Ranging Minigame

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Bevezető

Ez egy nagyon egyszerű, „Robinhoodos” minigame. Játszani nem nehéz, csak szerencse kell hozzá. Kezdésnek menj a Ranging guildba, ami dél-nyugatra található Seer’s villagetől és keletre Hemenstertől. A belépéshez 40 ranged szintednek kell lenni.


Ranging map.PNG

Bent a Ranging guildban

Beszélj Competition Judge-val a minigame elkezdéséhez. Ez 200 gp-be fog kerülni.
Ranging judge.PNG

Miután kifizetted a pénzt, kapsz tőle 10 bronze arrowot, és kezdödhet a játék! Van néhány szabálya is a játéknak: 10-szer lőhetsz, és minden lövésért kapsz pontot. Minél közelebb vagy a „bullseye”-hoz, annál többet kapsz. Ha ellőtted mind a 10 lövésedet, vége a játéknak. Jutalmul minden 10 pontért 1 jegyet kapsz, amit be tudsz váltani a közelben lévő boltban.


Ranging bullseye.PNG

A bal oldalon azt mutatja, mennyi lövésed van még, középen az eredményt(hogy hova löttél), és jobb oldalon meg az összpontszámot.

Szín Pontok Range Exp
Fekete 10 5
Kék 20 10
Piros 30 15
Sárga 50 25
Bulls-eye 100 50

A nyeremények

A pontjaidat eladhatod más játékosoknak is, de inkább érdemes beváltani nyereményekre. Hogy beváltsd, tradelj egy Ticket Merchantal!


Rangin merchant.PNG
Tárgy Ára
Barb Bolt tips 140 jegy (30 darabért)
Studded Body 150 jegy
Rune Arrows 2000 jegy (50 darabért)
Coif 100 Tickets
Green Dragonhide Body 2400 jegy
Adamant Javelin 2000 jegy (20 darabért)
Rangin nyeremeny.PNG

Egyesek véleménye szerint rune arrowokra érdemes beváltani a jegyeket, mert 50 db 20k-t ér, a többi meg max 10k-t, ticketekben meg többet ér, szóval nem értelmetlen ez a minigame.

Végezetül

Már tudod hogy kell célbalőni, nem hosszú minigame ez, de szórakozni azért jól lehet rajta, és még xp-t is kapsz. Sok szerencsét!