Legacy of Seergaze

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj Mercenary Adventurer-el Canifisben
Besorolás Közepes
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések Darkness of Hallowvale
Képességek Level 20 construction, Level 29 agility, Level 31 slayer, Level 35 mining, Level 40 firemaking, Level 47 crafting, Level 49 magic
Tárgyak teak pyre logs, silver sickle (b), rúnák lvl 2 enchant spellhez (3 air, 1 cosmic), legalább 2 fajta harci stílushoz felszerelés, kaja (monkfish vagy jobb)
Jutalom
2 Quest points, 3000 magic XP, 2000 agility XP, 4000 crafting XP, 2000 mining XP, 1000 construction XP, 2000 slayer XP, 3x2500 XP egy általad kiválasztott level 35 feletti skillre, 2 pörgetés

A kezdet

Beszélj a Mercenary Adventurerrel (rune páncélt visel, c.k.s. fairy ring mellett áll), aki megkér, hogy vezesd el Burgh de Rott-ba, ám előtte beszélj Drezellel, mert furcsa alakokat látott mászkálni a Paterdomus környékén. Menj át a hídon, utána le a csapóajtón, és beszélj a pappal. Elárulja, hogy nem látott semmi különöset, azonban felfedezett a templom alatt egy új helységet, és szeretné, hogy megtekintsd. Menj a paptól nyugatra, át a rácsos kapun, és a falon északon találhatsz egy lejárót, ami addig nem volt ott, menj le rajta.

A titkos helység bejárata

A helység neve Columbarium, és valójában egy régi sírkamra. Amint leértél, a lépcsőtől jobbra kutasd át a törött falat. Egy blood talismant látsz benne, azonban kulcs kell, hogy hozzá tudj férni. Hagyd el a mauzóleumot a Varrock felőli bejáraton, és menj be a templomba, menj fel az első emeletre a lépcsőn, ott pedig a második emeletre a létrán. Amint felmész, egy bejátszást láthatsz.

Az összeesküvés

A bejátszásban a karaktered kihallgatja, amint pár gyanús személy beszélgetnek, azonban hamar észrevesznek, a vezetők elteleportálnak, így két testőrrel kell megküzdened. A harchoz legalább 2 combat style-ra lesz szükséged, mivel protection prayereket használnak. Amikor nagyon lecsökken az életerejük, elteleportálnak. Miután elteleportáltak, kutasd át a szobában található, ládákból összerakott asztalt (crude table), és találsz benne egy kitépett lapot egy könyvből és egy kesztyűt.

Crude table.JPG

Miután ez megvolt, térj vissza Drezelhez, aki visszaküld a Mercenary Adventurerhez, hogy kísérd el Burgh de Rott-ig. Az elkísérés hasonló lesz, mint a Temple Trekking minigameben.


A Myreque feladata

Miután megérkeztetek, kiderül, hogy ő végig Ivan Strom volt, a Myreque fiatal tagja. Kövesd a kocsma alagsorába, és beszélj Veliaf Hurtz-el. Ad neked egy ládát, amit el kell vinned Safalaan-nak. Menj el a várostól délre található csónakkal Meiyerditch-be, majd a szokásos útvonalon menj Safalaan bázisára. Beszélj Safalaannal, és megkér, hogy beszélj társával, Flaygian Screwte-el, aki ott található ugyanabban a szobában. Érdeklődj a kutatásairól, és elárulja, hogy kiderítette, a vámpíroknak van egy hatodik érzékük, ezért nem lehet őket megsebezni, azonban egy új fegyveren dolgozik, amit nem tudnak megérezni. Ajánld fel a segítségedet, és megkér, hogy beszélj egy másik társával.

A fegyver

Seegaze (1).png

Beszélj Andiess Juippal vagy Kael Forshawwal, utána kutasd át a bázison található ágyakat, amíg nem találsz egy könyvet (combat book). Olvasd el a könyvet, és jegyezd meg, hogy melyik oldalon van említve a "flail" szó, ez játékosonként változik, utána térj vissza Flaygian-hoz, és ha rákérdez, mondd el neki a megfelelő oldalszámot. Miután beszéltél vele, ad egy kalapácsot és 10 szöget.

