Cold War

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Ardougne Zoo
Besorolás Közepes
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések Ajánlott: Garden of Tranquility
Képességek 10 Hunter, 30 Agility, 30 Crafting, 34 Construction, 15 Thieving
Tárgyak 10 Oak plank, 1 Mahagony plank, 1 Plank, 10 Steel nails, Spade, Hammer, 1 Steel bar, 1 Silk, Raw Cod VAGY Ring of Charos (a) (Garden of Tranquility küldetés), 1 Swamp tar, 5 Feather, 1 Soft leather, valamint hozzáférés egy level 3-as vagy nagyobb Crafting Table-hoz

Ajánlott tárgyak: kb 3 Lumbridge teleport, Adrougne teleportok, Enchanted Lyre vagy Camelot teleport, egy kevés kaja, House teleport

Jutalom
2000 crafting xp, 5000 agility xp, 1500 construction xp, ezentúl tudod használni a pinguin agility pályát, valamint tudsz clockwork pinguint csinálni

Hidegháború

Adrougen állatkertjében az egyik állatgondozó kicsit aggódik a pingvinek miatt. Valójában egyenes paranoiás lett miattuk, ezért szüksége van a segítségedre, hogy megfigyeld őket a lakhelyükön, a jéghegyen, Lunar Sea-ban.

Az ami egy békés madármegfigyelésként indult, kinyitja a kémkedés és a rossz zenészek egy új világát.

Kezdéshez

Ehhez a részhez tárgyak
Szükséges

10 Oak plank, 10 steel nails, Spade, Hammer, plank, steel bar, silk, raw cod vagy Ring of Charos (a)

Ajánlott

2 Lumbridge teleport, 2 Ardougne teleport, House teleport, fegyver és páncél nem kell


1. Beszélj Larryvel, aki meg fogja kérdezni, hogy lenne-e kedved pingvineket megfigyelni a természetes élőhelyükön. Mondj igent és hozz neki: 10 Oak planket, 10 steel nailst, Spade-et, és egy Hammert.

2. Amint megvan minden, menj vissza az állatkertbe és add a cuccokat Larry-nek. Ő el fog vinni az Ice Berg nevű szigetre. Ha megérkeztél, sétálj el a „snow patch-ig” és építs rajta egy Bird Hide-ot. Ezután használd az ásódat a Bird Hide-on, hogy befedd hóval.
Coldwar birdhide.jpg

3. Lépj be a Bird Hide-ba, ekkor bejön egy animáció. Alaposan figyeld meg azt a 3 emote-ot amit a pingvin csinál, később szükséged lesz rá többször is. Miután a jelenetnek vége, keresd meg Larry-t és beszélj vele.

4. Érts egyet Larry-vel, hogy a pingvinek tényleg furcsán viselkednek, majd hajózz el Rellekkába és beszélj vele megint.

5. Larrynek egy őrült ötlete van. Elmondja, hogy építened kell egy olyan "óramű pingvint", amit tudsz irányítani. Hogy megtudd építeni, el kell menned egy lvl3-as Crafting Table-höz (34 construction szint kell hozzá, vagy megkérheted egy barátod, hogy megcsinálhasd az ő házában), 1 normal plankkel, 1 acél tömbbel és egy silk-el.

6. Először csinálj egy Clockwork mechanism-t egy acél tömbböl, majd aztán katt a crafting asztalra és válaszd ki a clockwork toys-on belül a clockwork pinguint.

7. Menj vissza Adrougne-ba és beszélj Larry-val. Mondd el neki, hogy megszerezted a pingvin felszerelést és ő megint elvisz Ice Bergre.

8. Larry elmondja, hogy a pingvinek lerombolták a Bird Hide-ot, ezért az állatkertben kell tesztelned a pingvin felszerelésedet, ezért Larry visszateleportál az állatkertbe.

9. Beszélj Larry-vel, hogy kicsinyítsen össze, hogy beleférj a Clockwork Pinguinba. Csak akkor kicsinyít össze, ha nincs rajtad páncél, köpeny és fegyver. Amint összementél és felvetted a pingvin álruhát, beléphetsz a pingvinek ketrecébe. Ott beszélj az egyikkel.
Coldwar allatkertipingvin.jpg

10. Mutasd be a három nemrégiben látott emote-ot, hogy elnyerd a pingvinek bizalmát. Ha nem jegyezted meg, akárhányszor próbálkozhatsz. Fontos a sorrend, és ha egyszer sikerült rájönnöd, akkor jegyezd meg vagy írd fel, mert később is kelleni fognak. A pingvin megkér, hogy menj el a pingvin kémekhez Lumbridgebe (Lumbridge juhokhoz).

11. Beszélj ismét Larry-vel. Ő azt fogja mondani, hogy találkozzatok Lumbridge-ban. Menj Lumbridgebe, a kastélytól északra található birka farmra. A kapunál áll Larry, és zsugoríttasd össze magad ismételten (jobb klikk rá és Tuxedo-time).

