Pirate's Treasure

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Port Sarim, Redbeard Frank kocsmája.
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések
Képességek
Tárgyak 60 Coins, lapát (Spade), Fehér kötény (White apron; pl.: a varrocki ruhaboltostól, Thessalia-tól vehetsz)
Jutalom
2 quest pont, 450gp, gold ring, Emerald


1. Port Sarimban beszélj Redbeard Frank-al, a kocsmájában. Ezt a kocsmát a kikötő északi részén találod. Mondd neki, hogy egy kincset keresel (I'm in search of treasure).

Pirate RedbeardFrank.PNG

2. Azt a választ adja, hogy nem mond neked semmit, amíg nem hozol neki rumot, de nem akármilyet! Csak a Karamja szigetéről szerzett rum felel meg neki, mert szerinte az a legjobb.

3. Ugyanott a kikötőben egy kicsit délre, beszélj egy kék ruhás tengerésszel, hogy vigyen Karamja szigetére, ez 30gp-be fog kerülni. Karamján, a kikötőből menj az út mentén és balra az első épületben Zambo-tól vegyél rumot, 30gp-be kerül. Ha így rummal a táskádban probálsz vissza hajózni, a kikötőben megmotoznak és nem engedik, hogy kivigyed a szigetről a rumot, és elkobozzák. Ha teleportálod magad, akkor eltörik az üveg.

Pirate Zambo.PNG

4. A megoldás: keresd meg Luthas-t, akinek a banán ültetvény mellett van a háza a kikötő felé.

5. Először a vámosokról fogtok beszélni, ezért válaszd a második lehetőséget, azt fogja mondani, hogy jól őt ismerik szóval az ő ládáit soha nem kutatják át, mert tudják, hogy csak banán van benne.

6. Ezek után beszélj vele mégegyszer és kérj tőle munkát, ez a második lehetőség.

7. Azt fogja mondani, hogy pont van egy rendelése, és a kint levő ládát meg kell tölteni, jutalmul fizet érte 30gp-t. Rakd a ládájába a rumot és rakj rá 10 banánt. (Használd a rumot a ládán, majd ugyanígy használj 10 banánt a ládán)

Pirate BananaFill.PNG

8. Menj vissza Luthas-hoz és kérd el tőle a 30gp-d, mert megtöltötted a ládát. Aztán kérdezz rá (harmadik választási lehetőség), hogy hova megy az a láda banán?

Pirate BananaDone.PNG

9. Elmondja, hogy Port Sarim-ba, Wydin-hez aki az ott levő üzletet vezeti. Most beszélhetsz a vámosokkal és engedheted, hogy megmotozzanak, mivel semmi eldugott holmi nincs nálad. 30gp hogy visszahajozzál.

10. Vedd fel a fehér kötényt és próbálj bemenni Wydin üzletének (ahogy kitesz a hajó, az első Food Shop amit meglátsz) hátsó szobájába, ahol a földön láthatsz egy fehér kötényt. Megállít és azt mondja, hogy csak alkalmazottak mehetnek be. Kérdezd meg, hogy felvesz-e téged dolgozni? Ha rajtad van a fehér kötény, akkor felvesz, ezáltal bemehetsz. A szobában van egy láda, amit ha átkutatsz, megtalálod benne a rumot!

Pirate Wydin.PNG

11. Vidd el a rumot Frank-nak és ő elmondja a mondanivalóját. Kapsz egy kulcsot, ami egy a Blue Moon Inn-ben található láda kulcsa.

12. A Blue Moon Inn kocsma Varrock-ban van a főtértől dél-keletre. Az emeleten megtalálod a ládát, nyisd ki!

Pirate Chest.PNG

13. A ládában találsz egy üzenetet, ami leírja, hogy hol van elásva a kincs. Ez Falador kertjében van.

14. Falador parkjában, Saradomin szobra előtt kell ásni, ahol a barna talaj X alakot formál. Amint kiásnád a kincset megtámad egy kertész. Öld meg és kész a küldetés!


Pirate Garden.PNG

Gratulálok kész a küldetés!

Pirate's Treasure.png