Defender of Varrock

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont varrocki kastély Észak-Nyugati tornyában
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Shield of Arrav, Knight's Sword, Demon Slayer Temple of Ikov, Family Crest, What Lies Below Garden of Tranquillity
Képességek 51 Agility, 51 Hunter, 54 Smithing, 59 Mining
Tárgyak Pickaxe, Spade, fényforrás, blurite ore(quest közben is lehet szerezni),étel,páncél,fegyver (varrock, falador teleportok jól jönnek)
Jutalom
5K Hunter XP, 10K Smithing XP, 10K Mining XP, 10k Defence XP, 2K Agility XP,és XP lámpásokat tudsz kérni a Minastól a múzeumban, 2 pörgetés


1.Beszélj Rovin kapitánnyal. Ő elmondja, hogy a segédje, Hartwin rátalált egy zombi seregre Wildernessben.

2.Sétálj Hartwinnal a Graveyard of Shadowshoz. Ekkor látni fogsz egy rövid bejátszást amint a zombi sereget keresve Hartwin lábnyomokat talál.

3.Kövesd a lábnyomokat úgy, hogy fákra, fa tönkökre, csontvázakra, és gombára kattintasz. Ha sikered van, akkor további lábnyomokra bukkansz. Keress addig amíg rá nem bukkansz egy kulcsra(grubby key). Ezek a lábnyomok egészen a Chaos Altarig vezetnek egy csapóajtóhoz. Menj le és nézz be az első ledőlt falrésznél. Újra egy bejátszás. Menj tovább és vegyél fel 3 üveget (bottle). Ölj zombikat és gyűjts 3 piros füstöt(red mist,amit zombik ölésével szerezhetsz meg). Használd az üvegeidet a füstön. Ezután menj tovább egy rácsos ajtón. Újabb bejátszás következik, amiben Arravval beszélünk. Majd ismét gyűjts 3 füstöt és menj át a következő ajtón. Itt megint nézz be a ledőlt falrésznél. Kihallgatsz egy beszélgetést, majd teleportálj Varrockba.

4.Menj a kastélyba és beszélj Rovin kapitánnyal és mond el, hogy a zombik támadásra készülnek Varrock ellen.

5.Menj és beszélj Thurgóval(Knights sword quest). Elmondja, hogy beszélned kell Camdozaallal aki az Ice Mountain alatt él.(itt elmehetsz a blurite oréért)

6.Hozd magaddal a Spadet, pickaxeot és a fényforrást. Teleportálj Faladorba és menj az Ice Mountainra, ahol az Orákulum van és áss egy fa mellett. Ezután használd rajta a pickaxeot.(a lyukon amit kiástál) Menj le és beszélj a dwarffal. Elmondja, hogy segít, hogy felszabadítsd Arrav pajzsának erejét, de szüksége van 1 blurite orera.(tipp:ha adsz egy redberry pie-t a dwarfnak kapsz 1k smithing xp-t) Használd a blurite oret a "Szent Kohón". Ekkor egy kis bejátszás jön. Amint ez megtörtént, menj vissza Varrockba.

7.Amint mennél be Varrock kastélyába, látod, hogy az le van rohanva és tele van zombikkal. Menj Rovin kapitányhoz és kérdezd meg mit tegyél. Ő azt mondja, hogy menj Reldohoz a könyvtárba, talán ő tud segíteni. Amint megvan keress a földön a scrollok között az asztal mellett(scroll:tekercs)
Erre nevek vannak írva.

8.Keress ki egy ismerős előnevű embert közülük. Véletlenszerű, hogy ki lehet az (5 közül lehet valaki, de célszerű mind a 5-tel beszélni, King Roald, Aeonisig Raispher, Sir Prysin, Curator Haig Halen, Horvik). Beszélj vele, majd kiderül, hogy nem is ő a leszármazott. Menj vissza a könyvtárba, és olvass bele a könyvbe, ami az északi falnál található.(Varrock Census)

9.Menj a kis bank mögötti elzárt részhez, a ruhabolt melletti házban beszélj Dimintheissel. Egy bejátszás jön amint Dimintheis "megtisztítja" a kastélyt a zombiktól.

10.Vissza Rovin kapitányhoz, jelentsd neki!

Gratulálok, kész a küldi!

Defender of Varrock rewards.png


--Ada762 2008. október 4.