Observatory Quest

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Dél-nyugatra Ardougne-től, a gnóm labirintustól nyugatra át a folyón, a kis goblin falu után; beszélj a csillagász professzorral.
Besorolás Kezdő
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések
Képességek 10-es Crafting, Le kell tudni győznöd egy 42-es guardot
Tárgyak Bronze bar, Molten glass, 3 Plank

Ajánlott: Anti poison potion

Jutalom
2 küldetés pont, 3250 Crafting xp, Egy tárgy a küldetés alatt látott csillagképtől függően

Bevezető: Első lépésként szerezz be egy Ring of Duellinget és teleportolj Castle Wars arénába. Onnan kövesd a térképen kijelölt utat.

Obqs.png


A küldetés

1. Beszélj a professzorral, akit a csillagvizsgálótól északra egy kis négyzet alakú házban találsz. Elmagyarázza, hogy azok az idegesítő goblinok a szomszédban tönkretették a távcsövét és szüksége van alkatrészekre. Elmondja, hogy szükség lesz egy bronze bar-ra, 1 molten glassra és 3 plankra.

2. Miután megvan minden, adj neki mindent. Beszélj az asszisztensével. Aztán szüksége lesz egy üveglencsére. Menj le a létrán a kis goblin faluba. Miután lent vagy, nézd át az összes ládát(a kulcs mindig más helyen van). Egy kulcsot találsz benne (Kitchen key).

Observatory dungeon 2.png

Figyelem! Ha rossz ládát nyitsz ki, mérgező pókok jöhetnek belőle amik ellen jól jöhet az ellenméreg!

3. Menj vissza az úton ahonnan jöttél, aztán északnak, mígnem találsz egy kis szobát. Öld meg a szobát őrző 42-es szintű Goblin guardot. Használd a kulcsot az ajtón és kutass át mindent. Találni fogsz egy Lens mouldot. Irány vissza, mássz fel a létrán és beszélj a professzorral.

4. Elmeséli, hogy az ő Crafting szintje nem elég magas. Megkér, hogy csináld meg neki; erre visszadja a molten glasst. Használd a molten glasst a lens mouldon, az üveglencse elkészítéséhez.

5. Ezután irány a csillagvizsgáló! A professzor házától északra van, de csak a földalatti járaton keresztül közelíthető meg. Mássz le újból a létrán, majd keresd meg a térképen jelzett létrát (csillagvizsgáló) és mássz fel rajta. Miután felértél, beszélj a professzorral. Arra buzdít, hogy próbáld ki a távcsövét. Nézz bele és válaszolj arra a kérdésére, hogy milyen csillagképet látni ma az égen. A csillagképekre itt egy táblázat:

Név Kép Név Kép Név Kép
Aquarius Aquarius.png Aries Aries.png Cancer Cancer.png
Capricorn Capricorn.png Gemini Gemini.png Leo Leo (Constellation).png
Libra Libra.png Pisces Pisces.png Sagittarius Sagittarius.png
Scorpio Scorpio.png Taurus Taurus.png Virgo Virgo.png

Ha ezzel megvagy, akkor készen is van a küldetés!

Observatory Quest rewards.jpg