Let Them Eat Pie

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj Nails Newtonnal Taverley lodestone mellett.
Besorolás Nagyon Könnyű
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések Nincs
Képességek Nincs
Tárgyak Nincs
Jutalom
1 Quest Pont, 100 Cooking XP, 150 Thieving XP, Expensive Spices nyaklánc (amit ha viselsz minden ételed 10 hp-val többet gyógyít), 5 Meat Pie, 2 Pörgetés


A Kezdet:

Beszélj Nails Newtonnal Taverley lodestone mellett, aki megkér, hogy rabolj ki egy Rolo nevű üzletembert. Karaktered először visszautasítja az ajánlatot (mert ugye rabolni nem szép dolog), de aztán Nails elárulja, hogy ez a Rolo felvásárolta a térségben az összes ennivalót, és olyan áron árulja, amit a Burthorpe-i menekültek nem engedhetnek meg maguknak.

Let them eat pie.JPG

Nailsnek van egy levele, ami engedélyezi az összes ennivaló szétosztását Rolo raktáraiból ingyen, azonban még szüksége lesz Rolo pecsétjére. Kell készíteni Rolonak egy pitét, amitől ételmérgezése lesz, és miközben a dolgát intézi, a ládájból ki kell lopnunk a pecsétet!

Maggoty Flour:

A pite első összetevője kukacos liszt. Taverley déli részén fekszik pár halott troll, mellettük van fishing bait, azt vedd fel. A trolloktól délre levő búzamezőn pedig vegyél egy kis búzát (wheat). Menj a búzamezőtől északra a vízimalomhoz, menj az emeletre. A wheat-et és a fishing bait-ot is rakd a hopperbe, utána operate hopper controls. Menj le a földszintre, vedd fel az asztalról a potot, és gyűjtsd össze a lisztet. Így kapsz maggoty flourt. Ezt vidd el Nails-nek, és kapsz maggoty pie shellt.

Manky Crayfish:

Menj észak-Taverleybe a fishing spohoz, és kérj crayfish caget Nicholas Angle-től. Utána halássz egy kis crayfisht a spotból. Ha megvan a crayfish menj a flax mezőre, ami közvetlenül a farming patch-től délre található. Itt látsz egy rövid bejátszást, amint a karaktered elássa, majd kiássa a crayfisht. Így kapsz manky crayfisht. Ezt is vidd el Nails-nek.

Stinking Potato:

Látogasd meg a Farming Tutort és kérj tőle potatot. A potatot vidd a flax mezőtől nyugatra található havas vadászterületre. Keress egy kebbit holet és használd rajta a potatot, így kapsz stinking potatot.

Let them eat pie 2.JPG

Használd a potatot és a crayfisht is a pie shellen, majd süsd meg a kocsmában, így kapsz terrible piet. Ha kész, menj és beszélj Nails-el.

Let them eat pie 3.JPG

Expensive Spices:

Nails környékén járkál egy Foppish Pierre nevű fűszerkereskedő, lopkodj tőle egészen addig ameddig nem kapsz expensive spicest. Ha sikerült, használd a pitén, hogy mouth-watering piet kapj.

A Pecsét Megszerzése:

Menj a kocsma emeletére, és ott találod a kövér Rolot. Használd rajta, a pitét, amitől megbetegszik. Kapsz választási lehetőséget hogy végighallgatod-e, vagy sem amint dolgát végzi (ajánlom, hogy hallgasd végig maradandó élmény :D). Beszélj újra Nails-el és menj vissza az emeletre. Az emeleten lopd ki Rolo ládájából a pecsétet, majd vidd el Nails-nek. Ad egy levelet, ezt vidd el Foppish Pierre-nek majd menj vissza Nailshez.

Gratulálok, kész a küldetés!

Let Them Eat Pie Reward.png

Szerző: King Bala