak Raiffeisen bankban intézhető ez a fajta befizetés.
- Nem kell hozzá saját számlaszám a bankban.
- Forinttal is befizethető

Mit kell csinálni Rs oldalon:

Minden a Runescape főoldalon kezdődik: www.runescape.com
A képek úgy követik egymást, ahogy a member jelentkezés során is látni fogod.
Bef011ba8f.jpg

Bef0273101.jpg

Bef03a5e7e.jpg

Bef04e4096.jpg

Bef05d97b5.jpg

Bef06d5054.jpg

Bef0767e98.jpg

Bef080f529.jpg

Bef09b0061.jpg

Bef102d648.jpg

Bef11713f8.jpg

Bef12fdf7a.jpg

Megjelenik az utolsó oldal, amin szerepel az összes adat, amikre a bankban szükséged lesz az űrlap kitöltéséhez. Ezt érdemes kinyomtatni, és elvinni a bankba, mert ez alapján bármelyik alkalmazott tud neked segíteni a kitöltésben.


Mit kell csinálni a bankban. Bemész a bankba, kérsz egy készpénz befizetés űrlapot, amit ki kell tölteni. Ide azok az adatok kellenek, amiket a member jelentkezés végén kidobott a gép, és elvileg kinyomtattál. Ha nem tudod egyedül, kérj ott segítséget, bámelyik alkalmozott tudni fogja hogyan kell. ID számot ne felejtsd el megjegyzésbe beirni.

Utána a bank bejáratánál lévő jegyautomatán a 'pénztár' -t választod, majd az '500 ezer forint alatti ki és befizetés' -t. A gép ad egy sorszámot, majd behívnak a pénztárba, ott odaadod a pénztárosnak a kitöltött űrlapot és a pénzt, odafirkantasz egy aláírást, és már kész is. Itt kapsz majd egy visszaigazoló iratot, azt tedd el, mert hátha szükséged lesz még rá. Elvileg 6 napon belül member leszel.


Problémák:

ID

Ha nem adod meg az ID számot az űrlapon, akkor magyarul szólva adakoztál néhány havi member összeget Jagexnak, mert a pénzt visszaszerezni szinte lehetetlen. Szóval ne felejtsd el.


Késés

Előfordulhat az is, hogy 6 nap helyett akár több hét (2-5) alatt érkezik meg hozzályuk a pénz, és ez eléggé idegesítő lehet. Mikor Jelentkezel memberre rs oldaon, megadtál egy e-mail címet is, ahova minden member befizetésnél kapsz egy visszaigazoló levelet. Ebben a levélben van egy link arra az esetre, ha nem úgy halad a folyamat ahogy kellene. Arra rákattintva kapsz egy halom topicot, amikben különböző esetekre leírták, hogy mit kell csinálni. A mi esetünkben úgy lehett siettetni a folyamatot, hogy amit kaptál visszaigazoló iratot a bankban a befizetésről, azt bescanneled, majd .jpg formátumba elmented, és a receipts@paybycash.com e-mail címre elküldöd.


Valuta

Egyesek kérdezték, hogy biztos hogy jó-e, ha forinttal fizeti be. Azt kell mondanom, hogy igen. Hiszen ebben az esetben Jagex bankszámlájára nem a pénz kerül, hanem a pénz értékének megfelelő összeg, amit a Raiffeissen küld neki.