Demon Slayer

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont A jósnő (gypsy) sátrában, Varrock főterén.
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések
Képességek 20+ combat level ajánlott
Tárgyak 25 Bones, 1 coin, 1 Bucket
Jutalom
3 quest pont, Silverlight


A küldetés

Dslayer map.PNG

Beszélj Gypsy Arisszal, és fizess neki 1 gp-t, hogy megjósolja a jövődet. Elmondja hogy Delrithet, egy hatalmas démont éppen most idéznek meg, és te vagy az egyetlen aki meg tudja őt állítani. Elmond néhány történetet Delrith-el kapcsolatban, és megmutatja, hogyan ölte meg egy régi hős Delrithet a múltban. A bejátszásban a hős elmond egy öt szóból álló varázsigét, ezt jegyezd fel! Neked is el kell majd mondanod ugyanazt. A jósnő még elmondja, hogy a démont csak ennek a hősnek a kardjával lehet legyőzni, és ez a kard most Sir Prysinnél van. Így hát vedd az irányt Varrock kastélyba, és beszélj vele. Prysin elmondja, hogy a kard megvan, de három kulccsal van lelakatolva, és egyik sincs meg neki. Az egyiket Captain Rovinnak adta, a másodikat Wizard Traibornnak, a harmadikat pedig beleejtette a csatornába. Így hát neked kell megtalálnod mindhárom kulcsot, hogy megszerezhesd a kardot.

Az első kulcs

Az első kulcs Captain Rovinnál van. Őt a harmadik emeleten találod meg, az északnyugati lépcsőn menj fel hozzá. Beszélj vele, és használd a következő opciókat, amikor lehetséges:

  • Sir Prysin said you would give me the key
  • Then why did he give you the key?

Miután még egy rövid ideig ócsárolta Sir Prysint, odaadja neked a kulcsot.

Az első kulcs Captain Rovinnál

A második kulcs

Sir Prysin beleejtette a lefolyóba a második kulcsot. A kastély észak-keleti felén a konyhában van egy csap. Töltsd meg vele a vödrödet, majd menj ki az ajtón. A fal mellett van a kulcs, ami sajnos elérhetetlen számodra. Így aztán használd a vízzel teli vödröt a lefolyón, így a kulcs a vízzel együtt lefolyik a csatornába.

A lefolyó

Fuss le a csatornába. A lejárat a csatornához a kastélytól keletre van.

Dslayer vsmap.PNG

A második kulcs a csatornában
A csatornában indulj el a balra levő folyosón, és egy pocsolyában megtalálod a kulcsot.


A harmadik kulcs

A harmadik kulcs Wizard Traibornnál van, aki a Wizard Tower első emeletén tartózkodik. Sok értelmetlen beszélgetés után elmondja, hogy az ő kulcsát csak egy rituáléval lehet elővenni a rejtekhelyéről. Ehhez pedig 25 Bones-ra van szüksége. Ezeket szerezd meg, és odaadja a harmadik kulcsot.
A harmadik kulcs Wizard Traibornnál
Ha megvan mindhárom kulcs, akkor menj vissza Sir Prysinhez, mivel már elő tudod venni Silverlightot a dobozából.

A Harc

Beszélj Sir Prysinnel, aki odaadja neked a kardot.
Dslayer silverlight.PNG
Most már csak fel kell készülnöd a harcra. Vegyél elő ételt és magic ellen védő armourt. Ha rendelkezésedre áll dragonhide, akkor azt, ha nem, akkor valamilyen Leather armourt vegyél fel. Fegyver gyanánt csak Silverlightot vidd, más nem sebzi meg a démont. Ha készen állsz a harcra,indulj el Varrock déli kijárata felé, és menj a kőhalmaz közepére. Ekkor egy bejátszás során megidézik Delrithet, és kezdődhet a harc. Delrithnek 70 hp-ja van, így nem lesz egy nehéz ellenfél, viszont a mágusok megtámadhatnak mielőtt el tudnád kezdeni a harcot, ekkor először őket öldd meg. Amint levitted 0 hp-ra a démont, mondd el a varázsigét, és a démont visszaűzöd a saját dimenziójába. Gratulálunk, megmentetted Varrockot, Quest Complete!

Demon Slayer rewards.png