Gertrude's cat

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Gertrude háza, Júlia házától délre, Varrocktól a Barbár falu felé
Besorolás Könnyű
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések
Képességek lvl 5-ös Fishing szint tanácsos, de nem kötelező
Tárgyak Raw sardine, 1 Doogle leaves, Bucket of milk, 1OOgp
Jutalom
1 quest pont, egy csoki torta, egy pörkölt, megközelitőleg 1525 Cooking xp, egy kiscica

A küldetés

Gertrudcatmap.png

1. Keresd meg Gertrudot Varrocktól nyugatra és kérdezz rá a problémájára. Megkér, hogy beszélj a fiaival Wilughal és Shiloppal, akiket a Varrocki főtér észak-keleti részén találod meg.

Gyerekek.png

2. Menj vissza Gertrud házához. A ház mögött találsz doogle leafeket. Használd a doogle leafet a nyers sardinián(raw sardine) és így megkapod az ízesített sardiniát(seasoned sardine).

3. Beszélj Shiloppal, és 1OOgp-ért elmondja, hogy hol látta a macskát legutoljára.

4. Menj Varrockból észak felé a Wilderness bejáratig. Ott fordulj keletre és menj el a Jolly Boar kocsmáig. Ott egy kicsit még menj keletre és találni fogsz egy kerítéssel elkerített részt, a fatelepet. Annak a kerítésnek a déli részén van egy eltört része(broken part), ott be tudsz mászni.

Sawmill bejarat.png

5. Menj be az elkerített rész közepébe és találni fogsz egy létrát. Mássz fel rajta! Ott találni fogsz egy nagy macskát, aminek a neve, Fluffs. Próbáld meg megfogni(pick up). Erre meg fog sebezni és lemegy 3 életed. Használd a vödör tejet(bucket of milk) Fluffs-on. Erre kiderül, hogy Fluffs még éhes is! Használd az ízesített szardíniát(seasoned sardine) Fluffs-on. Most már megengedi, hogy megfogd. Ekkor meghallod egy kiscica nyávogását.

Gertrudescatkittenfluffs.png

6. Mássz le a létrán és kutasd át(search) a létra körüli dobozokat(crate). Egyikben megtalálod a kiscicát. Használd a kiscicát Fluffs-on és ő hazaszalad vele.

7. Menj vissza Gertrudhoz, beszélj vele és vedd át a jutalmadat. Kész a küldetés!!!


Gertrude's Cat rewards.JPG

Pár dolog, amit a macskáról tudni kell

  • Felneveléséhez: Használd a ball of woolt a kiscicán, vagy fogass vele patkányt(rat), és ne felejtsd el etetni! Nyers halakat, seasoned szardíniát és tejet adhatsz neki.
  • Ha felnevelted, és kész van a Plague City és a Biohazard küldetés, akkor a felnőtt macskát eladhatod egy polgárnak(citizen) 100 death runáért, Nyugat-Ardougneben.
  • A macska a bankban nem hal éhen!