Cook's Assistant

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj a szakáccsal Lumbridge kastélyában.
Besorolás Könnyű
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések Nincs
Képességek Nincs
Tárgyak Bucket, Pot
Jutalom
 
  • 1QP
  • 500 Coins
  • 300 Cooking xp
  • 20 Sardine
  • Használhatod a szakács sütőjét, amivel kevesebbszer égeted oda az ételt.


Caicon.pngBevezető

Lumbridge uralkodójának szülinapja van, de a szakács elfelejtette megvenni a hozzávalókat a szülinapi tortához. Segíts neki beszerezni őket!

A Szakács Segéde

A szakács elmondja, hogy elfelejtette megvenni a hozzávalókat. Ha felajánlod, hogy segítesz neki, közli, hogy jó minőségű tej (Milk), liszt (Flour) és tojás (Egg) kell neki.

Megszerezni a hozzávalókat

Ha ezt az útvonalat követed, akkor jársz a legjobban. Először a zöld, aztán a piros, végül a lila útvonalat kövesd.

Liszt

A konyhában az asztalon találsz egy Potot, tedd el (ne keverd összel a tállal, vagyis bowlal!).
Menj északnyugat felé, az utat követve, ahogy a mellékelt térképen is látod. Egy idő után elérkezel egy malomhoz, ami mellett egy búzamező van. Vegyél fel egy búzakalászt (pick wheat) majd menj be a malomba.
Beszélj a földszinten Millie Miller-el, segíteni fog Extra fine flour-t készíteni. Mássz fel a létrán a legfelső emeletre. Tedd bele a búzakalászt a csépbe (use Grain -> Hopper), és majd Operate Hopper Controls. Ezután mássz le a létrán a legalsó szintre, és kattints a középen álló nagy fadézsára (Take-flour Flour bin). Nálad van a Pot, automatikusan megtölti liszttel. Extra fine flourt CooksAssistant ExtraFineFlour.gif kaptál.

Tojás

Super large egg a földön
Ezt a legegyszerűbb megszerezni. Amint megvan a liszt, menj ki az útra az elágazásig. Vedd az irányt keletre, vissza Lumbridge felé. Egy újabb kereszteződéssel szemben látni fogsz egy kisebb udvart tele csirkével. Itt találni fogsz egy "szuper nagy tojást" (Super large egg) CooksAssistant SuperLargeEgg.gif. Ezt szedd fel, és menj tovább. Ha nem látsz ilyen tojást, várj egy picit, vagy keresgélj jobban.

Tej

Priced dairy cow-t kell megfejni

Menj tovább az úton keletre, és az olvasztónál (Furnace) menj át a hídon. Itt azonnal meglátod a tehénkarám bejáratát, nyisd ki az ajtót és menj be. A bejárattól észak-keletre van egy tehén (Prized dairy cow), amelyik nagyobb a többinél, és feketék a foltjai. Vedd fel mellőle a vödröt (Bucket) és fejd meg. Megvan a Top-quality milk-ed (Csúcs minőségű tej) CooksAssistant Top-QualityMilk.gif is!

Befejezés

Ha megszerezted a hozzávalókat, menj vissza a szakácshoz a kastélyba, beszélj vele és add neki a hozzávalókat. Már meg tudja sütni a tortát. Küldetés teljesítve!

CooksAssistant Rewards.png