Perils of Ice Mountain

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Az Ice Mountain közelében lévő hegy mellet beszélj a törpékkel, aki a törött kocsi mellet áll.
Besorolás Könnyű
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések nincs
Képességek 10 Construction, 10 Farming, 10 Hunter, 11 Thieving
Tárgyak Saw, Hammer, 2 Nails, 2 Planks, Watering can (full), Bucket of compost
Jutalom
500 farming xp, 500 hunting xp, 500 construction xp és 500 thieving xp. Engedélyt kapsz az erőműnél lévő létra használatára és mostantól tudsz pickaxekat smithingelni.

1.,Beszéljünk Lakkival, a törpével, aki az út szélén lerobbant szekér mellet álldogál. Elpanaszolja, hogy kifogják rúgni a munkájából, mert elvesztett egy ládát. Te természetesen azonnal segítséget nyújtasz neki.

Lakki.png

2., Indulj el az úton Falador felé. Látni fogsz pár bokrot az út szélén, kezdj el keresgélni bennük. Az egyikben megtalálod a ládát.

Bokrok.png

3., Menj fel a kis törpe falucskába, ami az Ice Mountain lábánál van. Itt az erőműnél keresd meg Drorkart és add át neki a ládát. Látni fogsz egy kis bejátszást és kapsz egy levelet.

Drokar.png

4., Menjünk hát a Monastery kertjébe, ami Edgeville szomszédságában van. Beszélj a kertben található mélynövésű szerzetessel, Brother Bordissal.

Bordiss.png

A nagy zűrzavarban elhervadnak Brother Althric rózsái. Minő tragédia! Ajánld fel a segítségedet és add hozzá a rózsákhoz a compostot és öntözd meg a virágokat. Ezután látni fogsz egy bejátszást egy kommandós gnómról, aki katapultálni kényszerült.

5., Menjünk fel a hegyre és beszéljünk Professor Arblenappal.

Arb.png

Elmeséli, hogy a Icefiend bébik nem bírják az erőmű okozta klímaváltozást, és elakar kapni párat, hogy megmentse őket. Te természetesen ebben is segítesz. Kapsz egy hálót és ezzel fogj el négy Baby Icefriendet. Ha megvan mind a négy menj vissza a gnómhoz.

6., Újabb bejátszást látsz, amiben egy lavina elsöpör mindent ami az útjába kerül. Jószívű és segítőkész ember vagy, ezért megakarod tudni, hogy megsérült-e valaki. Menj hát teljesen északra és beszélj Oracle-val.

Oracle.png

Újabb tragédia történt a rózsás eset után...Oracle sátra tönkrement. Semmi vész! Te természetesen megjavítod neki.

7., Menj le a hegy lábához, ahol a lavina maradékai vannak. Itt vedd fel a sátor maradékait. Ezután pedig menj vissza oda, ahol Oracle van. Használd a sátort a zászló körül lévő maradványokon.

8., Oracle megjósolja a Globális Felmelegedést. A való világgal ellentétben, itt egyedül csak te tudod megmenteni a Runescape Világát!
Lássunk is hozzá ehhez a nemes feladathoz és menjünk el Nurmofhoz, aki a törpe bányába árulja a pickaxet.

Nurmof.png

Mondjuk meg az meggazdagodott törpének, hogy állítsa le a gépet. Mint azt előre gondoltuk, nem állítja le. Ellenben javasolja, hogy menjünk el Brother Bordishoz, mert neki volt egy másik javaslata az energiatermelésre.

9., Beszélj Bordissal, aki közli veled nagy nehezen, hogy egy ládában van a terve...de elveszítette a kulcsot! Ez sem jelent problémát számunkra. Menjünk vissza Drorkarhoz, és lopjuk meg. (pickpocket) Kapni fogunk egy kulcsot.

10., Menj vissza a bányába és most menj rögtön keletre. Nyisd ki a teremben lévő ládát a kulccsal és megfogsz kapni egy tervrajzot.

Terv.png

11., Ezt vidd oda Nurmofhoz, és kész a küldetés!

Perils of Ice Mountain rewards.jpg

by Hajron