Fairy Tale Part 3: Orks Rift

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Bármelyik Fairy Ringről (use) a Zanarisi központ.
Besorolás Közepes
Hosszúság Könnyű
Szükséges
Küldetések A Fairy Tale Part 2: Cure a Queen, Wolf Whistle
Képességek 54 Farming, 51 Thieving, 59 Magic, 37 Summoning, 36 Crafting
Tárgyak Dramen staff, Nuff Cerificate, 1 Bucket of milk. Ajánlott: 1-3 prayer potion, Potion ami javítja a harci képességet, Jó fegyver, armour, élelmiszer.
Jutalom
11000 Farming xp, 11000 Thieving xp, 11000 Magic xp, 1000 Summoning xp, 1000 Crafting xp. Ingyenes hozzáférés a Zanaris Market, Magic watering can, Fairy ring használata Dremen , Lunar Staff nélkül, 2 Treasure Hunter key


A küldetés

A Fairy Godfather visszatért Zanarisba. Ő hozta létre a hasadást Zanarisban, és az orkok vannak többségben a furcsa kis tündérvárosban. A Tündér királynő, és Tooth Fairy felkészül a végső támadásra a Keresztapa (Fairy Godfather) és az ork hordája ellen. Ez természetesen azt jelenti, hogy szüksége lesz a segítségedre. Készülj fel, hogy végre megszabaduljon Zanaris a gonosz fenyegetéstől egyszer és mindenkorra!


A Dramen staff, valamint Nuff Certificate tanúsítványal állj rá valamelyik Runescape Fairy, Ringre (vigyél egy bucket milket is), hogy eljuss Zanarisba. Miután Zanarisba értél lépj rá, majd kattints a Fairy Ringre utána a Nuff Certificatere. A görgetősáv a jobb oldalon felbukkan, és akkor az alján kattints a Fairy Resistance HQ csomópontra.


Megjegyzés: Ha nem teleportálódtál a Fairy Resistance HQ előtt, el kell menned mind a négy teleportra. Csak rá kell kattintani a Fairy Resistance HQ opcióra négyszer.

A sikeres teleportok után először a Fairy nagyon bölcshöz teleportálódsz.(Fairy Wery Wise)

egy biztonságos helyre. Beszélj Fairy nagyon bölcssel, aki tájékoztat a helyzetről, ami Zanarisban történik. Ezután átirányít a Tündér királynő, Fairy Queens búvóhelyére. Elfogadod, hogy segíted őt, Ezzel a Tündér királynő elindítja a küldetést.


Tooth Fairy, bemutatja majd a haditervet, hogy megdöntsék a Fairy Godfather hatalmát. Azt fogja mondani, hogy kapcsold be a projektort, (Turn-on Projector) nézd meg a tájékoztatást a Fairy Tooth mágiáról, hogy megtanuld a titkos tervet.


Az eligazítás után, jelöld meg az utolsó opciót. Beszélj a fogtündérrel (Tooth Fairy) ismét, és ő kérni fog, hogy nézz meg, még egy eligazítást a Fairy Godfather tervéről.


A második eligazítás után, a Tooth Fairy fog kérni, hogy találd meg a pálcáját neki, de először a fog páraelszívó (tooth extractorra ) van szüksége. Észak-nyugatra egy másik szobában található a ládákon secraturer és a hammer. Használd a secraturert és a hammert együtt a ládán így a secraturesböl tooth extractor lesz.


Kiteleportálás Zanarisba a Fairy Ringgel.


Északnyugatra a banktól egy kis házban találod Gnarly-t. Használd a Tooth Extractort(use) az ajtón, hogy ki tudd nyitni, és beszélj Gnarlyval


Gnarly nem fogja odaadni a pálcát, ha nem tudod őt meggyőzni. Egy kis sáv jelenik akkor meg a képernyő tetején. Kínálj Gnarlynak bókokat, amíg meggyőzöd (addig kell meggyőznöd, amíg a sáv le nem fogy.)


• You're a wonderful guard tooth with lovely cusps.

• I can see your bicuspid ancestry is an example to all molar-kind.

• Your enamel shimmers like a river of silver in the moonlight.

• I've never seen such amazing, inspired and dream-like toothiness.


Miután meggyőzted, Gnarlyt majd kérni fog egy kis tejet. Adj egy vödör tejet (bucket milk) Gnarlynak és ő felkínálja a pálcát ő is szeretné, hogy vidd vissza a pálcát Tooth Fairynak. Emeld fel a pálcát, és menj vissza Tooth Fairyhoz. A Fairy Ringre állva az A.J.S . teleport segitségével.


Odaadod a pálcát Tooth Fairynak. Ő megkér, hogy megnézd a projektort, hogy megtanuld, hogyan kell legyőzni az orkokat. Elfogadod és ráállsz a sárga virágokra, délre. A Hullám emote (Wave emote) használva kezdi a bejátszást a projektor. Miután megnézted a bejátszást kapsz egy tündér dossziét, ami fontos információkat tartalmaz a tábornokokról és a Fairy Godfatherről


Teleport Zanaris.


