Dwarf Cannon

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont A coal truckstól délre, a fishing guildtől Észak-Nyugatra
Besorolás Könnyű
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések
Képességek Ajánlott: 45 magic(Időt lehet spórolni vele), 20 agility
Tárgyak Hammer(A kis házba van)
Jutalom
1 quest pont, 750 crafting xp, vehetsz és használhatsz 750k-ért ágyút a törpe mérnöktől, a törpe bánya felszínén Falador és Edgeville között Nulodiontól.


Dwarf Ágyú

Dwarf map.png

1. Beszélj a törpe parancsnokkal és vállald el, hogy megjavítod a kerítését. Ad 6 darab kerítés pálcát. Menj végig a kerítés mentén és javítsd meg azokat a részeket ahol el van görbülve (használd a pálcát a javítandó részen). Ha mindegyiket megjavítottad akkor menj vissza a törpe parancsnokhoz.

2. Ezután elmondja hogy elvesztette a kapcsolatot az őrtornyával. Menj délre míg nem látsz egy tornyot. Mássz fel! Bent lesz egy törpcsontváz. Hozd el a parancsnoknak. Kiderült hogy a halott törpének volt egy fia. Most meg kell találnod a fiút.

3. Menj Dél-Nyugatnak a fishing guild-hez egy barlangba ahol sok goblin van. Menj le, a barlang észak-nyugati csücskében, ott az egyik dobozba lesz a gyerek. Ha megtaláltad a törp gyereket, akkor haza fog rohanni, neked meg a parancsnokhoz kell menned ezután!

Pulya.png

4. Mikor visszaértél a törpe megkér, hogy javítsd meg az ágyúját. Ad egy toolboxot. Kattints az agyúra, és következő sorrendben válaszd ki a cuccokat: Pipe, Barrel, Axle, Shaft.
Ha kész, beszélj a parancsnokkal újra. Elküld az Ice Mountain környékére hogy többet tudj(on) meg az agyúkról. Használj Falador teleportot (vagy Glory Amuletet) és menj a hegy felé, aztán délre a kis törpe "faluba". Beszélj Nulodion törpével, aki az egyik házban (a 2 közül az egyikben) lakik. Elmondja neked, hogy kell használni az ágyút és ad egy ammo mouldot meg a használati útmutatót.

5. Használj Camelot teleportot, ha tudsz és menj vissza a törpéhez, beszélj vele és átveheted a jutalmadat!

Dwarf Cannon rewards.JPG

Törpe ágyú rövid ismertetés

Négy részből áll. Ezt bizonyos területeken felállítva (nem lehet elrontani) körbeforog, és magától lövi a szörnyeket. Nagyon gyorsan lő 30-at is sebez (elég gyakran) és sebzésenként 2 xp-t kapsz. Természetesen kell hozzá töltény. Ezt steel barból ammo mould segítségével gyárthatsz kemencénél. Kevesebb smith xp-t ad mintha mást olvasztanál acélból, viszont 1k steel barból lesz 4k ágyúgolyó. 4k ágyúgolyó viszont 120k-200k nagyon gyors ranged xp. Szóval akinek van pénze használja. Slayer meggyorsítására is kiváló. Sajnos pár helyen nem működik, a bogárkirálynő és a fekete királysárkány meg tönkreteszi. Multi areában érdemes használni (de vigyázni kell ne túl nagy szörnyek ellen használd, mert mind meg fog támadni, vagy találni kell egy jó kis snipe pontot). Ott nagyon hatékony, de single figh-t esetén is remek kiegészítő. Csak szörnyek ellen használható, játékosok ellen nem. Egyszerre 30 lövésre való golyó fér bele, szóval töltögetni kell. 300 lövés után érdemes felvenni és újra felállítani, mert különben tönkre megy. Ha ez mégis előfordul, akkor nem kell megijedni, a törpe mérnöktől a vétel helyszínén vissza lehet kapni ingyen. Ugyan úgy visszakapod, ha netkapcsolatod megszakadása miatt elvesztenéd. Ha viszont meghalsz vele, természetesen elveszik. Összességében pénzesebb karaktereknek, slayerezőknek, rangedet utálóknak remek kis kiegészítő

Laart báttyó leírása itt!