Gunnar's Ground

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Barbarian Villagetől keletre, beszélj Dororannal
Besorolás Könnyű
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések nincs
Képességek lvl5 Crafting
Tárgyak nincs
Jutalom
 
  • 300 Crafting xp
  • 1 Antique Lamp
  • Swanky boots


A Küldetés

Miután beszéltél Dororannal a törpével, s megtudtad, hogy mélységesen beleszeretett egy barbár lányba, megígéred neki, hogy segítesz a művészet erejével meghódítani szíve választottját. Megkér, hogy szerezz neki egy gyűrűt, mely színtiszta aranyból készült.

A küldetés Dororannál kezdődik

Az egyetlen ember a környéken aki segíthet, Jeffery, akit Edgeville olvasztója mellett találsz. Dororan ad egy szerelmes verset, amit reményeink szerint Jeffery elfogad fizetség képpen.

Mint kiderül, a kovács odáig van a versekért, így örömmel elcseréli papírosodat az arany gyűrűért.

Jeffrey, aki a gyűrűt adja

Indulhatsz is vissza a törphöz, aki boldogan fogadja a hírt, majd egyből meg is kér hogy gravírozz bele valami szépet. Ehhez a művelethez egy Chiselre lesz szükséged, amit Dororan ad is neked ha kérsz.

A következő rész természetesen az, hogy át is add az ékszert szépséges Gudrunnak, ki a Barbarian Village belsejében vár rád. Azt a tényt, hogy imádója egy törpe, egyelőre nem fedhetjük fel.

Gudrun, Doronar szerelme

Miközben átadod az ajándékot Gudrunnak, ki boldogan fogadja, megtudod, hogy drága papája nem akarja elengedni a faluból, mert szerinte odakinn mindenki az ellenségük. És mivel Gudrunnak az az álma, hogy egy egzotikus vándorral élje le kalandos életét messzi vidékeken, megígéred neki, hogy beszélsz apukájával.

Gunthor, Gudrun keménykezű apja

Aput a kocsmában találod, aki sajnos nem egyszerű eset, és csöppnyit el van szállva magátol és hova tartozásától, és sosem lenne hűtlen Gunnar ópapához, aki ezt a tábort alapította. Kijelenti, felejtsd el, hogy Gudrun valaha is elhagyhatja a falut. Ezek után nincs mit tenni, irány vissza a lányhoz.

Miután beszéltél Gudrunnal, szaladj vissza Dororarhoz, hátha adódik valami ötlete. Természetesen van ötlet, ráadásul mi más, mint egy olyan gyönyörű vers, mely egy barbár kőszívét is megolvasztja.

Vidd a levelet Gudrunnak, aki felolvassa apjának. A vers elérte hatását, mindenki boldog, együtt a pár, s te megkapod jól megérdemelt jutalmad.

Gunar's Ground rewards.png

Bailys94 2010. november 2., 22:42 (CET)