Ghost Armour

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből
Ez a ruha áttetszõvé tesz, megszerzéséhez Zaros legyõzésének történetét kell megismerned, megkeresve a történet szereplõit. Mindenki egy részét mondja el a saját szemszögébõl, és ad 1 célzást merre lehet a következõ rész. A kezdéshez szükséges Ring of visiblity és Amulett of ghostspeak (Desert Treasure illetve The Restless Ghost küldetések). 3 lehetséges történetszál van, kezdeni mindenki a Glarials Tombnal kezdd (nem kell lemenni). Itt egy szellem elmondja, hogy felfedezõ volt, és egy templomban megtalálta Armadyl varázslóbotját. A vele folytatott beszélgetésre figyelni kell, itt dõl el melyik vonal a tied. Ha azt mondja a bot egy kalózhajón veszett el az 1-es szál a tiéd, ha egy északkeleti banditatáborról beszél a 2-es, ha pedig délkeletirõl a 3-as. Az elsõ lépésben mindenki robe topot kap.

1. A 2. szellemet a wildyben kell keresned, az Agility Arena és a Mage Arena között, egy hajótól délre, a Kalóz háztól kicsit nyugatra (lvl 55 wilderness), itt kapod a kesztyût. Ezután lvl 38as wildy oltár a következõ állomás, ahol megkapod a cipõt. A következõ szellemet Entranán találod a templomban, itt a robe bottomot adják. A hatért a wizard towerben keresd a szellemet, és legvégül a végsõ magyarázatot és a capet a Rogues Castle 2. emeletén kapod (lvl 56 wilderness). Ide ajánlatos a többi szellemcuccot bankba betéve jönni, mert a vége elõtt el is vesztheted a ruhákat.

2. A lvl 22nél lévõ wilderness bandit camp a következõ állomás a kesztyûvel, utána tovább keletre lvl 19nél lévõ graveyardhoz, itt a cipõt kapod. Ezután Port Sarimba kell menni, a robe bottomert, a szellem a körül a hajó körül mozog, amelyikkel Crandorra kell utazni a Dragon Slayer küldetésben. A hatért a prayer guildba kell menni, az oltárnál vár a szellem. Az utolsó szellem és a történet vége a cape-el a Slayer Castleben van, Morytaniában (a Priest in Peril küldetés kell hogy ide juthass).

3. A sivatagi bandit campbe kell hogy menj a második szellemhez, tõle kapod a kesztyût. Ezután wilderness-túra, a lava maze dungeon bejáratánál kapod a cipõt. Innen Gnome Strongholdba, a gnomelabda pályához kell menni, itt adják oda a robe bottomot. A hat Faladorban, a Party Room 1. emeletén vár. Végül a capért Edgeville dungeon alatti wildernessbe kell menni, az earth warriorokhoz.

A teljes ruházat +21 magic def és attack bonust ad és így néz ki:
Ghost armour.jpg