Mountain Daughter

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj Hamal the Chieftannel a Mountain Campben.
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Nincs
Képességek 20 Agility, Képesség legyőzni egy 70-es szörnyet
Tárgyak Rope, Plank, Spade, valamilyen Hatchet, valamilyen Gloves, és valamilyen Pickaxe
Jutalom
1 Quest Point, 1k Attack XP, 2k Prayer XP, és egy Bearhead


Egy Térkép Amin Mindent Megtalálsz

Md map.png

A Quest

1. Először is tehát el kell kezdened valahogy a Questet, tehát menj Hamal the Chieftanhez. Kicsit trükkös az odajutás, ugyanis az őr nem enged át. Menj a mögötte levő hegyre, és használd a köteled a Boulderen. Ezután menj keletre, és megtalálod a tábort. Hamal elmondja, hogy a lánya, Asleif eltűnt. Természetesen rád hárul a feladat, hogy megtaláld őt. (Miután elkezdted a Questet, az őr be fog engedni a táborba.)

2. Délre Hamal sátrától találni fogsz néhány gyökeret (Roots). Bare opció, és ezután kapni fogsz egy kis Mudot. Most menj a főnökétől északra levő sátorhoz, és vegyél fel egy Polet és egy Planket. (Ha nincs.) Most folytasd az utat észak felé, ami elég kanyargós. Amikor az út nyugat felé vezet, meg fogod találni Ragnart. Elmeséli, hogy szokta hallani Asleif hangját a tóból. A beszélgetés utána használd a Mudot a Ragnar mellett található Tall Treen. Most már fel tudsz mászni rá. Amikor leértél egy kis szigeten találod magad. Hogy eljuss a következőre, használd a Poleodat a Rockon a sziget szélén. A következőn ugyanezt kell csináldnod, csak a Plankkal. Most a tó közepén vagy, mostmár választhatod a Listen-to Shivering Pool opciót a tóból feljövő gőzön. Meg fogod hallani Asleif hangját, és beszélhetsz is vele. Két szívességet fog kérni.

3. Az első feladatod békét kötni Rellekkával. Beszélj Hamallal ezzel kapcsolatban. Utána menj a Rellekkától keletre található erdőbe, ahol a Black Unicornok vannak. Itt megtalálod Svidit, beszélj vele. Azt mondja, kell neki egy Safety Guarantee. Menj Rellekkába, és beszélj Brundt the Chieftannel. Azt mondja, kell neki egy Ancient Rock. Legyen nálad Pickaxe, és menj vissza a Mountain Campbe. A legdélibb sátorban megtalálod az Ancient Rockot, használd rajta a Pickaxet, és kapsz belőle egy darabot. Vidd el ezt Brundtnek, és ő cserébe odaadja a Safety Guaranteet. Ezt pedig add oda Svidinek, és meg is vagy.

4. A másik szívesség a tábor élelmiszer-ellátásáról szól. Beszélj Jokullal ez ügyben. Megemlíti a White Pearlt, ami minden hófödte hegyen tud nőni. Menj a White Wolf Mountainra, a Gnome Gliderhez. Itt lesz egy bokor, erről szedj le egy White Pearlt. (Gloves legyen rajtad!) Edd meg, hogy megkapd a magját. Vidd el Hamalhoz a Seedet, majd menj és beszélj Asleiffel. Azt mondja, még egy dolgot tegyél meg neki.

5. Menj vissza a partra, majd kerüld meg a tavat. Az északkeleti részén találni fogsz sok fát, vágj ki párat, hogy elérj egy barlang bejáratához. Menj be, és a déli részen találni fogsz egy macit, aminek neve The Kendal (Lvl-70). Beszélj vele, mondd neki, hogy el akarod vinni a lány csontvázát, ezért meg fog támadni, öld meg. (Mikor meghalt, kapsz egy Bearheadet.)

6. Most vedd fel a Corpseot a földről, és vidd el oda, ahol beszélni szoktál Asleiffel, de előtte a Mountain Campből szedj össze 5 Rockot. (Sok helyen spawnol.) Beszélj Hamallal a temetéséről. Indulj el a tóhoz, beszélj Ragnarral, ő ad egy necklacet. Menj a tó közepére, használd a Corpseot a Burialon, utána a köveket is, hogy befejezd a Questet.

Mountain Daughter rewards.jpg

By Matyi921

The pictures were taken from http://www.tip.it and http://www.runehq.com