God Wars Dungeon

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Vigyázat

Az Istenek Harca Barlang kétség kívül az egyik legveszélyesebb hely a RuneScape világában. Magában a barlangban Multicombat zóna van, tele különböző teremtményekkel, akik természetes erejükkel támadnak rád. Ha ezelőtt még soha nem voltál a barlangban, tudnod kell, hogyha meghalsz, minden felszerelésed elvész.

A barlangba jutáshoz a Troll Stronghold küldetés szükséges.

Bemutatás

Godwars intro1.jpg

Több mint kétezer éve söpört végig a RuneScape birodalmán a valaha látott leghatalmasabb háború: az Istenek Háborúja. Ezalatt az idő alatt az Istenek elküldték kicsinyített, bár a mi szemünkben hatalmas másaikat a híveik közé, hogy összegyűjtsék őket a harcra, és az elkerülhetetlen halálra. A RuneScape modern világában, a wilderness eme háború utolsó hegedése.

Bár a kalandorok vándorlása ezen a területen jelentős környezeti változásokkal járt, a jelentős mennyiségű égő fa okozta globális felemegedéshez hasonló jelenség olvasztotta fel a legelfeledettebb tájakat. Most felolvadtak jeges állapotukból a harcosok, és a legcsekélyebb sejtelem nélkül, elindultak az utolsó, legnagyobb háborúba.

Fekvése

Godwars location1.jpg

Az Istenek Harca Barlang mélyen a jég alatt fekszik, északra Trollheimtől, a szakadék szélén. Ez választja el a Trolloktól, és a Wildernesstől. Most itt egy kicsit több van mint romok: egy templom, kinek a felszentelése hosszú ideig váratott magára. A hanyatlásnak a kötelékében, a hősi erő legmerészebbike, és legerősebbike egy törésen át, utat talált a föld alá.

Az ösvény a templomhoz nem egyszerű, mivel az egyetlen oda vezető út hatalmas kövekkel van elzárva. Ahhoz, hogy a köveket elmozgasd magad elől, 60-as erő (strength) szinttel kell rendelkezned. Egyéb lehetőségként ügyesen mozoghatsz a sziklák repedéseiben, ha rendelkezel 60-as agility szinttel.

A barlangot elhagyhatod ugyanazon az úton amin jöttél, vagy leereszkedhetsz a szakadékon, így a Wilderness nyugati oldalán leszel.

Jegyezd meg: ez egy különösen hideg része a RuneScape-nek, ahol a fagy meggyengíti az izomzatod, és lezsibbasztja az agyadat. Ha sokáig állsz a templomban, a gyengeség minden képességedet hatalmába keríti. A hideg nem csak a God Wars Dungeonban van jelen.


Érdekesebb Pontok

God fea.jpg

A legjellemzőbb tulajdonsága a barlangnak maga a harc. Amikor biztonságban elhagyod a főtermet, tucatjával fogsz látni mozdulatlanul álló harcosokat. Ők már lejátszották a szerepüket századokkal ezelőtt. Általában, Armadyl, Saradomin, és Bandos küldte seregeit Zamorak hadai ellen, de az eleinte bizalmas Istenek bizalmatlanok lettek egymással, s ez elkerülhetetlenül háborúba torkollott…

A God Wars Dungeon központi terme az, ahol a legtöbb harc zajlik, mialatt az Istenségek építik erődjeik alapjait körbe a harctér peremén. Ha segíteni szeretnéd kiválasztott Istened ellenfelei legyőzésében, hatalmad van áttörni az a többi Isten falait, és megtámadni őket.

A képernyőd jobb-felső sarkában láthatod, hogy egy-egy Isten hány követőjét ölted meg. Ha be szeretnél jutni a főnökök (bossok) szobájába, meg kell ölnöd az adott Isten legalább 40 követőjét.

By Bailys94