Fight Arena

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont A Gnome harcmezőtől ( Gnome battlefield) délkeletre, a Fight Arena északnyugati részén
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések
Képességek képesnek kell lenned egy 137-es és egy 112-es lény legyőzésére
Tárgyak 5 coins, magas szintű páncélzat és fegyver ( minimum full rune és dragon fegyver ajánlott)
Jutalom
2 quest pont, 1000 coins, 2175 Thieving xp, 12175 Attack xp, 2 pörgetés

A Harc Aréna

 1. Beszélj Lady Servillel és ígérd meg neki, hogy kiszabadítod a családját. Ezután vedd keletnek az irányt, s menj be a tábor északkeleti részén fekvő házba. Találsz egy Suit of armour-t, amelyiket Borrowold és kapsz egy páncélt (Khazard armour),ill. sisakot (Khazard helm), amit ölts magadra.
  Suit of armour.png
 2. Menj délnek, s menj be a börtönbe. Ha rajtad a sisak és a páncél, az őr beenged téged. Beszéj Jeremy-vel, akit az egyik cellában találsz. Elmondja neked, hogy az egyik őrnél vannak a cellakulcsok.
  Fight arena jeremy.JPG
 3. Ha elmész a börtön-blokk délkeleten fekvő termébe, megtalálod a fent említett börtönőrt. Beszélj vele: a társalgás során feltétlen említeni fogja, hogy mennyire szereti a magas alkoholtartalmú italokat:) Menj nyugatra, a közeli kocsmába, s vegyél egy korsó Khali Brew sört (az ára: 5 gp pénz). Fordulj vissza a börtönbe, beszélj az őrrel, s add oda neki a sört. Ettől teljesen lerészegedik, s odaadja neked a kulcsokat.
  Fight arena drunken guard.jpg
 4. A kulccsal ki tudod nyitni Jeremy celláját, ha ezt megtetted, kifutsz az arénába. Mentsd meg Justin Sevrilt ( Lady Sevril férjét) egy 92-es szintű orktól. Ha megölted a Khazard Generális börtönbe zár.
 5. Beszélj Hengarddal, s lényegében készülhetsz a következő harcra: egy 44-es szintű Khazard skorpiót kell likvidálnod, majd egy sokkal nagyobb kihívást jelentő 110-es szintű lényt (Bouncer). Miután mindkettőt megölted, a 120-as Khazard Generális rád fog támadni. Ha legyőzted, beszélj Jeremyvel vagy Justinnel, akik Lady Servil körül sétálnak, majd beszélj Lady Servillel a jutalmadért.

Gratulálok, kész a küldetés!

Fight Arena rewards.png

Tippek:

 • A Khazard páncéltól és sisaktól függetlenül, a küldetés alatt legyen nálad az eredeti sisakod, s páncélod (minimum rune), hiszen harc közben sokkal nagyobb védelmet nyújt, mint a Khazard felszerelés.
 • Varázslat hatásos a Generális ellen.
 • A biztonság kedvéért legyen nálad 20 Lobster, vagy annál többet gyógyító étel - a küldetés végrehajtása alatt.