Coal Truck Minigame

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Szükséges tárgyak és skillek: egy csákány (pickaxe), 3O-as bányászati (mining) szint, hogy tudd bányászni a coalt, 55-ös combat lvl, hogy a giant batok ne támadjanak meg, és 2Oas agility szint amivel sok időt meg tudsz spórolni.

Szükséges questek, hogy el tudd kezdeni: Nincs

Hogy mit is csinálj?...

....vedd magadhoz a legjobb csákányodat, amit csak tudsz használni, és vedd le a páncélodat, illetve minden olyat, ami fölösleges súly. Ezek az útvonalak a banktól a mining helyig:

Fehér: Ha megvan a 2O-as agility, ez a hosszabb út.

Kék: Ha megvan a 2O-as agility, ez a rövidebb út.

Piros: Ha nincsen 2O-as agilityd (ha nincs meg érdemesebb teleportot használni különben értékes perceket fogsz gyalogolni)

Coaltruck map.png

Menj el a célpont bányáig. Ez a bányász hely azért jó, mert nem kell annyit bankolni és jó sok coal van. Kezd el bányászni a coalt és ha tele vagy vele akkor menj északra és beszélj Stankerssel, hogy használhatod-e a csillárjait (truck) aki természetesen meg engedi, hogy használd. Na most menj oda valamelyik csillárhoz, és használd a coalt rajta. Erre belerakja a coalt a csillárba, és ezt addig csináld, amig a csillárban 12O nem lessz. Annyi fér bele maximum. Ha nem tudod, hogy mennyi coal van már a csillárban akkor kattints rá bal egérgombbal a csillárra és utána ki fogja irni, hogy hány coal van a csillárban.

Ha megtelt a csillár (12O van benne) bányássz ki még egy full inventory coalt, ennyivel többet tudsz bevinni a bankba, az agility akadályt nem lehet elrontani. Ha ez is megvan, menj vissza Camelotba, bankold le ami nálad van, és a banktól észak-nyugatra van egy hely ahol befutnak a sinen a csillárok és egy mining jel van a képen. Ott kattints a csillárra, és "deposit coal". Erre kiveszi a coalt, amennyi invetoryd van és bankolod. Megint vissza mész oda, kiveszel a csillárból egy adagot, megint bankolod. És igy tovább. Minden csillárban a te coaljaidat látod, szóval mindegyikben a te coalod van. A coalt NEM tudják kilopni más játékosok, és ha kilogolsz akkor sem vesznek el a coalok a csillárból.

Itt van Stankers:

Coaltruck stanker.png

Ez a minigame 6O-as mining lvl-ig jó utána irány a mining guild.