Kennith's Concern

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Witchavenben, beszélj Kenithtel
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések The Slug Menace
Képességek 46 Mining
Tárgyak Pickaxe

Ajánlott: Adamant pickaxe vagy annál jobb képességű csákány

Jutalom
1 Quest pont, 12000 Mining xp, 5000 Agility xp, 2 pörgetés


1. Menj Kennith házába és beszélj Kennithttel.

2. Menj le Witchaventől nyugatra található lejáraton, majd ha leértél menj át jobbra a falon. Indulj el északnak, ahol át kell majd ugrani a köveken.

3. Beszélj a barlang bejárata előtti emberrel.

4. Indulj el visszafelé Kennithhez, majd amikor átugrod a köveket látni fogsz egy bejátszást. Majd ha odaértél Kennithhez beszélj vele.

5. Ő elküld Kenthez, aki keletre található a templom mögött. Ő ad egy Note-t, amit olvass el. 6. Ez után menj Legend's Guild bejáratához. Ott beszélj ismét Kenttel.

Kent.JPG

7. Majd menj Legend's Guildtól délre, Witchaven felé, ahol egy házban beszélj Kimberlyvel. Majd mikor beszéltél vele jön egy bejátszás, ahol a házat megtámadja 4 mérges Villager. Menj ki a házból és járd körbe a házat, míg az 4 Villager nem követ téged.

Kimberly.JPG

8. Vezesd őket a templomba és zárd rájuk az ajtót. Majd ha megvagy, akkor menj vissza Kimberlyhez és ismét beszélj vele.

9. Ezután menj beszélj Kennithtel. Utána a házba odaér Kimberly is megint lesz egy bejátszás, a 4 Villager megint nekiront a háznak. Csináld ugyanazt a módszert, mint az előző pontban.

10. Megint beszélj Kimberlyvel. Majd kövesd őt a Fishing Shopba és ott beszélj Ezekial Lovecrafttal. Miután beszéltél vele eltűnik.

11. Menj nyugatra és menj le a lejáraton. Mássz át a falakon és a köveken, majd ha odaértél a barlang bejáratohoz ott találod Ezekialt. Beszélj vele,majd a Villagerrel.

12. Ezután beenged a barlangba. Itt ismét beszélj Ezekiallal. Utána menj át azon az ajtón, ahová benyitott. Ha bent vagy látsz pár munkást.

13. Lopakodj át a déli fal mögé úgy, hogy nehogy észrevegyenek. Ha észrevesznek előlről kell kezdened. Jobb oldalra kell eljutni a falhoz, ahol kattints rá a falra és ott válaszd ki a Prospect Wall-t, majd használd rajta a Pickaxe-t, majd menj át rajta. Menj végig az úton, és ott húzd meg a falon lévő kart. Megjelenik Ezekial.

14. Menj vissza az úton, de most követ Ezekial is. Ha visszamentél az úton ne menj át a falon, hanem a másik oldalon lévő ajtón menj ki. Ott beszélj Kenttel, majd Ezekiallal. Megmutatja a következő termet, amin át kell osonni, anélkül, hogy meglássanak, de most egy ajtón kell majd átmenni.

15. A falból ki kell bányászni a Rubiumot és a Steam ventbe tenni. Ha mindegyikbe tetél a Villagerek összeesnek és ki tudsz menni az ajtón.

16. Megint lesz egy szoba, miután beszéltél Ezekiallal. Ugyanazt kell csinálni, mint az előzőben. Menj át az ajtón, majd beszélj Clive-vel és Katherine-val, majd indul el visszafelé, míg nem találkozol Kennithttel.

17. Beszélj vele, majd látni fogsz egy bejátszást. Utána beszélj Kimberlyvel, majd menj ki a nyugati ajtón.

18. Menj Witchavenbe és ott meg kell keresni egy Toy traint, ami töb helyen is lehet:

  • Ezekial házának északkeleti részén
  • A polgármester Hobb házának nyugati oldalánál
  • A város déli részén a part mellett, egy ház mögött

19. Menj vissza Kimberlyhez, majd beszélj vele. Ezután használd a Toy train-t Kennithen, és lesz egy bejátszás.

Gratulálok kész a küldetés.

Kennith's Concern rewards.jpg

by kalozhun100