Blood runs deep

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Lunar isle, Beszélj Baba Yagával
Besorolás Nehéz
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések Dream Mentor, Glorious Memories, Horror from the Deep, Fremmenik province achievement diary
Képességek 75 Attack, 65 Slayer, 75 Strength
Tárgyak Seal of passage illetve páncél és kaja.
Jutalom
3* 150k XP bármelyik combat skillre ami 75 felett van(kivéve summoning, slayer nem combat skill), Balmung1. Beszélj Baba Yagával. Elmondja, hogy egy ember alszik az ágyában. Az víz dobta partra. Baba Yaga azt javasolja, hogy menjetek az álmába kideríteni, hogy mi a baja. Azt mondja, hogy menj el a bankba felkészülni, és ha készen állsz akkor beszélj vele. Megjegyzés: Amíg a szigeten vagy és beszélsz emberekkel folyamatosan nálad kell lennie a seal of passage nevü tárgynak.

2. Menj a bankba, vegyél magadhoz támadó runekat, range weapont, páncélt, melee weapont és kaját. Beszélj Baba Yagával újra és elvisz az ember álmába. Az ember mint kiderül nem más mint Silas, akit a Horror From The Deep questben mentettél meg. Kutasd át a szobáját nyomokért.

Silas álma

3. Listen to silas: Dagganothokról beszél. Kutass a könyvespolcon. Találsz 1 prophecy tabletot. Olvasd el, majd menj fel a lépcsőn.

4. Ha felmentél látod Silast a Dagganoth Motherrel beszélni. Dagganoth sereget szerveznek és elkapták King Vargast. Folytasd az utadat az alagútba.

5. Most láthatod Silast - nagyon gyenge. Beszélj Baba Yagával. Azt javasolja olvasd el az állványon a könyvet a távozáshoz. Sajnos nem működik. Baba Yaga megkér, hogy tartsd fel a Dagganothokat amíg újra működésbe hozza. Ekkor megtámad pár Dagganoth. A másik szinten levőket lődd le, a többit pedig verd szét. Baba Yaga healel ha szükséged van rá. Egy kis idő után sikerül kimennetek az álmából és mindketten Baba Yaga házában lesztek.

6. Beszélj Baba Yagával újra. Elmondja, hogy a beteg emberen semmi nem változott. Ekkor beront az Oneiromancer. Elkezd "beszélni" Baba Yagával. Kérdezd meg mi történik. Elmondják, hogy Rellekát megtámadták a Dagganothok. Oda kell menned és segíteni védekezni.

7. Menj a bankba és töltsd fel az inventoryd kajával. Beszélj Baba Yagával. Elveszi a Seal of Passaged és kirúg a szigetről. Megjegyzés: Ha van Dwarf Multicannonod, akkor itt hasznát veheted.

A hajón

8. Ha rellekába vagy, akkor kezdd el irtani a Dagganothokat. 25 Kill után Brundt mondja, hogy folytasd a védekezést. 50 kill után egy nyíl megjelenik a minimapon, ami Brundt csónakjára mutat. Hajózz el vele. Beszélj Queen Sigriddel a hajón. Elmondja, hogy King Vargas eltűnt az esküvőjük előtt. Queen Sigrid ad neked egy Balmung nevű fejszét. Beszélj Brundtel aki visszavisz Rellekára és visszaadja a Seal of Passaged. Megjegyzés: Ha elveszted a Balmungot, akkor Brundt ad neked másikat.

9. Beszélj Jarvalddal, hogy elmenj Waterbirth dungeonba. Ha itt vagy menj a dungeon entrancehoz. Beszélj Bardurral. Elmondja, hogy hangokat hall a mélyből. Megkérdezed, hogy nem lehet, hogy egy idős ember hangját hallja, aki be van szorulva? Azt mondja, hogy talán és ad neked 1 kötelet.

King Vargas

10. Menj délnyugatra Bardurtól, amíg nem találsz 1 lyukat. Használd rajta a kötelet és mássz le. Lent megtalálod Vargast. Beszélj vele és ajánld fel, hogy segítesz kijutni. Ad neked 1 prophecy tabletot. Bardur ekkor leszól, hogy a Dagganothok elkezdtek mozgolódni a barlangban. Ekkor a Waterbirth Dungeonban találod magad. Kövesd az utat északkeletre és mássz le a lépcsőn. Megjegyzés: NE FUSS, különben Vargast újra elkapják.

