Monk's Friend

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont East Ardougnetól délre található Monastery
Besorolás Könnyü
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések
Képességek
Tárgyak 1 Logs, 1 Jug of water
Jutalom
1 quest pont, 8 law rune, 2000 woodcutting xp

A küldetés

1. Beszélj Brother omaddal, tartozkodási helye:
Monksfriend 1.jpg
Bocsánatot kér mert nagyon fáradt, mert nem tudott jól aludni a héten. Kérdezd meg miért nem tud aludni?!(Why can’t you sleep, what’s wrong?) Most elfogja mondani, hogy a testvére, Androe egyfolytában kitartóan jajgat(waaaaah) és ez számára nagyon boszantó! Megkér, hogy találj meg neki egy pokrócot(blanket) amit elloptak tőle.

2. Menj észak-nyugat irányba a templom felé. A templomtól délre van egy kis kavicsokkal kirakot kör! Menj oda és megjelenik egy létra a közepén.
Monksfriend 2.jpg Monksfriend 3.jpg

3. Menj is le a létrán, s ha leértél S irányba lesz egy ajtó! Menj be, és bent lesz 2 rabló és egy asztalon lesz a chield’s blanket. Vedd fel és öld meg a rablókat, majd a blanket-et vidd vissza Omadnak. Add neki a blanket-et és beszélj vele újra. Beszélni fog egy partyról és Brother Cedric-röl. Kérdezd meg tőle, hogy eljöhetsz-e a party ra? Azt mondja persze.

4. Beszélj Brother Cedric-el aki az Ardougne-i állatkert déli részén találhato a városon kívül(a kerítésen kívül és annak mentén!
Monksfriend 4.jpg
Most legyen nálad a jug of water! Cedric kicsit részeg ezért fel kell frissíteni. Beszélj vele újra és elkéri tőled a jug of watert. Megkérdezi segítesz-e neki? Mondd, hogy örömmel segítesz. Beszélj vele újra, elkéri tőled a Logsot.

5. Menj vissza a monostorhoz és beszélj Omadal! Gratula kész a küldetés!
Monksfriend 5.jpg

Monk's Friend rewards.jpg