My Arm's Big Adventure

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Troll Stronghold konyhája, beszélj Burntmeattel
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Edgar's Ruse, The Feud; Enakhra's Lament Hasznos lehet
Képességek 10 Woodcutting

29 Farming
61 Magic nagyon hasznos lehet (Trollheim Teleport)
El kellett kezdened a Tai Bwo Wannai Cleanup Miningamet.
Képesség arra, hogy ne öljenek meg a Trollok.
Képesség legyőzni egy elég erős, lvl-172-es Giant Roc-ot

Tárgyak Trollheim Teleport rúnák, 7 Supercompost, 3 Bucket, Camulet (ha van), vagy Red Hot Sauce, Machete, Rake, Spade, Seed Dibber, Plant Cure, a végére jó fegyver, páncél, kaja, esetleg pár Prayer Pot.

Egy jó tanács: Trollheimben a Farming Patchnél a Tool Leprechaun tud tárolni Farming eszközöket, így nem kell magaddal hoznod

Jutalom
1 Quest Point, 10k Herblore XP, 5k Farming XP, egy új Farming Patch, amiben nem betegszenek (Disease) meg a Herbjeid


1. Teleportálj Trollheimbe, majd menj le a hegyről nyugati irányba. Itt találni fogsz egy piactérszerűséget, ahol sok Troll van. (Level 69-esek, agresszívak.) Menj ennek a résznek az északi részére, és menj be a Strongholdba.

Maba 1.png

2. Most menj dél felé, és menj le a kőlépcsőkön, és beszélj Burntmeattel.


3. El fogja Neked mondani, hogy azt hallotta, a Goutweed - amit ők annyira szeretnek - termelhető Farminggal. Természetesen a Te segítségedet kéri, hogy szerezz hozzá "magokat". Fogadd el, ezután jön egy vicces Cutscene. Ha vége, azt mondja Burntmeat, hogy beszélj az asszisztensével, My Arm-mal.

4. My Arm nincs messze Burntmeattől, a raktár bejáratánál nem messze ácsorog.

Maba 2.png

Beszélj vele, aztmondja keresned kell a Death Plateun található üstben. Mielőtt odamennél, beszélj mégegyszer Burntmeattel.

5. Most vedd az irány a Death Plateura, My Arm mutat egy utat le a hegyről, de ajánlott inkább Games Necklace-cel Burthropeba teleportálni, majd onnan odamenni. (Ne felejtsd el a Protect from Missilest, amikor végigfutsz a Trower Trollokon.) A terület közepén lesz egy Cooking Pot, tőle délre egy vödör. Vedd fel, majd keress (Search) a Cooking Poton. Kapni fogsz egy Goutweedy Lumpot, ezután Ash vagy Dung meg fog támadni. Teleportálj ki innen, vagy ha nem hoztál, ugyanúgy lejuthatsz, mint ahogy jöttél.

6. Menj vissza a Troll Strongholdba, és vidd el a Goutweedy Lumpot My Armnak. A borsóagyú megeszi, ezután követned kell őt a Troll Stronghold tetejére. Itt menj északra, és beszélj vele megint. Adni fog egy Farming Manualt.

7. Olvasd el a könyvet, majd beszélj My Armmal megint. Most szükséged lesz 3 vödör Camel Dungra, és 7 Supercompostra. Ha még nincs Supercompostod, most csinálj. (Bele kell tenned 15 Pineapplet egy Compost Binbe.)

8. A Camel Dunghoz menj Al-Kharidba, és beszélj az egyik tevével. (Camulet legyen rajtad.) Mire kinyitod a szemed, ott fog illatozni előtted a teve ajándéka, csakis Neked. :) Legyen nálad 3 Bucket, töltsd meg a Camel Dunggal mindet. Ha nincs Camuleted, Pollnivneachből szerezhetsz Camel Dungot, a The Feud küldetésből tudhatod, hogyan. Ha megvan a 3 Camel Dung és a 7 Supercompost menj vissza a Strongholdba. Használd a Dungokat, majd a Compostokat a Farming Patchen, nem messze My Armtól. Ha megvagy, beszélj My Armmal, és azt fogja mondani, el kéne menni Tai Bwo Wannai Villagebe.

