Ranged Training

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Amit tudni kell róla...

Szinte ugyanolyan, mint f2p-ben a Sec Stronghold 3. szintjén Auto Reta onban a pókoknál eddzeni... csak rangeddel.
Animal Magnetism küldetés ajánlott, sőt szinte enélkül nem is nagyon megy!

A felszerelés

Rangedtraining felszereles.jpg

  • Páncél: dragonhide armour.
  • Boots és Helm: Olyan ami ranged attack bónuszt ad (A képen: a helmet az Archer helmet, amit a The Fremennik Trials után lehet vásárolni, illetve viselni; a boots helyén Snakeskin boots van).
  • Gyűrű: Ring of life ajánlott, connection lostnál beválhat, bár nem túl ütősek a szörnyek.
  • Fegyver: Ki ki ahogy érzi, throwing knife, vagy bow+arrow. Arrow+bow kombináció kisebb rangeden ajánlott, a jobb búnusz miatt. *Amulet: Olyan ami defet és ranged attack bónuszt is ad. Amulet of Glory ajánlatos.
  • Hátadra: A legfontosabb: Ava's Accumulator!!! Visszaszedi az arrowot, knifeot, dartsot, minden ranged eszközt, de csak akkor ha nincs fal közted és a szörny között, amire ezen a helyen gondolni sem kell. Így 1 perc alatt max 8-10 arrowot vagy knifeot veszítesz, kábé 80-100 helyett.
  • Másik kézbe: Ha nem bowot használsz, vigyél Rune Kiteshieldet, +defence.
  • AKI MEGTEHETI VIGYEN ROBIN HATET ÉS RANGER BOOTSOT, PÁR BÓNUSSZAL TÖBB!!!

A steel arrow csak azért van ott a képen, mert ottmaradt, és kb egy percenként termel mégegyet a hátizsák.

Az inventory

Rangedtraining inventory.jpg
Mondjuk 2 darab Ranged potion, és a többi kaja legyen. A kaja minimum lobby legyen, de akinek van rá elég pénze, vagy tud fogni Sharkot, az vigyen azt. A potion is csak akkor legyen ott, ha van pénzed rá és/vagy kicsi a rangeded, de aki teheti annak ajánlott. Csak akkor egyél, ha már a hp-dnak legalább a felét levitték, nem kell safelni. Ha kifogytál a kajából, gloryval telézz fel, és "edd fel magad", aztán indulj el újra.

Az útvonal és a helyszín

Ezen az úton juthatsz el oda, valószínűleg mindenki számára ismerős:
Rangedtraining utvonal.jpg
A lejárat a Dungeonba, a Barbarian Village közepén található bányászható ércek között van, a vak is megtalálja. A vonallal jelzett útvonalon lehet eljutni a lejáratig, illetve aki szeret gyalogolni az ugyanígy jut vissza Edgebe, csak visszafelé.

A barlangban...

A portálokon keresztül le kell menni a 3. szintig, a zöld színéről ismeretes:
Rangedtraining barlang.jpg
A bekeretezett és megszámozott termekben lehet trainingelni. A piros vonalon juthattok el a leggyorsabban az adott helyre. A pókok körülbelül 10 perc után nem támadnak tovább, akkor kell a következő terembe menni, ahol újra mehet tovább a buli.

Amikor lentvagy, a következőt kell állítanod a harci tájpos kis részen:
Rangedtraining fighttype.jpg
A harci módszer Rapid legyen, de lehet accurate is. Sokszor kicsi, vagy kevésszer sok, kinek hogyan tetszik. AUTO RETALIATE ON!!!

Körülbelül 45 perc alatt 31k ranged exp szerezhető, black knifeval, 82-es ranged szinten. Aki nem szeret Pest Controllozni, illetve figyelgetni végig a szörnyek tüskésdisznóvá alakítását, annak ide kell jönnie! Mert AFK GOOD RANGED TRAINING, közben fórumozgathatsz, csinálhatsz akármit, de néha kukkants rá a hp-dra... és ha nem hallgatsz zenét, akkor kapcsold be az effekteket Rs-ben, hogy halljad mikor akadnak le rólad.
Olcsó training, ugyan nem lesz rajta haszon, és a befektetett pénz sem jön vissza, de fejlődés szempontjából nagyon jó.

Hogyan lehet olcsón megúszni, miközben másik skilled is fejleszted?

  • Veszel 1k iron oret - 100k (talán 110k).
  • Hozzá összerakod a Ring of Forgingeket: Ruby+gold bar+ring mould+enchant lvl 3 jewellery; 7-8 darab kell 1k ironhoz.
  • Megolvasztod az 1k iron bart, elmész Varrock west bankba, aztán a bank és az anvil között ugrálva kikalapálsz az 1k barból 5k knifeot, ami sok-sok napig elég ezzel a kis hátitatyóval.
Rangedtraining nagy.jpg