Lépj ki a bázisról, és menj Meiyerditch északi részéhez. Lépj be a sárga X-el jelölt házba. A ház közepén található post-on használd a kalapácsot, és mássz fel rajta. Innen ugorj át a jobbra lévő ház tetejére, onnan az északra lévő ház tetejére, onnan pedig a piros X-el jelzett házba.

Mássz fel a létrán a második emeletre. Kutasd át a trough-ot, és karaktered megtekinti a földszinten lévő kemencét. Vedd fel a tinderboxot, a bronze pickaxet, a szenes hordóból pedig vegyél ki egy coalt. Ha minden megvan, menj le a földszintre, ott takarítsd el a törmeléket, használd a coalt a kemencén, és válaszd a light opciót rajta. Jegyezd meg hol van ez a ház, mert még vissza kell jönnöd ide!

Térj vissza Flayigan-hoz. Megkér, hogy készíts egy flailt. Abban a szobában, amiben Flayigan van, kutasd át az északon lévő hordót, és találhatsz benne 2 mithril bart és 2 silver bart. Utána a fal dél-nyugati részén található polcról vegyél le egy silver sicklet. Utána menj a terembe, ami keletre van a létrától, kutasd át a ládákat, és találsz egy chain link mould-ot, amit akár hozzá is adhatsz a toolbeltedhez.

Térj vissza a kemencéhez. Használj rajta egy mithril és egy silver bart, hogy kapj egy láncot. Télj vissza Flayigan-hoz, add neki a sicklet és a láncot, majd megkér, hogy beszélj Safalaan-al.

A laboratórium

Safalaan bemutat a társainak, utána kutasd át a tool rack-ot a terem nyugati oldalán, és találsz egy fűrészt (saw). Utána menj el a Darkness of Hallowvale küldiből ismert laboratóriumba. Amikor belépsz, láthatsz egy bejátszást, hogy Safalaan és két társa halott, azonban kiderül, hogy csak vicceltek veled. Kutasd át a dél-nyugati ajtót, és kapsz egy opciót, hogy használd rajta a fűrészt. Mégegy bejátszást láthatsz, utána menj át az ajtón, le az alagútba egy szobába ahol skeletal handek és mutated bloodveldek vannak. Menj át a hosszú folyosón északnyugatra, és egy nagy terembe érsz.

A támadás

Lépj be a terembe, és megint láthatsz egy bejátszást. Utána beszélj Safalaan-al, és megkér, hogy kutasd át a terem északi részén lévő köveket. Ha nincsenek nálad lvl 2 enchanthoz rúnák (1 cosmic, 3 air), a kövek mellett lévő hullát átkutatva szerezhetsz. Beszélj újra Safalaanal. Ha beszéltél, megtámadnak a vyrewatchok, azonban Safalaan elkergeti őket. Miután elkergette, visszatértek a Myreque bázisra, ahol odaadja neked a fegyver alkatrészeit és egy emeraldot. Az emeraldot használd a sarlón, utána használd rajta a lvl 2 enchant spellt. Utána rakd össze a sarlót, a Rod of Ivandist és a láncot, és kapsz egy Ivandis Flailt. Ha kész, beszélj Safalaan-al, aki megkér, hogy ölj meg egy vyrewatchot vele Meiyerditchben. Ha megtetted, a vyrewatch hulláját vidd el neki, ő pedig elküld Veliafhoz.

A vége

Térj vissza Burgh de Rott-ba, és mutasd meg Veliafnak a corpset. Ő elküld Drezelhez. Mutasd meg neki is, utána kérdezd meg, hogy mit tanácsol mit tegyél. Térj vissza a küldi elején megnyitott sírkamrába (Columbarium), használd a pyre logsot a funeral pyre-n, utána a corpset, majd gyújtsd meg. Kapsz egy kulcsot, nyisd ki vele a küldi elején látott szekrényt, és vedd ki a blood talismant. Ha magvan, beszélj Drezellel, aki elküld Veliafhoz. Beszélj Veliaffal is.

Gratulálok, kész a küldetés!

Legacy of Seergaze reward.png


Írta: King Bala