Plague City

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Kelet Ardougne(East Ardougne)
Besorolás Könnyű
Hosszúság Elég husszú
Szükséges
Küldetések
Képességek
Tárgyak 4 Bucket of water, Rope, Bucket of milk, Chocolate Bar, Spade, Dwellberrys, Pestle and Mortals, Snape grass
Jutalom
2425 mining xp, egy scroll ami megtanítja az Ardougne teleportot feltéve ha megvan a szükséges magic szinted és runeid

Utasítások:

1. Beszélj Edmonddal(East Ardougneban ahogy átmész a hídon a vár felé, ott fordulj Északra). Edmond elmondja, hogy a lánya átment Nyugat Ardougneba(west ardougne) adatot gyűjteni a mérgezésről. Edmond megkérdezi, hogy beszéltél-e a feleségével.

2.Edmon felesége Alrena elmondja, hogy szükséged van egy maszkra(mask), hogy át tudjál menni West Ardougneba. Alrena csinál neked egy maszkot ha van nálad dwell berry. Ha már van nálad dwell berry beszélj vele megint, és oda adja a maszkot. Alrena elmondja azt is, hogy a férje ássa a kertet, és kérdezd meg tőle, hogy tudsz-e neki segíteni. De mielőtt beszélnél Edmonddal, menj a házba be és vedd el a képet az asztalról, amin Elena van(Edmondék lánya).

3. A kert nyugatra van a háztól. Beszélj Edmonddal és elmondja, hogy szükséged van 4 vödör vízre(bucket of water). Használd mind a 4 vödör vizet a saras folton(mud patch). És most használd az ásót(spade) a saras folton amire már ráöntötted mind a 4 vödör vizet. Te és Edmond egy csatornába kerültök.

4.Menj dél-nyugatra és találni fogsz egy szennyvízcsövet(sewer pipe). Használd a kötelet(rope) a szennyvízcsövön. Ezután beszélj Edmonddal aki a szennyvízcsőtől északra van. Azt mondja innen már egyedül kell menned. Vedd fel a gáz maszkod(gas mask) és kattints arra, hogy "search the pipe".

5. Na most West Adrougneban vagy. Menj keletre és találsz egy fickót akinek a neve Jethick. Beszélj vele és mond meg neki, hogy Elenát keresed(ez akkor fog sikerülni ha a kép Elenáról invetorydban van). Elmondja, hogy Elene segít az embereknek ebben a városban. És kérdezz tőle rá egy könyvre amit neked fog adni.

6. Menj Északra és találsz majd egy házat(most a téren vagy, mögötte egy nagy ház, és még onnan északra pont szemben lessz). Próbáld meg kinyitni az ajtót. Az ajtó csak akkor nyílik ha nálad van a könyv. Ha nálad van a könyv bemehetsz.

7. Beszélj az emberekkel a házban, és elmondják, hogy Elenát elrabolták. Menj fel az emeletre és beszélj Millivel.

8. Milli elmondja, hogy Elena egy dél-keleti búvóhelyen van ebben a városban.

9. Ha megtaláltad a házat(a háznak két ajtaja van és az egyik be van deszkázva), próbálj meg bemenni a nyugati ajtón. A gyászoló(mourner) rádszól, hogy a ház mérgezés alatt áll. Mond a gyászolónak, hogy a lány akit Elenának hívnak odabent van.Erre mondani fog valamit Bravekről.

10. Menj északra és találni fogsz egy nagyon nagy házat. Menj be az ajtón és beszélj Clerkkel. Mond neki, hogy nagy sürgős(urgently). Most megengedi, hogy beszélj Bravekkel.

11. Nyisd ki az ajtót és beszélj Bravekkel. Azt fogja mondani, hogy fáj nagyon a feje. Kérdezd meg őt a fejfájás gyógyításáról. Most adni fog egy poros füzetet(sruffy note). Amiben ez áll: Szerezz egy vödör tejet, használd a csokoládét a mozsáron és mozsártörőn(peste and mortal), add a tejhez az összetört csokoládét, és végül tedd bele a snape grasset. És máris kész a másnaposság elleni gyógyszer:))(hangover cure).

12. Csináld meg ezt ami a könyvben volt(amit leírtam) és beszélj újra Bravekkel. El fog múlni a fejfájása a gyógyszertől. Most mond neki, hogy a gyászolók(mourner) nem halgatnak rád.(won't listen to you) Erre fog adni egy felhatalmazást(warrant).

13.Menj vissza ahoz a házhoz ahol nem engedtek be, és próbálj meg újra bemenni. A gyászoló azt mondja, hogy meg kell várnod a család fő gyászolóját. Amint jön egy üzenet rögtön mehetsz is be.

14. Menj le a házban a lépcsőn, és beszélj Elenával aki be van zárva. A rács is zárva van. Menj vissza a felső emeletre és keresd át(search) a hordókat(barrel) amíg nem találsz egy kulcsot. Menj vissza le és használd az ajtón a kulcsot. Most beszélj Elenával és azt moondja menj vissza az apjához és megjutalmaz.

15. Menj vissza oda ahonnan jöttél mássz le a csatornába, ott északra fel a köveken és ismét ott vagy a kezdési pontnál. Beszélj Edmonddal, és vedd át a jutalmadat!

Grat!!!

Plague City rewards.JPG

by Sakkos0