Horror from the Deep

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Világítótorony (Lighthouse)
Besorolás Nehéz
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések
Képességek 35-ös Agility szint, 13-nál nagyobb Magic szint jól jön a dagannoth mother megölésénél, le kell tudnod győzni két lvl 100-as szörnyet (miután megölted a babyt, felbőszül az anyuka, és őt sokkal nehezebb lesz megőlni, de ennyire ne ugorjunk előrre)
Tárgyak 1 Molten glass, Tinderbox, runek: 1 Air rune, 1 Fire rune, 1 Earth rune, 1 Water rune, egy kard (nem fogod visszakapni!), Arrows, Bow, 60 Steel nails, 2 Plank (ezt a küldi alatt is be tudod szerezni), 1 Swamp tar, Hammer, Ring of recoil
Jutalom
2 quest pont, Prayer book (saradomin,guthix,zamorak), 4662 ranged xp, 4662 Magic xp, 4662 Strength xp

Leírás:
Első rész: Megjavítani a világítótornyot


 1. Menj Larissához aki a világítótoronynál áll és beszélj vele. Vállald el hogy segítesz neki. Délre találsz néhány követ, amiken át tudsz ugrálni a barbarian outpostba. Ha ott vagy, menj az agility pályához, és beszélj gunnjornnal és kérd el tőle a világítótorony kulcsát, (ha még nincsenek meg vedd fel a plankokat az outpostnál).
 2. Menj vissza Larissához és tőle keletre menj javítsd meg a hidat (a híd egyik oldalán csak az egyiket tudod használni, át kell menned a hídon, és a másik oldalán is kell használnod)
 3. Irány megint vissza Larissához és beszélj vele a hídról, majd menj be a világítótoronyba.
 4. Menj föl egy emeletet és a szekrényből vedd el a „Lighthouse manualt” és a naplót (diary)
 5. Menj még egy szintet fel és:
  • -Használd a swamp tar-t a lightining mechanism-em.
  • -Használd a Tinderboxot a lightining mechanism-em.
  • -Használd a Molten Glass-t a lightining mechanism-em.
 6. Ezekután menj vissza és beszélj Larissával.

Második rész: Az ajtó Menj le a létrán majd menj a nagy ajtóhoz és használd rajta a 4 elemental rúnát a kardot és a nyílvesszőt, ezután menj be az ajtón (a jobboldali része nyillik)

Harmadik rész: Szörny a lagúnából.

 1. Miután átléptél az ajtón beszélj Jossik-kal
 2. Amint beszéltél a rémült Jossikk-kal a Dagganoth Baby ki fog jönni a vízből és megtámad, ez még gyerekjáték lesz az anyucijához képest aki amikor megölöd a Baby-t felhergelődik és rád ront
 3. Ez egy nagyon fontos dolog a Dagganoth mother váltogatja a színét és csak azokkal a fegyverekkel tudod megsebezni amilyen színe épp van.
  • orange: meleevel tudod sebezni.
  • green: rangeddel tudod sebezni.
  • red: Tűzvarázslatokkal tudod sebezni.
  • white: Lég varázslatokkal tudod sebezni.
  • brown: föld varázslatokkal tudod sebezni.
  • Blue: vízvarázslatokkal tudod sebezni. [FONTOS: mivel eléggé megtévesztőek a színek, én alul figyeltem, hogy mit ír ki, pl.:orange,green stb.]
 4. Ha esetleg nem menne túl jól a harc meg lehet azt csinálni hogy a cseppkőhöz emlékeztető földből kiálló sziklák mögé elbújhatsz ahol nem tud megtámadni.
 5. Amint megölted Anyucit kiteleportálódsz, beszélj Jossikkal majd irány föl a létrán, irány az emelet, beszélj Jossikkal a ládáról és kiolvasva az isten nevét megkaphatod annak Prayer bookját. (egyenlőre üres, de meg tudod venni hozzá a pageket (lapokat) vagy kincsvadászatban is találhatsz.
Horror from the Deep rewards.JPG


By: Atosz w