1. Feladat


Bre'egth:


Bre'egth nem messze délre a Zanarisi szélmalomnál található. Beszélj neki a hiányzó fogáról, ő azt fogja mondani, hogy elvesztette, miközben egy győztes csatát vívott K'Chunkkal, akit száműzték. Beszélj az egyik ork Minionssal, aki tájékoztatni fog, hova és hogyan száműzték K'Chunkot. Egy távoli szigetre száműzték

Előtte beszélj Fairy Fixittel aki tájékoztatni fog. Megadja a kódot, hogy hova teleportálj. Őt a Fairy ring közelében találod meg. Azt fogja mondani, a Fairy Ring Kódja "DIP" , ahova K'Chunkot száműzték. Használd a közeli Fairy Ringet, utazz erre a helyre.

Miután megérkeztél, a szigeten beszélj K'Chunkkal, és kérd el a fogát. Azt fogja mondani, hogy ő biztonságban tartja a tasakban. Pickpoket neki, hogy megkapd a fogat, és ő engedi. Megvan az első fog, Bre'egth foga.

Menj vissza Zanarisba.


2. Feladat

Gromblod


Zanarisban állítsd be kódot, miután beszéltél Fairy Fixittel "B K Q." Fairy Ringről teleportálj az Enchanted Valleybe Menj délre és beszélj a Wood Dryadddal, ő mondja, hogy General Gromblod van a völgyben. Beszélj General Grombloddal és, ő fogja mondani, hogy minden, amit igazán akar néhány mangó. Felajánlod, hogy segítesz neki megszerezni néhány mangót. Beszélj megint Wood dryaddal, és megkérdezed, hogy hol találsz egy mangót. Azt mondja, hogy a mangó fa található Ape Atollban.

Ő ad egy varázslatot, amely lehetővé teszi a hozzáférést a mangóhoz, a Fairy Ringgel. Kód "CLR" . Menj vissza a Fairy Ringhez, a kódot állítsd be C • L • R . Menj az Ape Atollra, és válassz mangót a fáról. Vissza az Enchanted Valley ( B • K • Q )kóddal és add oda mangót Gromblodnak. Evés közben a mangó, Gromblod fogába beragad, és ő eldobja közvetlenül délre.(a fogával együtt). Vedd fel a mangót.

Majd a fogat elszívó (Tooth Extractor) segítségével távolítsd el a mangót a fogról.

Második fog megvan.3.Feladat: Shredflesh


Shredflesh található a egy barlangban a nyugati Gu'Tanothban. Most használd Fairy Ring Kóddal A • L • P . Beszélj Shredfleshel aki ott van, és kérdezd meg háromszor "Segíthetek valamiben?" Ezt követően, azt mondd, hogy te vagy a fogorvos. Megint megjelenik egy sáv amíg le nem fogy, meg kell győznöd, hogy kitudod húzni a fogát.


A válaszok:

1. What's a bit of pain for a huge ork hero like you?

2. If the tooth isn't pulled out, all your teeth will hurt much worse!

3. Let me pull it! What are you, an ork or a goblin?

4. I'll make sure it doesn't hurt a bit; I'm a professional.


Használd a Tooth Extratort a foghúzáshoz. (use) megvan a harmadik fog is


Mostmár újra vissza kell menni a tündér főhadiszállásra a Fairy Ring segítségével.

Beszélni kell újra Tooth Fairyvel. Ő még ad egy tájékoztatót, és egy mágikus pálcát,hogyan vívd meg a végső csatát .

Most van itt az idő, amikor indulni kell harcolni. Irány a bank, jó étel, jó páncél, és potion, ha szükséges. Győződj meg róla, hogy, hogy ott van az összes elem, amit kaptál.


Ha kész vagy, menj a Fairy Ringhez és írd be a következő kódot: BIR, DIP, CLR, ALP. Ez elvisz a Godfather rejtekhelyéhez. Nézz át a szőlőn, hogy mi a Fairy Godfather terve. Miután végeztél, a Tooth Fairy fog jönni, és mondja a haditervet, hogy hogyan kell legyőzni a Fairy Godfathert.(mágikus támadást használj, ranged prayerrel)


Amikor végre készen állsz a harcra, menj át a falon. Javasolom, hogy kapcsold be védelemre imát rögtön,(ranged, Fairy Godfatherhez magic) mivel, egyszerre kell támadni több ellenséget.

El kell ültetni a fogakat a mezőgazdasági patchokba,

Győzd le az ork tábornokokat és csatlósait, ami pajzsként védi a Godfathert. Ha a növény megsérülhet, akkor kell használni a pálcát rajtuk, hogy meggyógyítsa őket.

Miután az összes fogból a követők teljesen kifejlettek, és az összes többi orkot is legyőzted, vagyis mindenkit legyőztél, akkor szabadon, legyőzheted a Fairy Godfathert.


Megjegyzés: ha meghalsz a végső csatában, sírkő megjelenik Zanarisban a fő Fairy Ringnél.


Miután legyőzted a Fairy Godfathert, őt beszívja szakadék, a gonosz energiától felrobban. Ezután a Tündér királynő visszateleportál, biztonságos helyre.

Beszélj a tündér királynővel a jutalomról, erre ő elteleportál Martin mester farmerhez Draynorba, ott kapod meg a végső jutalmad.


Gratulálok Küldetés Kész!

Írta: Szaszi2004