12. Keresd meg a pingvin kémeket a birkák között. Nézd a birkák lábát, egyiknél két pingvin lesz, na ők a kémek. Próbálj meg beszélni velük, de ők kérik a titkos jelszót.
Coldwar kemek.jpg

13. Mivel te ezt nem ismered, menj vissza az állatkertbe és beszélj a pingvinnel (fontos: legyen nálad egy raw cod vagy a ring of Charos (a)). A pingvin elmondja neked a jelszót: "Do not trust the walrus".

14. Menj vissza Lumbridge-ba és beszélj ismét a kémekkel. Ők azt kérik, hogy vizsgáld meg Fredet a farmert.

15. Fred a birka farm tulajdonosa. A ház körül találod a karám mellett. Beszélj vele és válaszd az egyik opciót (mindegy melyiket). Ha beszéltél vele, menj vissza a kémekhez, majd beszélj velük (Itt is bármelyik opciót választhatod). Ők adnak neked egy küldetésjelentést és azt mondják ezt vidd el a pingvin főhadiszállásra.
Coldwar fred.jpg

A pingvinek főhadiszállása

Ehhez a részhez tárgyak
Szükséges

Swamp tar, 5 feather

Ajánlott

Lumbridge teleport, egy kevés kaja az agility pálya miatt


16. Menj vissza az állatkertbe és utazz Larry-vel Ice Bergre. Ezután beszélj Larryvel, hogy kicsinyítsen le, majd keresd meg a KGP ügynököt északnyugatra. Az üdvözlés után egy azonosítót fog kérni tőled. Neked sajnos nincs ilyen.
Coldwar kgp.jpg

17. Beszélj a közelben sétáló Noodle nevű pingvinnel, aki ad neked egy azonosítót és egy vicces jelentést egy swamp tar és 5 feather-ért cserébe.

18. Beszélj ismét a KGP ügynökkel és ő beenged a főhadiszállásra. Az ügynök mögött van egy lavina (avalanche), ezen keresztül tudsz bemenni.
Coldwar lavina.jpg
Bent, menj be a balra lévő ajtón és beszélj az ügynökkel. Add oda neki a küldetésjelentéseket. A történet egy agility pályán folytatódik.
Coldwar agilitypalya.jpg

19. Menj nyugatra a jeleket követve és kezdd el a pályát. Ugorj a vízbe és ússz át a jégtáblák között.

20. Mássz át, majd fel a mászóköveken.

21. Most óvatosan sétálj át a jégcsapok alatt.

22. Végül sétálj át a jégen. Egy rövid bejátszás után a célvonalnál találod magad. Beszélj az Agility Instructorral (elmondja hogyha akarod akkor akármikor használhatod az agility pályát).

23. Menj vissza Larry-hez. Ő azt mondja, hogy megkell keresned egy bizonyos "War Room"-ot.

24. Menj vissza a pingvinekhez a főhadiszállásra és találsz északra két nagy ajtót. Az őr nem enged be mert nincs nálad megfelelő engedély.

25. Tehát most az utad délkeletre vezet. Menj be az ajtón és 2 pingvint (Ping és Pong) fogsz látni, beszélj az egyikkel. Azt mondják, hogy szükségük van egy bongo-ra és egy cowbellre. Ezt neked kell beszerezned mivel nekik nincs fogásra alkalmas hüvelykujjuk.
Coldwar pingpong.jpg

Befejezés

Ehhez a részhez tárgyak
Szükséges

Mahagony plank, Soft leather, fegyver és páncél (magasabb combattal fegyver is elég)

Ajánlott

Enchanted Lyre vagy jó ha a házad Rellekában van, ha egyik se akkor Camelot teleport


26. Menj vissza ismét Larry-hez. Kérdezd meg tőle honnan tudnád beszerezni a két hangszert. Most az utad Lumbridge-ba vezet (Legyen nálad a mahagony plank és a soft leather). Menj el a tehenekhez és lopj egy harangot a fejős tehén nyakából. Majd használd az elhozott cuccokat egymáson és meglesz a bongo.
Coldwar cowbell.jpg

27. Most menj vissza a pingvin főhadiszállásra. Rellekából tudsz odahajózni, most Larry nem teleportál vissza.

28. Menj a két zenész pingvinhez és add oda nekik a hangszereket. Elkezdenek zenélni és az őr eljön a helyéről.

29. Most menj azokhoz a nagy ajtókhoz ahol előbb nem engedett be az őr. Húzd meg a kart és az ajtók kinyílnak. Menj keletre és megtalálod a War Roomot. Egy jelenet következik amiben elkapnak. Most pár 51-es szintű nagyon gyenge Icelorddal találod magad szemben. Ölj meg legalább egyet és menj ki a kapun keresztül. Vedd keletre az irányt és menj ki a falon.
Coldwar icelord.jpg
Coldwar lyukafalon.jpg

30. Ha a titkos átjárón kiszöktél, akkor menj vissza Larry-hez és jelentsd neki a dolgokat. Ezzel kész is a küldetés!

Gratulálok!

Cold War rewards.png


By: Roli92xd