Cabin Fever

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Port Phasmatys
Besorolás Könnyű
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Rum Deal, Pirate's Treasure
Képességek 42-es Agility szint, 40-es Crafting szint, 50-es Smithing szint, 40-es Ranged szint
Tárgyak 2 Ecto-token, Ghostspeak amulet (ha még nincs kész a Ghosts Ahoy), kaja, páncél
Jutalom
2 küldetés pont, mostantól tudsz Cave horrort ölni, el tudsz menni a Pirate szigetre (Mos Le'Harmless), 7000 Smithing XP, 7000 Agility XP, 10000 Coins, ha beszélsz újra Bill Teach-csel, Book o' piracy, 7000 Crafting XP, 2 pörgetés

Kabinláz

1. Menj Port Phasmatysba és beszélj Bill Teach-el. Mondd neki hogy te is kalóz akarsz lenni és ígérd meg, hogy segítesz neki újra.
Bill Teach location.png

2. Utána menj keletre a nagy hajóhoz és menj be, aztán ismét beszélj Bill-el. Mondd neki, hogy kész vagy elindulni. Ezután lesz egy bejátszás, ahol megtámadják a hajót és lesz a hajó oldalán pár lyuk. Ezután lent fogod magad találni. A Repair Locker-ből szedj ki 2 kötelet, a Gun Locker-ből pedig egy Fuse-t, aztán kicsit arrébb van egy tinderbox, azt is vedd fel.

3. Ha megvagy, menj fel a létrán és mássz fel a hálón (climbing net) és a kötelet használd a felcsavart vitorlán. Látni fogsz egy kis animációt ahogy átlendülsz a kötéllel a kalózok hajójára, akik megtámadtak.
Atlendules.png

4. Használd a Fuse-t a hordón és gyújtsd meg, erre felrobban. Menj vissza Bill-hez ugyanúgy, mint ahogy átjöttél. Ha elfelejtettél még egy kötelet hozni, akkor ezen a hajón is találhatsz a fedélzeten egyet.

A lyukak betömése

A lyukak.png

5. Beszélj Billel, elmondja, hogy be kell tömnöd a lyukakat a hajón, amiket az ágyúgolyók okoztak. Menj le és vegyél ki a Repair Locker-ből 6 repair plank-et, egy hammert, 30 tacks-et és 3 swamp paste-t. Most tömd be a lyukakat, használd először a repair plank-et utána a swamp paste-t a lyukon, ezzel kész.

Betomott lyukak.png

6. Menj fel és beszélj Billel. Hozz 2 kötelet és menj át megint a másik hajóra. Menj le és ott vegyél ki 10 darab stacks of plundert a ládából, a dobozból és a hordóból. Egyszerre csak 6 darabot tudsz összeszedni, de ha vársz 5 percet újra össze tudsz szedni 6-ot. Ha megvan a 10 darab menj vissza a másik hajóra és tedd be a ládába lent.

Az ágyú használata

7. Menj Bill-hez, ő mondani fogja, hogy javítsd meg az ágyút. Menj le és a Gun Locker-ből vegyél ki egy barrel-t, vidd fel és használd a törött ágyún, utána beszélj megint Bill-el. Menj le és a Gun Lockerből vegyél ki egy Fuse-t egy Canninster-t és egy Ramrod-ot. Menj fel és vegyél puskaport a hordóból. Tedd bele a puskaport az ágyúba és tömködd bele a Ramrod-al. Utána tedd bele a Cannister-t, végül a Fuse-t és gyújtsd meg. Lőni fog egyet és páran meghalnak... Miután lőttél tisztítsd ki az ágyút a Ramrod-al.

Loves.png Loves2.png

8. Beszélj még egyszer Bill-el, aztán menj le és hozz 3 ágyúgolyót és 3 Fuse-t. Tegyél az ágyúba megint puskaport aztán ágyúgolyót a már leírt módon és lőjj háromszor. Miután kilőtted az ellenséget, látni fogsz egy bejátszást, amin már a kalóz szigeten vagy. Ezután a küldetés véget ér.

Gratulálok!

Cabin Fever rewards.png

by kalozhun100 2013.06.01