Druidic Ritual

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Taverlytől északra a kőgyűrűnél
Besorolás Könnyű
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések
Képességek
Tárgyak Vial, Fishing bait, Fishing rod, Coins
Jutalom
4 quest pont, 2 pörgetés, 250 Herblore xp,15 darab Grimy guam és 15 darab Eye of newt. Használhatod a Herblore skill-ed!


Druida Rituálé:

Hiba a bélyegkép létrehozásakor: A fájl nincs meg

1. A kezdéshez beszélj Kaqemeex-el. Ő elmondja nekünk hogy beszélnünk kell Sanfew-el.

2.

Névtelen01.JPG

Most keresd meg Sanfew-et, aki a Taverly-i Herb shopot vezeti. Beszélj vele. Ő elmonfja hogy szükséged lesz pár dologra a rituáléhoz. (Stone fish, wandering wyrmwood és vial of living water)

3. Ezek megszerzése:

  • Stone fish: Menj délre míg nem találsz egy tavat. Itt lesz egy „Sparkling Fishing spot”. Kattints rá kifogod a Stone fisht. Gratulálok nagyon ügyes vagy. Ezután használd rajta a chiselt és kapsz Stone scales-t.
  • Wandering wyrmwood: Menj tovább a parton míg meg nem találod ezeket a lényeket. Szedj róluk tollakat. És már meg is van ez az item is.
  • Vial of living water: A kis tavacskába belenyúlik egy sziget,menjünk oda és menjünk le a barlangba. Menjünk végig a dungeonon míg nem találunk egy 13-as Magic Stick szörnyet. Öljük meg majd töltsük meg a vialunkat a kútból.
Névtelen02.JPG

4. Most menjünk vissza Sanfew-hez. Beszéljünk vele. Elégedett lesz a munkánkkal és összekeveri a hozzávalókat zöld színű turmixszá.


5. Most már csak az a hiperbonyolult feladat vár ránk, hogy megkeressük Kaqemeex-et. Ő elveszi a potiont és elvégzi a rituálét.


Gratulálok kész a quest! Most már bátran használhatod a Herblore skilled.

Druidic Ritual rewards.png