In Search of the Myreque

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Canifis kocsmájában
Besorolás Közepes
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések Nature Spirit
Képességek 25-ös agility, elegendő harci szint egy 97-es szörny legyőzéséhez, 43-as prayer (ajánlott)
Tárgyak Steel longsword, 2 Steel sword, Steel mace, Steel warhammer, Steel dagger, Druid pouch 5 töltésnek kell lennie a tasakban (Nature Spirit), 225 Steel nails (szögek), Hammer, 6 Planks (deszka), legalább 10 coins
Jutalom
2 küldetés pont, 600 attack xp, 600 defense xp, 600 strenght xp, 600 crafting xp, Rövidítés Mort'tonba, 2 rubin és a 4 nagy csont amit a szörny dobott.


1. Canifis kocsmájának jobb sarkában megtalálod Strangert. Miközben beszélsz vele, átváltozik Vanstorm Klause-vé, aki elmondja, hogy néhány hősnek szüksége van némi fegyverre és azt is, hogy merre kéne keresned. Továbbá elmondja, hogy kell nekik 1 steel longsword, 2 steel shortsword, 1 steel mace, 1 steel warhammer és egy steel dagger fegyver gyanánt.

2. Le kell menned Mort'ton-ba, annak is a keleti részére a folyó mellé, ahol van egy csónak és a tulajdonosa. Beszélj a tulajdonossal (Cyreg Paddlehorn) és faggasd a hősökről. Nem tudja megmondani hogy szerezheted meg a Myreque-t.

Mondd neki hogy: "Well, I guess they'll just die without weapons." Erre azt mondja, hogy tudnak magukra vigyázni. Válaszod: "Resourceful enought to get their own steel weapons?" Erre a válasza azt kapod, hogy Talán, de most hagyd már békén (persze ne hagyd). Most válaszd azt, hogy "If you don't tell me, their deaths are on your head!" Erre azt fogja mondja, hogy ostobák voltak, hogy elmentek. Kérdezd meg, hogy milyen ember az ilyen, aki azt mondja ilyenkor, hogy ne aggódj (...don't care... ; ez lesz a válaszodban). Ezután elismeri, hogy te nyertél és odaadja a csónakját, egy legalább 5 töltéssel rendelkező Druid pouch fejében. Itt kell a 10 gp a hajó bérelésre és a 6 deszka, 30 nails meg a kalapács. Három deszkát és a 10 gpt elvesz a csónak tulajdonosa.

3. Szállj fel a csónakra, az elvisz téged északra. Amint megérkeztél, menj északra míg látsz egy hidat ami két fára van kifeszítve. Mássz fel a fán, és a hídon csak lépésekben tudnál átmenni, de most le fog szakadni mind a 3 része. Itt jönnek a deszkák és szögek. Amint leszakadt előtted a híd, jobb klikk a részre és "repair", ezt tedd meg mindhárom részénél. (Ez után már nem kell megjavítani újra, ha erre akarsz jönni).

4. Miután átértél a hídon, mássz le a fán és menj kicsit északra míg meglátsz egy embert (Curpile Fyod) egy nagy hollow tree mellett. Beszélj vele, mondd meg neki, hogy megvannak a fegyverek amik kellenek. Válaszolnod kell három kérdésére mielőtt továbbengedne.

Kérdés Válasz
Who is the only female int he Myreque? Sani
Who is the leader of the Myreque? Veliaf
What is the boatman's name? Cyreg
Who is the scholar of the Myreque? Polmafi
What family is rumored to rule over Mortyania? Draken
Who is the youngest member of the Myreque? Ivan Strom
What does Myreque mean? Hidden in myre

Ha véletlen elrontanád a választ, akkor kidob és újra fizetned kell a hajóért 10 gp-t, de a hidat nem kell újra megjavítanod, és a druid pouch se kell.

5. Ha sikerült megadni a jó válaszokat, akkor a fától nagyon kicsit északra van egy ajtó; azon menj be. Egy barlangba kerülsz. Indulj el északra, félút tájékán keletre láthatsz stalagmitokat (álló cseppköveket); menj oda.

In search of the myreque image001.jpg

Kattints a stalagmitokra és bekerülsz egy másik barlangba, ahol van néhány ember.

6. Először beszélj Veliaf-fal, utána mindenki mással az ott lévők közül. Nem kell kérdezősködnöd tőlük, elég ha mondod nekik, hogy "Ok thanks" amikor lehet és mész a másik emberhez.

7. Miután mindenkivel beszéltél, vissza Veliaf-hoz aki elfogadja a fegyvereket. De…!

8. Most látni fogsz egy kisebb animációt, megjelenik valami, ami átváltozik Vanstrommá. Gonosz mondatokat hangoztat, lassan szárnya nő, aztán megöli Haroldot és Sanit. Ezek után elhagyja a termet úgy ahogy jött, de megidéz egy nagy csontváz szörnyet ami 97-es szintű.

9. Ha van 43-as prayered akkor ajánlott bekapcsolnod a protect from melee prayert; öld meg a szörnyet. Dobni fog 2 uncut ruby-t …– ezek voltak a szemei –… és 4 big bones-t.

10. Beszélj Veliaf-fal megint. Mondd neki, hogy csatlakozni akarsz a Myreque-ba és kérdezd meg tőle, hogy juthatsz ki innen Canifisbe. Elmondja neked: menj ki ebből a barlangból (nyugati részen a falon van egy repedés), a másik barlangban most északra menj, míg találsz egy titkos ajtót a falban. Azon menj át és a 2 létra közül az északabbra lévőn menj fel, és ott is vagy Canifis kocsmája mögött.

11. Végül menj be a kocsmába és beszélj ismét Strangerrel, aki most megjutalmaz.

In Search In the Myreque rewards.JPG

Hol lehet megszerezni ezeket a cuccokat?

  • Plankot vagyis deszkát, ha kész van a Shades of Morton küldetés akkor Mort'ton-ban a boltból serum 207 segítségével tudsz venni Razmirétől, vagy Barbarian Outpost agility pálya északi részénél találhatsz, és persze wildernessbe a temetőben.
  • Hammer(kalapács): szinte minden boltban van, de Mort'ton-ban Razmirétől serum 207 segítségével szintén vehetsz.
  • Druid pouch, a Nature Spirit küldetésből megismert Grotto-ba kell bemenni, ott felvenni a druid pouchot a földről, és a megáldott ezüst kaszával (ugyancsak a Nature Spiritből) varázsolni kell bloom spellt farönkök, bokrok, ágak mellett, míg azokon megjelink valami felvehető (gomba, alma stb.); vedd fel őket és kattints a druid pouchra, és fel is van töltve (gyűjts össze 5 töltésnyit egy druid pouchba).
  • Steel (acél) cuccokat pedig lehet kovácsolni. Ha nem tudsz, akkor valakit kérj meg, hogy csináljon neked.