Garden of Tranquillity

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Varrok kastály kertjében. Beszélj Queen Ellamaria-val a kastély keleti oldalán.
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Creature of Fenkenstrain
Képességek Farming lvl 25
Tárgyak Ring of charos, Seed dibber, Rake, Spade, Watering can, 3 Cabbage seeds, 3 Onion seeds, 1 Marigold seed, 5 Bucket of compost, Hammer, 1 Rune essence, 2 Plant cures, Pestle and mortar, Fishing rod, Plantpot, Secateurs, Trowel, (ha üres a plantpot-od, töltsd fel egyik farming patchnél.)

Hasznos lehet:, Amulet of glory(4), Games necklace, Ectophial, Ardougne teleport, Falador teleport, Varrock teleport, Camelot teleport, Lumbridge teleport

Jutalom
2 Quest Point, 5000 Franming Xp, 1 Apple tree seed, 1 Acorn seed, 5 Guam seed, Supercompost potion (Ez a potion supercompostot csinál a sima compostból de mivel csak 1 (4)-es potiont kapsz ezért célszerű nem egy vödör hanem egy láda sima compostra elhasználni)

1. Ha beszéltél vele, akkor mondd neki hogy szívesen segítesz, erre egy lapot fog adni, amin rajta van, mi is kell, hogy kész legyen a kert. 2.Menj Draynor Village-be, és beszélj az Bölcs Idös Emberrel (Wise Old Man).

3. Elmesél egy kis történetet a Királynőről, hogy mit tett, mielőtt összeházasodott a Királlyal. Aztán rákérdez a ring of charos történetéről. Mondd neki, hogy az a gyűrű a bankodban van. Add majd neki a gyűrűt, és 7 kérdést tesz fel. A válaszok itt vannak:

Question 1 - Show them a range of colors so that they can come to a compromise.
Question 2 - Take his generous gift even though you have no need for it.
Question 3 - Definitely.
Question 4 - Put on the silly helmet and jump into the cannon.
Question 5 - You of course Pkmaster0036, no one could ever challenge your greatness!
Question 6 - I'll do whatever you ask - I just love the monarchy!
Question 7 - If I do I'll let you know.


Ha sikeresen megválaszoltad őket, kapni fogsz egy Ring of Charos (a)-t. Ha pár kérdés rossz lesz, attól még megáldja, de ne legyen sok rossz!

4. Ahhoz, hogy kapj Dulphinium Seed-et, beszélj Elstan-nal, délre a falador-i farming helytől, és bizonyosodj meg arról, hogy nálad van a gyűrű. Kérdezd meg őt a Seed-ekkel kapcsolatban, és mindig Charm opciót használj. Azt mondja adni fog olyan Seed-eket, ha adsz neki egy kis Marigold-ot. Ültess el egy keveset, és amikor teljesen kinőttek, vedd fel, és add neki oda.

5. Most menj Port Phasmatys-ba, és beszélj Lyra-val az ottani Farming helynél hogy megkaphasd a seedeket. Mint az előzőnél, itt is a Charm opciót használd mindig, és elmondja hogy növessz hagymát az egyik földművelési területen. Beszélj vele, ha készen állnak a hagymák az aratásra, és megkapod a magokat.

6. Most irány Ardougne-tól északra, Kragen-hez. Beszléj vele, és rajta is a Charm opciót kell használni. Megkér, hogy növessz nála káposztát (cabbage). Amikor az aratásra készen állnak, beszélj vele, és megkapod amiért jöttél.

7. Menj Burthrope-ba, a kocsmától keletre található, és elmondja, hogy meg kell gyógyítani a szőlőját (grapes). Próbáld meg használni a plant ccure-t a növényen. Nem fog menni. Beszélj vele, és megemlíti neked Alain-t, aki a tree patch-től délre található a member/free kapunál keletre Taverley-től. Beszélj vele, és itt is a Charm opciót válaszd ki mindig, KIVÉVE az utolsónál.

8. Elmondja, hogy törj össze pár rune essencét, és rakd bele a plant cure-ba. Vigyél magaddal akármennyi rune essencét, és egy kalapácsot, a többit gondolom tudod. :D A kapott anyagot használd a pestle and mortar-on, hogy még jobban összemorzsold. Most használhatod a plant cure-al, amit mostmár elvihetsz gyógyítani pár szőlőt.

9. SZÜKSÉGES: PLANTPOT ÉS SECATEURS S most, menj Catherby-be és az ottani Farming patchnél beszélj Dantaera-val. Mesélni fog neked egy fehér fáról az Ice mountain-on, ami már haldoklik odafent. Neked egy darabját bele kell raknod a plantpot-ba. Ahhoz, hogy megszerezd egyik darabját, használd rajta a secateurst. Ha kapsz egy fehér ágféleséget, akkor azt rakd bele, és öntözd meg.

10. Ennél a lépésnél ne dobd bele a gyűrűdet, hogy elpusztítsd mielőtt beszéltél volna a pappal! Menj az Edgeville-i Monastery-be, és próbálj meg szedni vörös rózsából pár szem magot. Brother Althric nem nézi jó szemmel, hogy egy ördögi talizmánt viselsz. Menj Edgeville-be, és dobd bele a kútba, hogy megszabadulj tőle. Most is próbálj meg szedni pár magot, de most már mind a háromból.

11. Mivel bedobtad a kútba a gyűrűt, azt vissza kell szerezni, mivel a küldetés végén szükséged lesz rá. Fogj egy fishing rodot, majd használd a kúton, hogy visszaszerezd. Ha pedig elpusztítottad, menj vissza a Fenkenstrain ház 3. emeletére, és lopd el a doktortól.

12. Ahhoz, hogy el tudj ültetni egy egész kertet, szükséged lesz: rake, seed dibber, spade, 2 vödör compost, a magok szükségesek, és a fehér fa csemete. Érdemes még a következő lépés előtt elültetni az orchideákat egy vödör supercomposttal együtt, hogy mire odaérj, kinőhessen.

13. Menj, beszélj Ellamaria királynővel, és kérdezd meg hogyan telepíthető oda egypár szobor. Adni fog egy "trolley"-t. A szobrokat soha ne nyomd túl lassan, mert különben újra kell kezdeni az egészet.

14. Menj Falador-ba, és használd az előbb kapott tárgyat Saradomin szobrán. Most kapsz egy vicces bejátszást. Most nyomd a szobrot egyenesen Varrock-ba. Pár nyomás után már Varrock kastély mögött vagy. Nyomd a szobrot egyenesen a legdélibb részhez, ahol egy kőtábla van.

15. Most menj Lumbridge-be, és a kastély bejárata előtt, a déli szobrot csend el, és ismételd az előbbi lépést. A szobrot vidd a legészakibb részére, és ott helyezd a kőtáblára.

16. Beszélj a Királynővel, és mondja hogy beszélj Roald királlyal.

-GRATULÁLOK- A küldetés készen van! :)

Garden of Tranquility rewards.png