Black Knights' Fortress

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből
Kezdőpont 17px-Quest map icon.pngBeszélj A faladori kastély 2. emelete, nyugati szeglet, Sir Amik Varze
Black Knights' Fortress icon.png
Besorolás Könnű
Hosszúság Rövid
Követelmények
Quest.pngKüldetések
13Quest.pngpont
Ellenségeket legyőzni Nincs,de vigyázzni kell a bejáratnál lévő 44-es színtű fekete lovagok és 56-os színtű lovagokra
Tárgyak Bronze helm, Iron chainbody
Jutalom
  • 3 Quest.png pont,
  • 2,500Coins 1000.png
  • 2 Treasure Hunter

Fekete Lovagok Erődítménye

Beszélj Sir Amik Varze-val, aki elmondja, hogy a fekete lovagok kidolgoztak egy tervet a fehér lovagok ellen. Megkér, hogy kémkedj utánuk...Fogadd el!

Fortress1.jpg

A következő hely ahova menned kell, a templom (monastery), ami keletre van az Ice Mountain-tól, nyugatra Edgeville-től. Amikor ideértél, menj egy kicsit északra, míg meg nem látsz egy káposztás földet. Szedj fel egyet! Biztonság kedvéért felvehetsz még egyet, nehogy ismét le kelljen ide jönnöd ha megennéd.

Black Knight's Fortress.JPG

Menj a fekete lovagok erődjéhez (Black knight's fortress), ami az Ice Mountaintól északra található. Vedd fel a bronze medium helmet, és az iron chain bodyt, és menj ahhoz az ajtóhoz, ahol az őrök (guard) állnak, és nyisd ki az ajtót (open sturdy door)!

Fortress3.jpg

Ha bejutottál, akkor leveheted a sisakot és a láncinget. Szemben látsz egy falat, amit be lehet lökni (push the wall). Lökd be és mássz fel a létrákon!

Mássz le a létrán, a dobozok közelében. Itt lesz két ajtó a keleti oldalon, ami egy szobába vezet, ahol van egy létra. Mássz fel rajta!

Fortress4.jpg

Újonnan a tetején vagy a kastélynak. Mássz le a létrán, ahol van egy oltár!

Fortress6.jpg

Az oltár mellett van egy ajtó, amin ha kimész megtámad egy fekete lovag. Gyorsan menj le a létrán... Itt látsz egy rácsot, amin keresztül lehet hallgatózni (listen at grill).

Fortress5.jpg

...Egy goblin, egy boszorkány, és egy fekete lovag beszélget. A boszorkány elmondja, hogy a titkos fegyver majdnem kész van, csak az utolsó anyag kell neki, ami nem más, mint egy káposzta Draynor Manor-ból. A banya elmondja azt is, hogy ha más káposzta kerül bele a főzetbe, akkor az megsemmisül...

Menj vissza a sturdy door-hoz, az ismert útvonal alapján. Menj keletnek és menj be az ajtón ( egy őr figyelmeztetni fog, hogy ne menj be, mert megbeszélés van, de ez ne zavarjon). Amint bent vagy, egy őr megtámad. Ha megölted mássz fel a létrán! (nem muszáj megküzdened). Menj végig a várfalon, míg el nem érsz egy másik falhoz amit be lehet lökni (push the wall). Itt találsz egy lyukat (hole). Dobd bele a a káposztát (használd a káposztát a lyukon), ami éppen a főzetbe pottyan bele, így megsemmisítve azt.

Fortress7.jpg

Menj vissza Sir Amik Varze-hoz, aki megadja jutalmad!

Black Knight's Fortress Rewards.JPG