Dragon slayer

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Champions Guild, Varrock-tól délre.
Besorolás Nehéz
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések 33 quest pont.
Képességek 33 magic(vagy 10k cash), 60+ combat ajánlott.
Tárgyak 90 Steel Nails(steel bar-ból tudsz csinálni), 3 deszka (Plank, Wildernessben a temetőben lehet szerezni), kalapács (Hammer), 2000 Coins, Unfired Bowl, Lobster pot (Port Sarim-ban vehetsz), selyem (Silk, Al-Kharid-ban vehetsz a silk tradertől), Wizard's Mind Bomb (faladori kocsmában vehetsz), páncél, fegyver, kaja
Jutalom
2 quest point, 18650 Strength xp, 18650 Defence xp (ha Defence módban harcoltál), mostmár tudsz Rune platebody-t, Blue dragonhide body-t és Batwing torso-t viselni, ezek közül Oziachnál tudsz venni Rune platebody-t!, 2 pörgetés


A küldetés

1. Beszélj a Guild Masterrel, a rune páncélról, aki elmondja hogy Oziach-nál érdeklődj. Oziach Edgeville közelében lakik.

2. Beszélj Oziach-al, a rune páncélról, a dragonfire shieldről, és a térképrészekről. Menj vissza a Guild Masterhez és kérdezz a Melzar's map piece-ről, hogy adjon egy kulcsot (maze key)

Dragslay1.jpg

3. Vedd elő a bankodból az Unfired Bowl-ot, a Lobster pot-ot, a Silk-et, és a Wizard's Mind Bomb-ot.

4. Menj el az Oracle-hez, aki az Ice Mountain északi részén található. Elkezd mesélni egy ajtóról, ami egy bányában van. Ez a bánya a Dwarven Mine, délre az Oracle-től.

5. Használd a négy dolgot az ajtón, és nyisd ki a ládát, amiben megtalálod az első térképrészt.

Dragslay2.jpg

6. Szerezz néhány kaját (Lobster érdemes), és menjél a Melzar's Maze-hez!

7. Használd a Maze key-t az ajtón. Ha bejutottál, kezdj el Giant rat-ot ölni, amíg az egyik dob egy red key-t (piros kulcs). Használd a kulcsot az észak-nyugati ajtón, és menj fel a létrán.

Dragslay3.jpg

  • Ölj meg néhány szellemet (Ghost), amíg el nem dobnak, egy orange key-t (narancssárga). Használd a kulcsot a második ajtón északról (felülről a második), és mássz fel a létrán!
  • Ölj meg néhány csontvázat (Skeleton), amíg el nem dobank egy yellow key-t (sárga kulcs). Használd a kulcsot a dél-nyugati ajtón. Ezután menj le a pincébe! (sok létrán kell lemenned)
  • Ölj meg néhány zombit (Zombie), amíg el nem dobnak egy blue key-t (kék kulcs), majd használd a kulcsot az észak nyugati ajtón!
  • Öld meg Melzar the Mad-ot, aki eldob egy lila kulcsot (megante key). Használd az ajtón!
  • Öld meg a lesser demont (lvl 82, max hit 8), aki eldob egy green key-t (zöld kulcs), és használd a kulcsot az ajtón!

Nyisd ki a ládát és megtalálod a második térképrészt.

8. Vegyél elő telekinetic grab runákat (1 law, 1 air), és olyan runákat/arrowokat, amivel megtudsz ölni egy lvl 2-es goblint. Ha nincs meg a szükséges szinted a telekinetic grabhoz, akkor 10k gp-ért meg tudod venni Wormbraintól a térképdarabot.

9. Menjél el Port Sarim börtönébe!

Dragslay4.jpg

10. Támadd meg Wormbrain-t! Ha meghalt, akkor eldobja a 3. térképrészt, amit csak telekinetic grab-bal tudsz elvenni. Ha megvan a 3. rész is akkor tedd össze a részeket, hogy megkapd a teljes térképet.

11. Menjél Lumbridge kastélyba, és beszélj Duke-val. Kérdezz tőle egy pajzsról, ami megvéd a sárkánytűztől. Ha odaadta a pajzsot (Anti-dragon shield). Menj el a legközelebbi bankhoz, és vegyél ki 2000 gp-t, egy kalapácsot, 3 deszkát, 90 szeget (Steel Nails), és a térképedet.

12. Menj el Port Sarim-ba, és a dokkon keresd meg Klarense-t. Beszélj vele és vedd meg a hajóját 2000 gp-ért.

13. Menj fel a hajódra, és menj le az alagsorba! Tömd be a rést! (use plank)

14. Irány Draynor village! Beszélj Ned-del, a tengerésszel, aki beleegyezik, hogy elvisz Crandorra a sárkányszigetre. (A hajón vár rád)

Készülj a harcra! Ezen tárgyakra lesz szükséged:

  • Páncél
  • Fegyver
  • Kaja (Lobster vagy jobb)
  • Anti-dragon shield
  • Esetleg teleport runa...

15. Menjél a hajódra, és beszélj Ned-del, aki az alagsorban vár rád. Irány Crandor!

16. Amikor megérkeztél, egy szigeten találod magad. A hajód zátonyra futott. Szállj ki a hajóból, és menj a barlanghoz!

Crandor.png

17. Amint leértél, néhány 46-os csontvázzal találod szemben magad. Menj tovább, amíg meg nem látsz egy kőoszlop falat.

18. Nagy levegő, és mássz át a falon. Támadd meg Elvarg-ot ( Ne feledd az anti-dragon shieldet felvenni). Ha legyőzted, nálad lesz Elvarg feje inline, kimászhatsz onnan.

Dragon slayer victory.gif

19. Nincs más hátra, mint visszamenni Edgeville-be Oziach-hoz. Add oda neki a fejet, és megkapod a jutalmad.

Gratulálok kész a küldetés!

Dragon Slayer rewards.png