Polypore Dungeon

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Bevezetés

Miután Ramoke Skinweaver elhagyta birodalmát, Morytania és Al-Kharid közötti szigeten talált magának otthont. A szigeten egy nagy barlang áll amiben különféle szörnyek élnek. A hatalmát az itt élő lényeken tesztelte mitől félig szörnyek és félig gombák lettek. Az egész barlangot ma már belepték a hatalmasra nőtt gombák és a hibrid szörnyek.

Helyszín

Odajutás

Poly map-28160846.jpg

A sziget Al Kharidtól északra van. Ahoz hogy odajuss el kell jutnod Mage Traning Arena északkeleti részére majd átkelni a hídon. A másik módszer hogy a fairy ring BIP kódjával odateleportálsz.

A Barlang

Mapv2.jpg

A barlang négy szintes. A szintek közötti mozgást az indák teszik lehetővé. Minél lejeb mész annál erősebb szörnyekkel találkozhatsz. A földszint a legfelső színt és a 4. szint a legalsó szint (lásd: kép).

Merchant

Merchant.gif

Miután beléptél a barlangba az első személy akivel találkozol az a Merchant. Ő árulja többek között a Mycelium ruhákat is amiket tudsz fejleszteni flake-kal. Valamint eltárolja neked a különböző flake-kat, polyspore spore-kat, és neem oilokat.

Három féle flake van, azaz három féle mage armour amit kitudsz magadnak fejleszteni. Az összes ruhadarab roncsolódik aminek javítása szintén flake-val működik. 10 óra harc alatt éri el a teljes roncsolódási állapotot.

Fungal visor.png Fungal Visor - 300 fungal flake
Fungal poncho.png Fungal Poncho - 2500 fungal flake
Fungal leggings.png Fungal Leggings - 1000 fungal flake

Grifolic visor.png Grifolic Visor - 400 grifolic flake
Grifolic poncho.png Grifolic Poncho - 3500 grifolic flake
Grifolic leggings.png Grifolic Leggings - 1200 grifolic flake

Ganodermic visor.png Ganodermic Visor - 500 ganodermic flake
Ganodermic poncho.png Ganodermic Poncho - 5000 ganodermic flake
Ganodermic leggings.png Ganodermic Leggings - 1500 ganodermic flake

Szörnyek Listája

Stratégia

Teknika

Magic-el érdemes ölni őket mivel meele és ranged támadások hatástalanok ellenük. Bármely spell megteszi, nincs konkrét gyengéje ezen a téren. Természetesen minél erősebb a spell annál hatásosabb ellene.

A szörnyek magic-el támadnak. Ha a közelében vagy átvált gyors támadásba ami folyamatosan szedi le az életerőd addig míg nem használod a Neem Oil-t vagy nem keresel menedéket magadnak. Ha kellően odafigyelsz nincs szükség ételre és csak a prayer potok vagy a rúnák kifogyása miatt kellhet elhagyni a helyet.

Armour.png

A kép csak egy példa. Ha nincs elég pénz válassz magadnak megfizethető dolglokat. Ahrimot fellehet cserélni Mystic-el is vagy Void-dal. A Chaotic Staffot pedig fellehet cserélni Staff of Light vagy Polypore Staff-al. A többi tárgyat egyaránt lehet cserélni de próbáljunk egy tisztességes magic bónuszt összeszedni.

Neem oil

A neem oil úgy készül, hogy pestle and mortal-al összetöröd a neem drupe-t miközben nálad van egy üres jug. Ha minden nálad van a karaktered automatikusan megcsinálja ezt a folyamatot ha felszedsz egy újabb neem drupe-t. Az ebből készült neem oil hatástalanítja a szörnyek közeli támadásukat egy ideig. A szörnyek hátán lehet látni mikor marad abba a hatás. A neem oil hatása 5-6 spell kilövési ideig tartanak szóval légy óvatos.

Menedék

Mivel a szörny próbál a közeledbe jönni érdemes blokkolni ha nincs nálad neem oil. Azaz úgy ölni őket hogy kettőtök között olyan akadály van ami meggátolja a szörnyet hogy a közvetlen közeledbe jöjjön. A hely tele van ilyen akadállyal szóval élj vele.

Különleges Droppok

Polypore Staff
3000 Polypore spore-29140533.gif + 15000* Frune.gif + 1 Polypore stick-29140558.gif = Polypore staff-29140541.gif
*Lehet lava, smoke vagy steam rune is.

Neem drupe-29140447.gifNeem drupe - pestle and mortal-al és egy empty jug-al neem oil lesz belőle
Polypore spore-29140533.gifPolyspore spore - polypore stick-el kombinálva polyspore staff lesz
Polypore stick-29140558.gifPolyspore stick - polypore spore-val kombinálva polypore staff lesz
Fungal flake-29140219.gifFungal flake - mycelium ruhával kombinálva magic armour-t lehet belöle készíteni
Grifolic flake-29140350.gifGrifolic flake - mycelium ruhával kombinálva magic armour-t lehet belöle készíteni
Ganodermic flake-29140249.gifGanodermic flake - mycelium ruhával kombinálva magic armour-t lehet belöle készíteni
Gorajian mushroom-29140341.gifGorajian mushroom - Feltölti az életedet az életszinted 10 százalékával és 10 másodpercre 5 százalékot visszatölt ha megsebeznek PvP-ben (max 15%-ot tölt egy darab).

A leírást készítette: Dof