Lost Tribe

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Lumbridge kastály 2. emelet
Besorolás Könnyű
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések Rune Mysteries, Goblin Diplomacy
Képességek 17 mining, 13 agility, 13 thieving
Tárgyak valamilyen pickaxe, bullseye lantern vagy egy gyertya (candle), tinderbox, teleport runek sem ártanak, megspórolsz vele egy kis időt
Jutalom
1 quest pont, 3000 mining xp, ring of life, használhatod a Dorgeshuun bányákat, használhatod a goblin dance és goblin bow emoteokat

NPC-k:

Sigmund Lumbridge castle 2. emelet
Duke Horacio Lumbridge castle 2. emelet
Hans Lumbridge castle körül sétál
Cook Lumbridge castle földszintjén a konyhában van
Bob Lumbridge axe shop-ban van
Father Aereck Lumbridge támplomában van
Reldo Varrock könyvtárában található
Mistag Cave Goblin Mine-ban van
Kazgar Ha egyszer elmentél Cave Goblin Mine-ba másodszorra elkísér
General Bentnoze Goblin village-ben van
General Wartface Goblin Village-ben található ő is


Tippek: Érdemes mindig magaddal vinni az összes tárgyat, kevés van és nem tudod mikor lesz szükséged rá !
Kezdés: Beszélj Sigmund-al a Lumbridge Castle 2. emeletén

A Quest: Miután beszéltél Sigmundal, beszélj Duke-val is. Menny le az alagsorba és a létrától keletre van egy szikla szerűség a falon (Rubble) ezt nézd meg (examine) Ezután keresd meg Cook-ot, Hans-ot, Father Aereck-et és Bob-ot. Mindegyiktől kérdezd meg a következőt: „Do you know what happened in the castle cellar?”. Most menj vissza Duke-hoz és beszélj vele.
Utána vissza az alagsorba és (use pickaxe – rubble) tehát bányászd ki azt a kis sziklát.
Most búj át a kis lukon.

Brooch


Menj egy kicsit és találsz a földön egy brooch-ot ezt vedd fel és menj vissza Duke-hoz. Duke elküld téged Varrock Library-be. Tehát menj el Varrockba Reldo-hoz aki a castle északi részén a könyvtárban van. Beszélj vele a brooch-ról, ő megemlít egy könyvet, ezt azon a polcon találod ahol sötétebbek a könyvek. Lapozd át a könyvet és beszélj Reldo-val. Most menj el Goblin village-be, és beszél a két Generallal. Elég ha az egyikkel beszélsz mert a másik is bele szól majd. Addig beszélj velük amíg meg nem kapod a goblin bow-ot és a goblin salute-t ezek mozdulatok azaz emotickonok. Most menj vissza Lumbridge-be, megint le az alagsorba, menj át a kis lukon és kövesd a következő útvonalat, ha nem követed a csapda lehet hogy meg is ölhet.

The lost tribe mazemap.png


Ha ezen már egyszer végigmentél csak az után lesz ott Kazgar hogy át vezessen!
Ne hidd hogy a rövidítések jók, csak csapda van ott mindenképpen a kijelölt útvonalon menj!
Ha végig mentél álj oda Mistag elé, mögé, mellé és használd a goblin bow-ot ha beszél hozzád és ő is meghajol akkor jó.
Menj vissza Duke-hoz beszélj vele, ő azt mondja hogy hozz el neki egy silverware-t de mielőtt elindulnánk érte pickpocket-eld ki Simund-ot. Egy kulcsot lopsz el tőle, menj a déli szobába ahol a crafting tutor van és nyisd ki a ládát. Ez Sigmund és Duke felszerelése. Most beszélj Duke-val és a legalsót válaszd. Utána megyünk a H.A.M. bázisra ami Lumbridge-től keletre van a tehenek mellett.
Ha mész keletre Lumbridge-től találsz egy kőhalmazt, ahol van egy lejáró. Addig pick-lock ed-ezd amig ki nem nyílik. Most menj le és kutasd át a ládát, megtalálod benne a silverware-t és megint vissza Duke-hoz. Ha végeztél kapsz egy levelet ezt mistag-nak kell elvinned. Ha lementél az alagsorba most már ott lesz Kazgar hogy végig kísérjen az alagúton. Amikor odaérsz beszélj Mistag-al és elmentek vele a Castle-be ott beszélnek Duke-val és Vége a questnek.

Gratulálok!


The Lost Tribe rewards.jpg

Képek: www.tip.it