In Pyre Need

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Piscatoris Fishing Colony-tól délnyugatra levő barlang bejárata.
Besorolás Könnyű
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések Garden of Tranquility
Képességek 52 crafting, 53 fletching, 55 firemaking.
Tárgyak
Jutalom
5 Phoenix quill, 14400 Firemaking xp, 12500 Fletching xp, 11556 Crafting xp, naponta egyszer beléphetsz a Phoenix barlangjába.


Teendők

1. Menj a barlang bejáratához és beszélj Guthix pappal. Elmondja, hogy be kell menned és elvégezned egy szertartást, hogy megmentsd a Phoenixet. Beszélj vele újra és kérdezd meg a szertartásról. Adni fog 3 tárgyat: Secateurs, Knife, Tinderbox.


Inpyreneed0.png


2. Most menj be a barlangba. A szobában van 1 fa. Keresd meg és vágj le róla 1 ágat (simán kattints rá). Most menj át a következő szobába. A következő szobában is lesz 1 fa, ennek az ágát is vágd le. Ezt csináld addig, amíg nem lesz 5 darab különböző ágad.

Megjegyzés: Ha kimész a barlangból, vagy kijelentkezel, akkor az összes eddig gyűjtött ág el fog veszni!


Inpyreneed1.png


3. Ha megvan az 5 ág, akkor menj a következő szobába. Itt lesz majd a Phoenix. Ahhoz, hogy elvégezd a szertartást először használnod kell a késed (knife) az eddig összegyűjtött ágakon. A most kapott tárgyakat (weaving ribbons), használd az oltár mellett levő tűzrakó helyen. A Phoenix belemászik. Ezután gyújtsd meg a "kosarat". Láthatsz 1 animációt, amiben a Phoenix elég, majd újjászületik.


Inpyreneed2.png


4. Ezután beszélj a Phoenixel. Ad neked 5 Phoenix quillt (toll)(ezzel idézheted meg a Phoenixet). Ha van 51 slayered, akkor minden nap visszajöhetsz ezentúl megölni a Phoenixet. A jutalom minden esetben 5 Phoenix quill.


Inpyreneed3.png


5. Hagyd el a barlangot (jobb klikk az ajtón és "escape-cave"). Beszélj a pappal, hogy megkapd a jutalmadat.

Gratulálok kész a küldetés.

In Pyre Need rewards.png

Képek: Romeo Verzik Guide : Daeve666