A Fremmenik mennyország

11. A következő szinten Rock Lobstereket találsz (jó esetben ölik őket). Kövesd az utat a járat végéig (NE MÁSSZ LE KÖZÉPEN A LÉTRÁN!!!). Ha az út végén megtaláltad a felfelé vezető létrát, akkor mász fel rajta. Itt megtámadnak a Dagganothok. Öld meg őket és figyelj nehogy lemenjen Vargas élete. Ha kevés van neki, használj rajta foodot. Ha megölted a Dagganothokat, akkor folytasd az utadat felfele. Az utolsó szinten látsz 1 lépcsőt. 1 cutscene következik. Egy ismeretlen helyen találod magadat.

12. Beszélj Eirel. Elmondja, hogy már számított rád és a válaszaidra megkapod a választ ha beszélsz az ott levő emberekkel. Beszélj Nial Swiftlingel és Aslief Hamalsdotterrel. Elmondják, hogy azon a helyen vagy, ahol a Fremmenik harcosokat összegyűjtik... (Fremmenik mennyország ftw).

13. Beszélj Eirel újra és visszavisz Brundt csónakjára. Beszélj Queen Sigriddel. Megkér, hogy csinálj meg neki még egy utolsó feladatot. Megkér, hogy 'legyél a pap' az esküvőjükön. Válaszd ki a neked tetszőeket a beszélgetés során és figyeld, ahogy Vargas és Sigrid összeházasodnak (van csók is :D )

Blood runs deep05.jpg

14. Most attól függöen, hogy férfi vagy női karaktered van Prince Astrid vagy Prince Brand megkér, hogy ti is házasodjatok össze. Amint ez kész, beszélj Brundtel aki visszavisz Rellekába az utolsó csatára. Elmehetsz Miscelleaniara, hogy feltöltsd a készleteid. Ezután beszélj Brundtel Long Hallban és válaszd a "rage war on the Daggermouths" opciót. Most egy Cutscene következik, ahogy a Fremmenikek Waterbirth Islandra hajóznak.

15. Beszélj Baba Yagával. Megkérdezi, hogy mi van a 2 tableton, amit az előzőekben kaptál. Válassz bármit, Baba Yaga kijavít, ha rossz. Egy rövid beszélgetés után megkérdezik, hogy készen állsz -e a harcra.

16. Megérkezel a Waterbirh Islandi lyuk mellé (ahova a kötelet akasztottad). Mássz le és menj a következő terembe. Megjegyzik, hogy kéne valaki hátra, aki fedez minket. Adj nekik igazat, és hagyj hátra egy embert. Amikor elindulsz a hátrahagyott ember szól, hogy a Dagganoth Kingek támadnak. Baba Yaga és a többiek elmennek segíteni neki. Te folytasd az utadat. 2 Dagganoth Sentinellel kerülsz szembe. Úgy bírod megölni őket, hogy egyszer az egyiket sebzed meg, utána a másikat. Ha csak az egyikre fókuszálsz, akkor a másik healeli őt. Ha meghaltak, akkor menj bankolni. Szükséged lesz mégtöbb kajára. Ezután lépj be a következő járatba.

Dagganoth Mother

17. Ha bent vagy, fuss keletre amíg nem találsz 1 akadályt. Mássz át rajta és keresd meg az alagutat a következő terembe (keleti fal egyikén van. Lesz kép). Ha átmentél az alagúton menj délre és találsz 1 járatot. Menj be. Itt megtalálod a Dagganoth Mothert. Vedd fel az itt található Bronze pickaxet, tinderboxot és plankot. Menj be a Dagganoth Mother termébe, beszélj vele amíg nem támad meg.

18. Először mindig Meleevel támad, tehát kapcsold be a protect from melee prayert. Miután harcstílust váltott, menj távolabb tőle. Ezután Rangeval és Mageval támad kb hármasával felváltva, szóval tudsz protectolni ellene.

Észreveheted, hogy váltogatja a színét (és game messaget is kapsz arról, hogy milyen színű lett). Mindig a megfelelő stílusban kell támadnod, hogy megsebezd. A stílus a színtől függ:

  • White: Air Spellek
  • Blue: Water Spellek
  • Brown: Earth Spellek
  • Red: Fire Spellek
  • Orange: Melee támadás
  • Green: Ranged támadás

19. Ha legyőzted, akkor menj ki a teremből. Döntsd le az oszlopokat. Ez akkor megy, ha nálad van Tinderbox, Bronze pickaxe, Plank. Így csapdába ejted bent. Most újra a Fremmenik mennyországba találod magad. Beszélj Eir-el aki gratulál neked és visszavisz a "csoporthoz". Megtalálod Princess Astridot és Prince Brandot. Sajnos a Dagganoth Kingek megölték őket :crying: . Mássz fel a kötélen és beszélj Brundtel. Láthatsz 1 Cutscenet, ahogy elégetik Prince Brandot és Princess Astridot.

Gratulálok, kész a küldetés.

Blood runs deep07.png

by: Daeve666