Goblin Diplomacy

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Goblin village
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések
Képességek
Tárgyak Egy fegyver, 50 vagy több Coins, Jó ötlet a 3 alapszínt és 3 Goblin mail-t beszerezni a küldetés előtt (a festékek készítése lejjebb)
Jutalom
5 quest pont, 1 gold bar, 200 Crafting xp


A küldetés

A küldetést General Wartface és Bentnoze adja Goblin Villageben.

Odajutás dipl.PNG

A goblin faluban (északnyugat) beszélj General Wartface-el vagy General Bentnose-al. Tőlük megtudod, hogy a vita a páncéljaik színe miatt robbant ki. Szerezned kell 3 goblin mail-t (a goblinok dobják , vagy Grand Exchange-n is vehetsz 20gp/db).

Fögoblin dipl.PNG

Át kell festened a goblin páncélokat, hogy megváltoztasd a színüket. Ehhez festéket kell szerezned Aggie-től ,(Aggie a boszorkány Draynor Village-ben van) vagy vehetsz ezt is a G.E.-ről..

A festékek

  • piros: 5 gp + 3 redberry
  • sárga: 5 gp + 2 hagyma
  • kék: 5 gp + 2 woad levél (Woad levelet úgy szerezhetsz, ha megkérdezet Aggie-t, hogy hol lehet találni. Ő elmondja, hogy Falador parkjában. Menj oda és beszélj Wyson-al a kertésszel. Adj neki 20 gpt és ő ad 2 woad levelet.)

Ha mind a három festék megvan, akkor keverd össze a pirosat és a sárgát, majd fesd be az egyik páncélt narancssárgára, a másikat pedig kékre.

Menj vissza a goblin faluba és beszélj General Wartface-el vagy General Bentnose-al. Először a narancs színűt fogod nekik odaadni (ez nem tetszik nekik), majd a sötétkéket (ez sem lesz jó), végül az eredetit (ezzel már meg lesznek elégedve). Hmm... Furcsák ezek a goblinok :)

Goblin Diplomacy.PNG