Maba 3.png

9. Most lesz egy Cutscene, amelyben Captain Barnaby elvisz téged és My Armot Brimhavenbe. Amikor megérkeztek, My Arm csak annyit vet oda, hogy találkozzatok a faluban, és elrohan.

Maba 4.png

Maba 5.png

10. Menj a faluba, My Arm ottlesz nem messze a General Storetól. Beszélj vele, aztmondja Murcaily tud segíteni Goutweed ügyben. Őt a Teak és Mahogany fák mellett találod meg a faluban.
Maba 6.png

11. El fogja mondani, hogy egy normál Gout Tuber nem fog kinőni olyan szeles, hideg területen, mint a Troll Stronghold. Csak egy speciális változata képes erre, a Hardy Gout Tuber. Csak akkor fog adni, ha legalább 60%-os a Favourod a Minijátékban.

12. Ha megvan a 60%, beszélj Murcailyvel, és adni fog egy darab Hardy Gout Tubert. Ezután jön még egy vicces Cutscene, amiben My Arm szétszedi a falut. :D Murcaily nagyon sok Hardy Gout Tubert fog adni, csak hogy vidd el innen a trollt. Ezután Ardougneban leszel.

Maba 7.png

13. My Arm elmondja, hogy van egy nagy madár, ami mindig megeszi a Gout Tubereket, mialatt nőnek. Most vedd fel a páncélod, fegyvered, kaját, pár Prayer Potot. Ha a Farming eszközeid a Tool Leprechaunnál vannak, nem kell őket hoznod, ha nem, vigyél egy Raket, egy Spadet, egy Seed Dibbert, és egy Plant Curet. Ha felkészültél, menj fel a Stronghold tetejére, a Farming Patchhez.

14. Használd a Raket My Armon, ekkor elkezd kigazolni a Patchet. (Széteshet a Rake, ilyenkor vedd fel a darabjait, és használd egymáson azokat.) Amikor kész van, add a Gout Tubereket My Armnak. Majd a Seed Dibbert és elülteti a magokat. Most vedd ki a Spaded Tool Leprechauntól, mert nem lesz ott a harc után.
Maba 8.jpg

15. Még egy vicces Cutscene, benne a rég nem látott Drunken Dwarffal (A.K.A. PZs). Mikor vége, megbetegszik a Goutweed, úgyhogy adj My Armnak egy Plant Curet.

Maba 9.png

16. Ezek után meg fog jelenni egy level 75-ös Baby Roc. Nem nagy dolog legyőzni.

Maba 10.png

17. Ha megölted a kicsit, jön a nagy madárka. Level 172-es, és mindhárom attackstyleban harcol. A Ranged támadása a legerősebb, szóval Protect from Missilest ajánlott bekapcsolni. A Magic pár másodpercre lebénít, Melee a leggyengébb.

Maba 11.png

18. Ha megölted Giant Rocot is, a Goutweed teljesen kinő. Használd a Spaded My Armon, ezzel elkezdi learatni a babér... a goutweedeket. (Ezért te is kapsz Farming XP-t, és My Arm is. Levelupja is lesz.)

Maba 12.png

19. Menj vissza Burntmeathez, de előtte készülj fel egészen hihetetlen jutalmadra. Na vajon: Burntmeat ad neked egy teljes Inventoryra való...*dobpergés*... Burnt Meatet!!! OMFG!!!

20. Menj vissza My Armhoz, hogy megkapd az igazi jutalmad.

My Arm's Big Adventure rewards.png

By Matyi921

The pictures were taken from http://www.runehq.com