Missing My Mummy

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Leela, a kelet Draynor Villagei búzatábla mellett
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Diamond in the Rough, Icthlarin's Little Helper, The Golem
Képességek 35 Construction, 25 Thieving, 35 Cooking, 45 Crafting, 35 Magic, 45 Prayer
Tárgyak Jug of wine, spice, empty pot, wheat, 20 fire rune, 1 Willow logs, knife, hammer, saw, 1 beer glass, pestle and mortar, Al Kharid flyer, Sq'irk juice (bármilyen, ezek beszerzéséről később, Crush fegyver, Armor, élelmiszer, Waterskin, vagy enchanted water tiara
  • Ajánlott: Ring of charos(a), teleport elemek, Shantay Passnál közvetlen utazás a varázsszőnyeggel Uzerbe
Jutalom
1 Quest Point. 5000 coins, 7000 Constitution xp, 2 Hunter key

Továbbá a fáraó királynő helyreállítása 100% -ra 2,1 K coins, Conctruction XP.2100, Cooking XP, 3350, crafting XP 7700, Thieving XP 3000


Beszélj Leelaval aki elmondja találtak egy új piramist, annak fejtsd meg a titkát. Ő kérni fogja, hogy keresd meg a fáraó királynőt Uzerben a piramisban.

Missing My Mummy pyramid location.png


Utazz Uzerbe a romokhoz, indulj délre a piramishoz. A piramis körül 41-es szintű banditák járkálnak. Lépj be, odabent, vizsgáld meg(study majd vedd fel) az összes szobában talált ilyen tárgyakat,(Tatty bag, Shattered axes stb. 6 db) turkáld a csontvázakat, akik életre kelnek (Lvl 60) győzd le őket. Dobnak fontos tárgyakat vedd fel. Szükség van a : Sroll of the dead, Canopiac jar, Pyramid journal és a Mummy handra, lapozd át a könyveket. A haszontalan tárgyakat is tartsd meg, szükség lesz, rá később. Van 2 csapda ezeket tolvaj módszerrel hatástalanítsd. Beszélj a Gólemmel a keleti barlangban. Az ajtó előtt öld meg a Golem guardot, mert blokkolja az ajtót.


Vissza Draynor Village beszélj Leelaval megint, aki megemlíti rekonstruálni kell a királynőt, hogy legalább 75%-ban az eredeti önmaga legyen.Most lesz szükséged a Sq'irkjuice-re elkészítése: el kell jutnod a varázslónő kertjébe. Ezt úgy teheted meg, hogy el kell jutnod az Al Kharidi palota mögötti kis házhoz . Beszélned kell Apprentice-vel addig ,míg elteleportál a varázslónő kerjébe. Az udvaron levő kútból, csak akkor igyál, ha vissza akarsz teleportálni. Látsz 4 kertet tavaszi, nyári őszi, téli. A télit válaszd az a legkönnyebb. A kert egy labirintus ahol a gyümölcs található, és 6 Winter elemental köröz benn. Mikor belépsz ne legyen közel hozzád ez a lény, mert kiteleportál az udvarra. Szaladj az első beugróhoz, ahol nem lát, mikor nincsenek a közeledbe, szaladj a fához, szedd le a gyümölcsöt, ekkor kiteleportálódsz. 5 db gyümölcsöt kell gyűjtened. Mikor megvan mind, igyál a kútból, visszajutsz Apprenticehez. Következő feladatod a Sq'irkjuice-re elkészítése. Pestle and mortallal törd össze a Winter sq’irk-et majd a beer glassba öntsd. Kész. (beer glasst találsz „sreach”.Apprentice házában a polcokon)


Következő utad Ali the Leaflet Dropper , aki az Al Kharidi bánya mögött, a Warrockba vezető út közelében található, Beszélj vele Így kapsz töle egy Al Kharid flyert ( szórólap, olvasd el) Pakold be az invertorydba a : Sroll of the dead, Canopiac jar, Pyramid journal és a Mummy handot a 6 db haszontalan tárgyat ,Tatty bag, Shattered axes stb. Ring of charos(a), Al Kharid flyer és a Winter sq’irk-et


Vissza Al Kharidi piacra Ali Morrisone kereskedőhöz, beszélj vele. Azt fogja mondani, hogy van egy dokumentum példánya a fáraó királyné nevéről. Ő szívesen átadja neked, ha adsz neki egy pohár Sq'irkjuicet. Add oda neki a Sq'irkjuicet cserébe egy másolt papyrust kapsz. Olvasd el, ez nem az eredeti. Viseld a Ring of charos (a) , majd beszélgess Alival újra, I have some questions about a tomb. Négy kérdést kapsz, sorrendben így kérdezz. 3, 4, 1, 2 kérdést válaszd, akkor megkapod az eredeti dokumentumot is (olvasd el)

Menj Varrockba . Beszélj Reldoval a Varrock Palace könyvtárosával a piramisról. Ő hajlandó odaadni a dokumentumokat, ha hozol neki egy Al Kharid szórólapot , hogy ellenőrizze a hitelességét. Add oda neki a szórólapot, cserébe a Scroll of praise-t kapod.


Menj vissza a piramishoz .az invertorydban legyen 1 willow logs, 20db fire runa, pot of wheat, spiced wine, Sroll of the dead, 3 chanopic jar, Mummy hand, copied name papyrus, Mummy’s name papyrus Scroll of praise, harci felszerelés, élelmiszer , prayer potion.A nagy ajtón menj be a folyosó után kelet-nyugati irányban gyüjtsd össze a hiányzó canopic jarokat (3) Mummy with no hand, senliten’s Mumy, Miután megtaláltál mindent egy puzzle padlón keresztül mehetsz be a központi terembe. A puzzle random minden embernél, minden alkalommal más. Nem nehéz , de ha nem jó helyre lépsz sokat levesz az életedből. A szobába lépve helyreállítod a szobrokat (pray broken statue) a chanopiac jarokat (Place jar Empty shelves) sorba a helyükre rakod, a pot of wheatot helyére a spiced wine is a helyére kerül.a múmia kezet helyére rakod. Erősítsd a talapzathoz a szobort késsel és a willow logssal. Rögzítsük a széket, és az asztalt.

Folytassuk az utat a nyugati szobába .Meg kell ölni Tumeken árnyékát,Mikor belépsz a szobor árnyéka megjelenik. Megölöd, és 5 fire runával meggyújtod a déli, gyertyatartót újabb árnyék megölése, északi , gyertyatartó meggyújtása, így folytatod, míg a nyugati, keleti, gyertyatartót is meggyújtod. Szobor hatástalanítva.

Miután befejezted, menj vissza az előző szobába, és beszélj a fáraó királynővel (akkor most már 100%-os a fejlődés).

Menj vissza és beszélj Leelaval a Draynor Villagebe befejezni a küldetést.

Gratulálok, kész a küldetés!

Missing My Mummy rewards.png