Enakhra's Lament

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj Lazim-mal, aki a sivatagi Bandit Camp-tól délre található
Besorolás Nehéz
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések
Képességek 50 crafting, 45 mining, 45 firemaking, 43 prayer, 39 magic
Tárgyak Maple logs, Willow logs, Oak logs, Logs, gyertya (Candle), valamilyen Pickaxe bányászáshoz, Chisel, 1 Coal, Tinderbox, Soft clay, egy tűzvarázslat, egy levegő varázslat, (megjegyzés: hozz többet, arra az esetre ha mellé megy), torta (Cake), egy vödör (Bucket), egy staff vagy wand a varázslatokhoz
  • Ajánlott: Hozz magaddal pár Waterskint vagy egy Enchanted water tiarát, mivel a sivatagba mész!
Jutalom
2 küldetés pont, Camulet - megengedi, hogy beszélj a tevékkel amikor hordod, illetve Enakhra templomához teleportál, ha megdörzsölöd., 7000 Crafting XP, 7000 Firemaking XP, 7000 Magic XP, 7000 Mining XP, 2 pörgetés

Enakhra Panasza

1.
Lazim location.png
Beszélj Lazimmal, aki a sivatagi Bandit Camptól délre található. Megkér, hogy csinálj egy új szobrot a királyoknak. Menj délnyugatra Lazimtól, ahol egy bánya van.Itt bányássz ki 32kg homokkövet (Sandstone). Mikor tele vagy, vidd oda a kibányászott homokkövet Lazimnak, és ő elveszi tőled.

2. 4 fajta homokkő van: 1kg, 2kg, 5kg és 10kg. Mikor megvan 32kg, beszélj Lazimmak megint, és oda ad neked egy 32kg-os homoktömböt (sandstone block). Használd a vésődet (chisel) vele, és lesz egy Homokkő alapod (sandstone base). Beszélj megint Lazimmal, és tedd oda mellé az alapot. Szükséged lesz egy 20kg-nyi homokkőre, hogy megcsináld a testét. Mikor rátetted a testet az alapra, használd a vésődet rajta. Beszélj Lazimmal és válassz egy fejet, mindegy melyiket.
Statue.png

3. Most keress egy közepes méretű gránitot, és használd rajta a vésődet, tedd a testre, és beleesel egy lyukba.

Leesett.png

4. Amint ott vagy, használd a vésődet a leesett szobron, és vedd fel az összes testrészt. Szerezd meg a pecsétet (sigil), ami a Pedestal-on van. Most menj a déli ajtóhoz és használd a jobb kőlábat rajta, szerezd meg a pecsétet. Most indulj a nyugati ajtóhoz, és nyisd ki. Újra, szerezd meg a pecsétet és menj északra. Most is, nyisd ki az ajtót és szerezd meg a pecsétet. Most a következő betűknek kell lenni nálad: Z, M, R, K. Menj a déli ajtóhoz, és nyisd ki. Menj keletre, vissza Lazimhoz. Kapsz tőle egy kőfejet.

STONE HEAD.png

5. Most menj a farönkökkel (maple, willow, normális és oak), egy széndarabbal (coal), és egy tinderboxszal keletre. Nyisd ki az ajtót, és menj fel a létrán. Menj keletre, és egy "sötét ködös helyen" egy-pár bronzüsttel (?) találod magad. Vizsgáld meg őket, és tedd a megfelelő fahasábot megfelelő üstbe (?). Mikor kész vagy, menj vissza Lazim-hoz, és kérj tőle tanácsot. Most szerezz egy új gránitdarabot (közepes). Használd a talpazatot puha agyaggal. Most csinálj egy kőfejet, egy véső segítségével.

6. Most menj a nyugati kamrához, és használj egy tűzvarázslatot a kúton. Menj az északnyugati kamrához, és használj egy tortát Pentynnel. Most az legészakkeletibb kamrához menj, és használj egy levegővarázslatot a kohórácson (furnace grate). Most használd a kőtevefejet a állvánnyal. Most már átmehetsz a varázs gáton (magic barrier), ami az állvány előtt van.

Magic wall.png

7. Menj le, és beszélj a csontvázőrrel a és mondd meg neki, hogy segítesz.

A kész fal.png

8. Előbb "tedd le" a köveket, és "trimmeld" a vésőddel. Folytasd, amíg kész nem leszel, aztán beszélj az őrrel újra. Küldetés teljesítve!

Enakhra's Lament rewards.png

by kalozhun100 2013.06.03.