Creature of Fenkenstrain

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Az útjelző tábla(signpost) Canifis centrumában.
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Restless_Ghost, Priest in Peril
Képességek 25-ös thieving, 20-as crafting, Meg kell tudnod ölni egy 51-es szintű szörnyet
Tárgyak 5 Thread, Needle, 50 coins, Silver bar, 3 Bronze wire, Ghostspeak amulet (ha eldobtad vagy elvesztetted, akkor Father Urhnnew - a Lumbridge-i mocsárban(swamp) - ad egy másikat)

Ajánlott: energy potionok, teleportok (Amulet of Glory, Ectophial), Nem árt ha van kajád és valami páncélod a vámpírok ellen

Jutalom
2 quest pont, 1000 thieving XP, Ring of Charos


Fenkenstrain Teremtménye

1. Olvasd el a Canifis közepében lévő útjelző táblát (signpost) a küldetés elkezdéséhez.

2. Menj északkeletre a kastélyig és beszélj Fenkenstrainnal. Válaszolj a kérdésekre és mondd meg, hogy agyhalott vagy és jó vagy sirásásban (brain dead and are good at grave digging).

3. Ha ezzel megvagy, irány a délnyugati torony, ahol érzed, hogy valami készülőben van, amikor találsz egy levelet. Olvasd el a levelet, és megtudod az igazságot arról, hogy valójában mi készülődik itt a kastélyban.

Frankeinstein clock.jpg

4. Vedd fel a Ghostspeak amuleted, és beszélj a kertésszel a kijáratnál, északra Dr. Fenkenstraintól. Kérdezd meg tőle, hogy hol a feje (where is your head). Veled fog menni, és útbaigazít, hogy merre találod az ő fejét. Menj délkeletre a fák közé.


Frankeinstein kertesz.jpg

Mindig beszélj majd vele és mondja, hogy merre kell menned, és végül elérsz egy sírhoz. Kattints a – digging – opcióra a sírnál és ekkor kiásol egy fejet, méghozzá a kertész fejét.

Frankeinstein map.jpg

5. Menj vissza a kastélyba és keress (search) a könyvespolcon(bookcase) az északnyugati és az északkeleti toronyban. Az északnyugati könyvespolcon (bookcase) válaszd a The Joy of Gravedigging nevű könyvet, míg az északkeleti könyvespolcon válaszd a Handy Magot Avoidance Techniques könyvet. Ugyanez a könyvespolc magában foglalja a Chimney Sweeping on a Budget című könyvet is. Ebben a könyvben van a két háromszög alakú amulett (Marble és az Obsidian).

Frankeinstein amuletek.jpg

Ezt a két amulettet használd egymáson és kapni fogsz egy csillagot (star). Menj ki a kastélyból, aztán irány kelet. Menet közben látni fogsz egy temetőt. Használd a csillagot (star) a legutolsó síron (grave).

Frankeinstein staramulet.jpg

6. Nyomd be a sírt (push the memorial). Egy bejárathoz kerülsz. Ölj meg egy level 50-es experimentet, hogy megtaláld a cavern key-t.

Experiment.png

7. Indulj el a felső járaton és nyisd ki a kaput (gate). Menj fel a létrán és egy szigetre jutsz, ahol lesz egy híd. Ásd ki mind a három sírt, hogy megtaláld a testet (torso), karokat (arms) és a lábakat (legs).

Frankeinstein sir.jpg

8. Menj vissza Canifisbe, azon belül a kocsmába. Beszélj a kocsmárossal, hogy szeretnél valamit enni. Erre elad neked egy pickled bran-t (sós korpát) 5Ogp-ért. Használd a pickled brant a fejen.

Frankeinstein fej2.jpg

Most beteheted a bankba az ásód. Viszont vedd ki a needlet, az 5 threadet, silver bart, a 3 bronze wiret (bronz drótkötél) és a Ghostspeak amulettedet, ha még nem tetted.

9. Menj vissza Dr. Fenkenstrainhoz és add neki a testrészeket és a head+pickled bran párosításból született fejet. Azt fogja mondani, hogy szüksége van tűre (needle) és cérnára (thread).

Frankeinstein frank.jpg

10. Add neki a tűt és a cérnát. Megkérdezi, hogy meg tudod-e javítani a villámhárítót (conductor). Ahhoz, hogy megjavítsd szükséged van conductor mouldra (villámhárító formára), egy silver barra, és egy kerti kefére (garden brush).

11. Ahhoz, hogy megszerezd a kerti kefét, szükséged van a Ghostspeak amulettedre. Beszélj a kertésszel (Dr. Fenkenstraintól északra). Kérd el tőle a fészer kulcsát (shed key), majd kutasd (search) át szekrényt (cupboard) a fészerben.

Frankeinstein shed.jpg

12. Ahhoz, hogy megszerezd a villámhárító öntő formát (conductor mould) vegyél el három nádszálat (canes) a cölöpök (piles) mellől. Használd a kerti kefét mind a három nádszálon és így kapsz egy hosszabbított kefét. Menj vissza a kastélyba és menj fel az emeletre. A nyugati oldalon, használd a hosszabbított kefét (extended brush) a kandallón (fireplace) és így a villámhárító forma ki fog esni.

Frankeinstein kandallo.jpg

13. Menj el egy olvasztókemencéhez Crafting furnace.gif és csinálj egy lightning conductort az ezüst tömbödből. Azután, hogy megkaptad az új villámhárítót, használd ezt az újat a régin a kastély 3. emeletén a déli szobában.

Frankeinstein lightningconductor.jpg

14. Menj vissza Dr. Fenkenstrainhoz, aki adni fog egy kulcsot a toronyhoz, ahol a teremtménye van bezárva és várja a sorát a halálra.

15. Menj fel az emeletre a középső, északi szobához és amint felértél a szörny hosszan elkezd beszélgetni veled... azt mondja, hogy Fenkenstrain csak volt doktor és elmondja, hogy meg kell állítani a kisérleteit.

Frankeinstein monster.jpg

16. Menj le és használj zsebtolvajlást (pickpocket) Dr. Fenkenstrainon, így hozzá jutsz a Ring of Charoshoz és kész a küldetés!

Creature of Fenkenstrain Rewards.png

Megjegyzés: Ha rajtad van a Ring of Charos, használhatod a Vérfarkas Agility Arénát! Érdemes megtartani ezt a gyűrűt.