Myths of the White Lands

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj Explorer Jackkel, Lumbridgeban.
Besorolás Közepes
Hosszúság Könnyű
Szükséges
Küldetések
Képességek
Tárgyak Nincs, de ajánlott egy Woodcutting Axe, egy Hammer, és egy Chisel.
Jutalom
1 quest point, 500 választott xp.


Teendők

Menj Lumbridgebe, és beszélj Explorer Jackkel, akivel már megismerkedhettél a Lumbridge Diary során. Ő megbíz egy feladattal, természetesen fogadjuk el.Ezután kérdezgessük arról, hogy hogy lehetséges eljutni a Hó Földjére. Megtudod, hogy a Wizard Towerben tartózkodó varázsló, Isidor, el tud téged teleportálni oda. Menj hát a Wizard Towerbe, majd menj le az alagsorba. Beszél Isidorral, és ő elteléz téged téged a Hó Földjére.

Mythofwl1.png

Amint megpróbálsz járni, észreveszed, hogy csúszkálsz! Csusszanj szépen körbe, és menj be a barlangba.

Mythofwl2.png

Egy kis szobába kerülsz, ahol a lényeg eljutni a szemben elhelyezkedő járatokhoz. Mivel bárhová is próbálnál lépni, elcsúszol, ahonnan két dolog állíthat meg: a fal/jégoszlop, vagy a hómezők. Tehát így próbálj átcsúszni. Nagyon fontos, hogy lehet átlósan is csúszni, mert sokszor ez a továbbjutás kulcsa! Ha a 2. szobába felmész egy magaslatra, akkor egy chisel és hammer segítségével elpucolhatod a jégcsapot az ősi írás mögül. Ez nem része a továbbjutásnak, de 2k Crafting xpt kapsz érte. Haladj át a 3. szobán, majd a 4.-en is. Az 5.-ik szobában észrevehetsz a bal sarokban egy kis feljárót. Ide még ne menj fel, hanem menj be a következü szobába, ahol nyílegyenes út vezet az utolsóba. Csak egy Yeti az utadat állja, és visszacsúszol az előző szobába. Ebben a szobában láthatsz 2 Stone Blockot. Ezeket be kell tolni ide:

Mythofwl3.png

Ha sikerült betolni a két követ a helyükre, menj vissza az előző szobába. Itt a sarokban levő kis feljáróban mássz be. Majd ha bent vagy, menj át a másik oldalon levő járaton. Az képen lévő felíárást tanulményozd (Study Wall), és megtudod hogy a kürtbe bele kell fújni, hogy ártalmatlanítsd a jetit. Ha kifeküdt, menj a jeti szobájába, és szedd fel a köveket. (Később kiderül mi is az...) Ha megvannak a kövek, menj ki teljesen. Nem kell végigmenned az egészen, hanem egy kijárati ajtónál válaszd az Exit-Cave opciót, az Exit-Room helyett. Kint találkozol 3 Snow Imppel, akik felvilágosítanak, hogy a kövek nem másból, mint jeti ürülékből állnak.De az impek csinálnak belőle Enchanted Stonest. (Megáldott jeti ürüléket...) Csusszanj ki, és a Wizard Towerben leszel. Menj vissza Explorer Jackhez a jetikakával, és kész a küldetés!

Mythofwl7.png

By Matyi921