Hazeel Cult

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont A ház, délre Ardougne kastélyától
Besorolás Könnyű
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések
Képességek
Tárgyak
Jutalom
1 quest pont, 2000 gp, 1500 Thieving xp


Kezdés

Hazeelcult 1.JPG

Beszélj Ceril-lel aki megkér, hogy szerezd vissza a páncélját, amit a tolvajok elloptak. Azt is elmondja, hogy hol találod a barlangjukat. Ez dél-keletre van (felkiáltójel jelöli).

Hazeelcult 2.JPG

Menj a barlangba és beszélj Clivettel.

Hazeelcult 3.JPG

Két alternatív megoldás van

Rossz oldal

Amikor elfogadod Clivet ajánlatát, azt mondja, hogy ha be akarsz lépni akkor meg kell ölnöd egy tagot a Cerillian családból. Ehhez ad neked mérget is.

Menj vissza a házba és menj le az alagsorba. Használd a mérget a sütőn. Utána menj fel és beszélj a kertben a fiúval, aki elmondja, hogy Scruffy meghalt.

Menj vissza a csatornába és beszélj megint Clivettel, aki ad neked egy amulettet. Menj fel és keresd meg az összes csatornazárót (5 van). Ezeket fordítsd jobbra kivéve a legnyugatibbat; azt balra fordítsd.

Hazeelcult 4.JPG
Hazeelcult 5.JPG
Hazeelcult 6.JPG
Hazeelcult 7.PNG
Hazeelcult 8.PNG

Menj le a csatornába és használd a tutajt, amivel eljutsz a tolvajok bázisára. Beszélj Alomone-al, aki elmondja ki az a Hazeel. Azt is elárulja, hogy egy fontos szertartási tekercs van a család házában, amit meg kell szerezned neki.

Hazeelcult 9.PNG

A kulcsot az alagsorban találod az egyik dobozban. Kutasd át mindet.

Menj fel a legfelső emeletre és kopogj a falon (Knock the wall). Menj fel és használd a kulcsot a ládán. Vidd vissza Alomone-nak és megkapod a jutalmad.

Jó oldal

Amikor Clivet-tel beszélsz, ne fogadd el az ajánlatát.

Menj fel és keresd meg az összes csatornazárót (lásd fent)

Használd a tutajt és beszélj Alomone-al, aki elmondja neked, hogy Butler az ő oldalukon áll és utána megtámad. Miután már vége, vedd fel a páncélt, menj vissza a házba,menj fel az emeletre és add oda Cervilnek a cuccot. Utána mond el neki, amit butlerről hallottál, de nem fogja elhinni.

Keresd meg a szekrényben a mérget és beszélj megint Cervil fejével, most már belátja, hogy igazad volt és megjutalmaz.

Hazeel Cult rewards.JPG