Hunter fejlesztése

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Ezt a guideot azért hoztam létre, hogy segítsek vadásztársaimnak, hogy a leghatékonyabban és a leggyorsabban tudják fejleszteni ezt a skillt.

A Hunter alapvető dolgait nem szeretném itt részletezni, aki nem tudja hogy kell elfogni egyes állatokat, tekintsen be Ide.

Vadászat

Level 1-15

Vadászandó állat: Crimson swift
Egyéb alternatíva: Vinesweeper minigameben nyulak etetése. Egy darab 30 xp.
Megjegyzés: Abban mindenki egyetért, hogy az elején nem olyan gyors a fejlődés, mivel nagyon sokszor fogja a madár elrontani a trappet. Kitartás...

Level 15-30

Vadászandó állat: Copper longtail+Ruby Harvest Butterflies
Egyéb alternatíva: -
Megjegyzés: Innentől fogva kicsit elkezd gyorsulni. Úgy a terület középtáján van egy hely, ahol nem messze van egymástól a lepke, és a madár. Rakjuk le a bird snaret, és közben folyamatosan kapdossuk el a lepkéket. Kb percenként ellenőrizük a madár elkapót (vigyünk ebből 2-öt, mert közben meglépjük a 20-as szintet).

Level 30-37

Vadászadó állat: Ferret+Rabbit
Egyéb alternatíva: Green salamander 43-ig
Megjegyzés: Bár sokan a Green salamander mellett voksolnak, és azért mégis a ferret+rabbit kombinációt ajánlom. Hogy miért? Mert addig sem unjuk el magunkat. A quest könnyű, viszonylag sok hunt xp-t ad, és megismerhetünk másféle vadászási módot. Aki viszont nem szereti a questeket, és inkább a hatékonyabb utat választja, az fogjon Green salamander-t 43-ig. !A 28-as lvl up után azonnal menjünk el full larupiát szerezni, nagyon fontos!

Level 37-43

Vadászandó állat: Prickly Kebbit (+esetleg Copper Wingtail)
Egyéb alternatíva: Lásd előzőt
Megjegyzés: Ez is egy másik fajta módszer, viszonlag sok xp-t ad. Mivel deadfallnál csak egy trappet létesíthetünk, és idő mire belemegy, ezért ha kedvünk támad, lerakhatunk a madarak mellé egy-két trappet, hogy még jobban pörögjön az xp. Aki akar, az vihet egy chisel-t magával, amivel megmunkálhatja a kebbit spikekokat, és használhatja a Hunter Crossbowhoz (kis fun sose árt).

Level 43-47

Vadászandó állat: Spotted Kebbit
Egyéb alternatíva: -
Megjegyzés: Itt az idő sólymokkal vadászni! Gyors, nem rossz xp, és tudunk a furjából spotted cape-t csinálni. Ha kedved van, maradhatsz kb 50-es szintig, de ne tovább, mert a következő állattal több xp-t szerzhetsz.

Level 47-60

Vadászandó állat: Orange salander
Egyéb alternatíva: 54-től Dark kebbit
Megjegyzés: Személyes kedvencemhez érkeztünk, ugyanis innentől fogva indul be a gépezet. Rengeteg xp, és 55 fele már rendesen beleesnek a csapdába. Vigyünk magunkkal Dueling ring-et (vagy Glory-t), és 10 (4)-es waterskin-t. Ha kifogytunk, telézzünk vissza, és töltsük újra készleteinket, nem érdemes ott vacakolni a kaktuszokon. Ha kicsit unjuk, elmehetünk közben Dark Kebbit-et fogni (amennyiben van 54-es Huntunk), de azt megjegyzem, hogy nem annyira hatékony, mivel kevés xp-t ad a salamanderhez képest.

Level 60-80

Vadászandó állat: Red salamander
Egyéb alternatíva: 63-tól Red Chinchompa
Megjegyzés: Igen, mostmár egyre motiváltabb lesz, de lesz ez még így se. A Red salamander nagyon jó xp, és ha elég kitartó vagy, akár 80-ig is nyomhatod ezekkel. Azonban ha egy kicsit elkezded unni, 63-tól egy-két level up erejéig kipróbálhatod a Red Chineket, azonban nem ajánlom még hosszabb távra, mivel még elég sokszor fogja elrontani a trappeket, így nem túl hatékony. Egyesek szerint a Dashnig Kebbit sem rossz választás, de én nem ajánlom a kevés xp miatt.

Level 80-99

Vadászandó állat: Red Chinchompa
Egyéb alternatíva: -
Megjegyzés: Igen igen, a híres Red Chinchompa. Öt trappel, egyedül, teljes koncentrációval igen sok xp-t és pénzt szerezhetünk. Azonban fontos megjegyezni, hogy az "egyedül" feltétel mostanában igen ritkán teljesül, így kicsit lelassíthatja a folyamatot. De ha elég ügyes vagy, akár 80k xp-t is szerezhetsz egy órán belül.

Tippek

És most jöjjön egy-két tipp, bölcsesség:

  • Mindig hordjunk a területhez való megfelelő ruhát!
  • Sose smokeoljuk a trappet! Nem segít túl sokat, és időveszteséges.
  • A megunás ellen, ha időnk enegedi, próbáljunk ki nyugodtan más állatokat/módszereket is, például a Nyomkövetést, más madár elkapását, Imp fogást, stb. Barátainkkal való társalgás is hasznos lehet közben ^^
  • Hunt közben szerencsére már nem jön "elvivős" random. (régen ez nagyon idegesítő volt, mert odalett minden trapped)
  • Bár igaz, hogy a chin-ek sok pénzt érnek, de ne ez legyen a fő motiváció a 99 eléréséhez, ugyanis belefogsz unni. Élvezettel vadásszál, ne úgy fogd fel mint egy újabb "munka"!

Guide made by X4b2