Devious Minds

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Nyugatra Canifistől, keletre Varrocktól a templomban beszélj az ottani pappal.
Besorolás Könnyű
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések Wanted, Troll Stronghold, Doric's Quest, Mage of Zamorak Mini-Quest
Képességek Level 65 Smithing ( 63 ha \"Mature Dwarven Stout\"-ot használsz, ami 2-őt ad smithingre.), Level 50 Fletching, Level 50 RuneCrafting
Tárgyak Mithril 2h sword vagy 2600 coins, Amulet of glory (4), 1 Bow string, Large pouch, Teleport rúnák Faladorba, illetve Varrockba ajánlottak.
Jutalom
1 küldetés pont, 5 000 Fletching Xp, 5 000 Runecrafting Xp, 6 500 Smithing Xp


Csavaros Elme

1. Beszélj a pappal, aki megkér, hogy csinálj neki egy új fegyvert.

2. (Ha még nincs mith kétkezes kardod, egyet tudsz venni Taverly egyik üzletében.) Vidd a mith 2H kardot Doric házába, ami Faladortól északra van. Ha ott vagy, használd a köszörűkövön (whetstone). Ha megtetted, egy kicsit gyenge kardot kapsz. Most használd a bow stringet a kapott fegyverrel, és kapsz egy multifunkciós fegyvert.

3. Vidd vissza ezt a fegyvert a papnak, és ha ezzel végeztél, kapsz egy orb-ot. Ezt rakd bele a large pucha-ba, és menj Entrana szigetére. Úgy menj Entranara, hogy bemész Abyssba, majd a law altar portálján kimész, de fegyvert és páncélt nem vihetsz.

4. Most menj az Entrana-i templomba. Használd az orb-ot az altaron. Ezután látni fogsz egy bejátszást. Miután véget ért, menj vissza ahhoz a paphoz, akivel legelőször beszéltél.

5. Amikor odaérsz, látnod kell egy halott papot az ajtó közelében. Kutasd át, és menj vissza Entrana-ra, ahol aztán beszélned kell az egyik főpappal (High Priest).

6. A főpap azt fogja mondani, hogy menj Falador parkjába, és beszélj Sir Tiffy-vel. Miután beszéltél vele, kész is a küldetés!

Devious Minds rewards.jpg